Főoldal Hírek Kaszálva a The Mob Doctor, Februárban jön a Touch

Kaszálva a The Mob Doctor, Februárban jön a Touch

3
Oszd meg!

Csodával határos az, hogy a FOX nem kaszálta el azonnal The Mob Doctor című sorozatát, hiszen az már a premierjével megbukott, 1.5-ös demóval nyitott, amit hamar sikerült leépítenie. A FOX ennek ellenére nem lépett hamar a tettek mezejére, ami azzal is magyarázható, hogy a hétfői sávban nem lett volna mivel pótolniuk a szériát. Ma azonban hivatalos közleményt adott ki a csatorna, ez alapján pedig a The Mob Doctor megkapta a jól megérdemelt kaszáját, a már berendelt tizenhárom epizódot leforgathatják, és még adásba is kerülhetnek ezek a részek. Igaz, más napokon, az utolsó négy epizód December 29, 31 és Január 5, illetve 7-én lesz bemutatva az Egyesült Államokban. Mivel a kaszáról az alkotók már hónapokkal ezelőtt tudhattak, így annyi előnyt élvezhetnek a széria rajongói, hogy némi lezárást kaphat a történet, pontosan úgy, mint a Last Resort és a 666 Park Avenue az ABC részéről. Voltak közületek olyanok, akik szerették és nézték is a sorozatot?

Jordana Spiro ismét munka nélkül maradt, de remélem hamarosan új sorozatban szerepelhet

Ha már FOX, az is friss hír, hogy a Touch premierjét sokadjára halasztotta el a csatorna. Eredetileg már novemberben visszatért volna, ezt később Február 1-jére tolták, most pedig egy újabb időpontot pedzegetnek, e-szerint a Touch második évadának premierje Február 8-án, pénteken esedékes. Igaz, akkor már rögtön dupla résszel startol, utána pedig minden pénteken Gordon Ramsey Kitchen Nightmares című műsora lesz a felvezetése. Egyébként valahol jobb is, hogy átcsúsztatták 2013-ra a folytatást, hiszen a Fringe felvezetésével valószínűleg nem járt volna jól a Touch, így viszont lehet esélye arra, hogy olyan adatokat produkáljon, amik elegek lehetnek a túlélésre. Annak idején jómagam a pilotba beleszerettem, a folytatásba már kevésbé, de kíváncsian várom a folytatását.

870 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. ” utolsó négy epizód December 39, 31 és Január 5, illetve 7-én lesz bemutatva az Egyesült Államokban. ”
    gondolom december 29 :D Én megnéztem a pilotot, a több porosodik a gépemen, de majd ha leadták az utolsó részt, darálom :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here