Főoldal Hírek Már készül a Pretty Little Liars szinkronja

Már készül a Pretty Little Liars szinkronja

9
Oszd meg!
Pretty Little Liars, a négy csinos kis hazug kalandjait magyarul is megnézhetjük a tévében

Lesz egy nagyon jó,új sorozat,az eredeti cime:Pretty little liars!Ma kezdjük forgatni,Velem,Vadász Beával,Molnár Tüncsivel,Nemes Takách Katával és sok-sok klassz kollégával!!!Nézzétek majd!!!:):):)

Ezt az üzenetet tette közé Facebookon Bogdányi Titanilla színésznő, aki többek között Lisa Simpson és Rory Gilmore magyarhangja is volt. Ezek szerint a szinkron felvételei ma kezdődtek el, és ha jól sejtem, a főszereplők hangjai is kiderülnek ebből a pár sorból. Nos, már régóta vártunk a hazai premierre, azt pedig jól tudjuk, hogy a sorozat sugárzási jogait az RTL Csoport birtokolja. Valószínűleg az RTL II fogja majd műsorára tűzni a csinos kis hazugokat, de azt, hogy mikor és pontosan hol lesz látható, egyelőre nem lehet tudni. Az pedig egyelőre nem jelent sokat, hogy a szinkron már készül, hiszen a Privileged (Kőgazdagok) is már évek óta le van szinkronizálva, és csak most mutatták be. Reméljük a Pretty Little Liars nem jut hasonló sorsra. Amint kiderül még több pontos információ, tudjátok jól, hogy megírom :)

1959 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

 1. Szinkronhangok szerintem:
  Aria – Vadász Bea
  Spencer – Nemes Takách Kata
  Emily – Molnár Ilona
  Hanna – Bogdányi Titanilla

 2. Még jó, hogy nem akartam szinkronnal nézni, mert a Digi tv jóvoltából nekem pl. nincs rtl 2-őm….. örülök, hogy az rtlklub poénosnak tartja, hogy az összes új sorozatát ott indítja el, az rtl klubon meg marad a rahedli ismétlés…..

  • Még egyáltalán nem biztos az RTL II, anno például a Gossip Girl is a Cool TV-n startolt el. Mindenesetre ma már ha rendelkezel internetkapcsolattal, nem okozhat gondot a visszanézés, akár online, vagy letöltött formában :)

 3. Az RTLII max letöltött formában.. mivel az RTL Most-on is külön fizetni kell, ha RTLII-s műsort akarsz visszanézni… ki van ez találva.. Még jó hogy van RTLII-m :)

 4. annyira nem frusztrál, én szeretem az eredeti hangjukat, általában úgyis elcseszik a szinkront :S:S

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here