Főoldal Hírek Larry Hagman – Elhunyt a Dallas sztárja

Larry Hagman – Elhunyt a Dallas sztárja

8
Oszd meg!

November 23-án, péntek délután hunyt el Larry Hagman, a Dallas című sorozat sztárja. A színész egy dallasi kórházban, családja körében tért örök nyugalomra, a halálát pedig a rosszindulatú daganatos betegség okozta szövődmények okozták, legalábbis ez áll a hivatalos közleményben. Hagman már régóta betegeskedett, torokrákja volt, korábban pedig májrákkal és májzsugorodással is szenvedett, ami az évtizedeken át tartó alkoholizmusának is volt köszönhető. 1995-ben a színész új májat kapott, azóta pedig más emberként tekintett a világra, ismertségét nemes célokra használta fel. Aktivistaként tevékenykedett az új évrezedben, a megújuló energiaforrások kutatását támogatta lelkes környezetvédőként, és különösen sokat beszélt a szervátültetésről, egy ízben emiatt látogatott Magyarországra is.

Larry Martin Hagman: 1931 szeptember 21 - 2012 november 23.

Ami a karrierjét illeti, Magyarországon két sorozatban volt különösen ismert, az egyik, a Varázslatos Jeannie (Dream of Jeannie), ahol egy olyan űrhajóst alakított, aki egy csinos dzsinnel került meglehetősen közel, ezt a produktumot a Viasat 3 játszotta itthon. A nagy sikert természetesen a Dallas hozta el számára, ahol Jocky Ewing karakterével forrt össze Hagman arca. A színész a felújított Dallasban is kiemelt szerepet kapott, a TNT pedig már berendelte a második évadot, aminek a forgatásai októberben megkezdődtek. Az évad tizenöt részes lesz, a premier pedig 2013 január 28-án várható. Kérdés az, miképp írják bele a történetbe Hagman halálát, és ez mennyire befolyásolja majd a januári premiert. Erről amint lesznek pontos információk megírom. A fontos viszont az, hogy Larry Hagman egy igazán tehetséges és karizmatikus színész volt, aki nélkül nem is nagyon lehet elképzelni a Dallast. Béke poraira, nyugodjék békében.

8 Hozzászólások

 1. Nyugodjék békében!
  Én azt olvastam, hogy a második évadot már leforgatták, arra nem lesz hatással a halála.

  • Október 1-jén jelentette be a TNT, hogy a forgatások elindulnak, két hónap alatt elkészültek volna a teljes évaddal? A cikk megírása előtt kerestem erre vonatkozó információkat, de mindenütt csak ezt a közleményt találtam: http://www.spoilertv.com/2012/10/dallas-season-2-production-starting.html

   Szóval ebből arra következtetek, hogy két hónap alatt elkészültek olyan hat-nyolc résszel, de tizenöt epizódos a berendelés, ergó valahogy meg kell oldani Jockey dolgát.

  • Semmi gond :) Örültem volna én is, ha befejezi a forgatásokat, így viszont kérdéses miképp oldják majd meg. Csak nem lesz más színész Jockey bőrében, szóval valamilyen hirtelen halálra gondolok, mint anno a 8 simple rules – Pimaszok esetében.

 2. Én hirtelen halállal oldanám meg, de úgy, hogy senki sem hiszi el, hogy tényleg meghalt. A többi szereplőt meg sem érintené a hír, azt hinnék, hogy ismét ármánykodik (mint a múltban már párszor) és aztán szépen lassan jönnének rá, hogy tényleg meghalt és csak később sokkolódna az Ewing család.

 3. Szegényke!:( Annyira sajnálom hogy meghalt. :(( Miatta volt érdemes az új Dallas-t nézni persze a régit is. Nyugodjon békében!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here