Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Ben and Kate + The Neighbors + The Mindy Project

Ben and Kate + The Neighbors + The Mindy Project

0
Oszd meg!

Vígjátéksorozatokról nem nagyon szeretek kritikát írni, mert nehéz jól megfogalmazni azt, hogy egy sorozat – szerintem, – mitől vicces. Viszont az idei újoncokról mindenképp illik írni még valamit, hiszen elég sokat változtak az első rész óta. Belenéztem tehát ezek folytatásába, következzék egy-egy gyors vélemény a három muskétásról, a többiekről pedig majd máskor.

Ben and Kate - A képen Dakota Johnson, Nat Faxon és Maggie Elizabeth Jones

Ben and Kate – 5/10: A Malibu Country mellett a Ben and Kate első része volt az idény legjobbja a vígjtéksorozatok között, az én értékelésem szerint legalábbis mindenképp. Csodálkoztam is, hogy miért zuhan olyan meredeken a Ben and Kate nézettsége, de elnézve a folytatást, már egyáltalán nem vagyok meglepve. Nem nagyon tetszik az irány, amerre a sorozat elmozdult. Hiányzik belőle az egyedi hangulat és látásmód, ami az első részt jellemezte. Korántsem olyan ütősek és aranyosak a poénok, mint az elején voltak, és bár nem szívesen írom ezt, de unalmas részek jellemezték a folytatást. Olyanok érzésem volt, mintha már a hetedik évadban lennénk, amikor már minden jó viccet és poénos helyzetet elsütöttek, az írók pedig rutinból írnák azt, ami hét éven át működött. De ez egy első évados sorozat, most kellene igazán a toppon lennie, de sajnos nincs ott. Gyenge lett a folytatás, de egyelőre nem adom fel, hátha később érdekesebb lesz.

The Neighbors - Az utóbbi évek legrosszabb ABC vígjáték sorozata

The Neighbors – 1/10: Anno nagyon meglepődtem azon, hogy a pilot nem tűnt szörnyűnek, mert nem sok reményt fűztem a sorozathoz. Azonban – sajnos? – később beigazolódott, hogy a The Neighbors tényleg annyira rossz, mint amilyennek az első hírek hallatán tűnt. A folytatás számomra kritikán aluli lett, az összes szereplő rendkívül irritáló, a poénok száma pedig a nullával egyenlő. Csak azért nem adtam 0/10-et az értékelésre, mert az egyik részben volt egy érdekes szituáció, amikor az ufó-feleség azt hitte, a háziasszonyok olyanok, mint a The Real Housewives realityben. Viszont még ez a reménysugár is hamar kipukkant, a The Neighborsból pedig három kőkeményen átszenvedett rész után én már nem kérek. Azt ajánlom mindenkinek, hogy olyan messzire meneküljön ettől a gyalázattól, amennyire csak lehet.

The Mindy Project - A képen Mindy Kalling és Chris Messina

The Mindy Project – 8/10: Az első résszel nem voltam annyira megelégedve, a folytatás viszont odacsapott rendesen. Érdekes karakterek és jó poénok jellemzik a szériát, ami egyedi, üde és szerethető, én legalábbis négy általam látott rész alapján beleszerettem. Nem okoz feltétlenül nagy meglepetéseket, a legtöbb dolog kiszámítható, és mégis működik, mert Mindy karaktere egész jó, ahogy a többieké is. A romantikus komédia vonalat pedig hol erősítik, hol gyengítik, de ami tetszik az, hogy nem erre alapoznak. Kicsit tartottam attól, hogy Mindy majd egy olyan harmincas nő lesz, aki a lelkét eladná egy pasiért, de örömmel látom azt, hogy ez nincs így, és ennek csak örülni tudok. Tényleg szerethető, aranyos ez a sorozat, a téli szünetében nézem is tovább :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here