Főoldal Hírek Nagyon kevesen nézték a Született Feleségek fináléját

Nagyon kevesen nézték a Született Feleségek fináléját

4
Oszd meg!
Az öt feleség utolsó epizódja sajnos nem idézte meg a régi szép időket, kevesen nézték a finálét
  • Született Feleségek: 427 ezer (18-49: 241 ezer, 13.6% SHR)
  • Házasodna a gazda: 1.263 ezer (18-49: 451 ezer, 27.3% SHR)

Megérkeztek a hazai nézettségi adatok a múlt héttel kapcsolatban, amiből sajnos kiderült az, hogy mennyire kevés embert érdekelt a Született Feleségek grandiózus fináléja múlt héten a tv2 műsorán. Annak idején legalább háromszor ennyien követték nyomon a feleségek kalandjait, azonban ahogy teltek az évek, úgy untak rá az emberek a Lila akác köz csinos feleségeire. Én azonban bíztam abban, hogy legalább az utolsó részre megugrik egy kicsit az arány, és végül is, így is történet, mert két hete 311 ezer néző mellé hozott 165 ezret a kereskedelmileg fontos korosztályból, de egy ilyen nagy rangú sorozattól azért többet várt volna az ember. Akárhogy is, sajnálom, hogy nem nézték annyian, amennyit megérdemelt volna, és inkább egy újabb pornós, leszbikus rúdtáncos leányzó és egy tanyasi tuskó kalandjai érdekelték jobban a népet.

Hiába a mély dekoltázs, Jennifer Love Hewitt - egyelőre? - nem mozgatta meg a hazai nézőket
  • Az Ügyféllista: 304 ezer (18-49: 168 ezer, 13.4% SHR)
  • Házon kívül: 626 ezer (18-49: 223 ezer, 20.1% SHR)

A Született Feleségek fináléja nem is nagyon turbózta fel az utána következő Az Ügyféllista premierjét, azonban Jennifer Love Hewitt sorozata hozott annyit, mint egy hete a háziasszonyok. Viszont ilyen adatokkal még mindig a TV2 legrosszabbul teljesítő este tíz órás sorozata. Hátha jövőhéten jobbak lesznek a számok, és talán a Kettős ügynök (Covert Affairs) premierje több nézőt vonz, mint a Született Feleségek, mert mint tudjuk, ma Magyarországot csak a nyomozós sorozatokkal lehet meghódítani, a szappanosabb elemekkel produkáló szériák pedig hamar megbuknak, lásd a Dallas példáját.

4 Hozzászólások

  1. Hát, én is majdnem lemaradtam a fináléról, mert nem a megszokott időpontban, hanem korábban adták :S :S

  2. Hát ez szééégyen..szégyen hogy MO-t nem érdeklik a minöségi sorozatok.feliratosan néztem a sorozatot már évek óta de szinte minden héten odakapcsoltam hogy ujranézzem szinkronnal.az utolsó részt is megnéztem anyuval

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here