Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Warm Bodies – Poszter & Trailer

Warm Bodies – Poszter & Trailer

19
Oszd meg!

A múlt héten megérkezett a Warm Bodies című könyvből készült film legújabb előzetese, amihez Pöcöknek hála már magyar felirat is van, így úgy-ahogy képben lehetünk a filmmel. A történet főszereplője “R”, aki egy zombi, de minden vágy az, hogy érezzen. Ez meg is történik, amikor találkozik a csinos Julieval. A zombi beleszeret a lányba, ez pedig láncreakciót indít el, mert ettől az összes zombi érezni kezd. De vannak ám rosszak is, ők a “csontik”, akik csontvázak de életre keltek ők is, mert pestis fertőzte meg őket, nekik pedig a céljuk egyszerű, enni akarnak, és kész. A Twilight forgalmazója, a Summit Entertainment a felelős ezért az alkotásért is, ami 2013 február 1-jén debütál az amerikai mozikban, de szerintem hazai premier is lesz.  A szereposztás viszont elsőosztályú, Nicholas Hoult, a Skins Tonyja a főhős, de itt van Teresa Palmer (A negyedik) és Dave Franco (Scrubs) is.

Most azon gondolkodom hirtelen, hogy ez mi is akar lenni? Egy kifordított Twilight paródia? A trailer alapján nem veszik magukat túl komolyan, így inkább hajlok affelé, hogy valakinek a Summitnál nagyon eltorzult ötletei vannak afelől, hogy milyen hülyeségekkel lehet a mozikba terelni a népet. Viszont, ha ezt így tényleg komolyan gondolják, és nem poénra veszik, akkor … áááá ezt nem hiszem el. A főszereplő egy zombi, és belezúg egy emberbe, és ezt akarják lenyomni a torkomon? Ez vagy nagyon vicces, vagy nagyon szar lesz. Szerintetek?

UPDATE: Csak most esett le. Julie a hősnő, a pasi neve pedig “R”-rel kezdődik. Ez annyira Rómeó és Júlia … oké, ez a film tényleg poén lesz :)

1115 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

19 Hozzászólások

 1. Szerintem ez ilyen kis fricska az alkonyatnak + a februári “Valentin-nap”nak. :D
  Sokan azt hitték újabb Alkonyat lesz, de a végén romantikus zombikomèdia lesz, nekem tetszik az előzetes, főleg amilyen fejeket vág Hoult. :DD
  Jó lesz ez, moziban nézem majd :)

 2. Szerintem nagy poén lesz:D Tuti megnézem! Még akár feliratosan is a moziban, mivel úgy sem lesz benne sok:D

 3. Nekem az szimpibb ebben a filmben, hogy míg az Alkonyat túl komolyan veszi magát, addig ennek is a előzetes eleje nagyon komolynak hat, de aztán a zene bekapcsolódása után az egész vígjáték vagy paródia-feelingű lesz. Szerintem jó lesz. És ez nem Twilight.

 4. Sziasztok!
  A könyv szintén februárban magyarul is megjelenik.
  A trailer alapján a film kifejezetten hűen követi majd az eredeti művet, ami nagyon poén, szatíra is meg paródia is, R&J átirat. Summit, hanem Isaac Marion érdeme, aki egyébként alapból tiszta őrült. Ő lenne az:
  http://burningbuilding.blogspot.hu/
  csak ajánlani tudom! ;)

 5. Eszter: köszi az infót, azt lehet tudni melyik kiadó adja majd ki? (én a Könyvmolyképzőre tippelek :D)

 6. jújjj ezt benéztem, bocsi Eszter és Tibi. Nekem a Libri ugrott be egyből, azt nem néztem, hogy kiadó és nem áruház) azért kérdeztem rá, ááá de hülye vagyok. Bocsi még1x, így a kérdésem sztornózva. :)

  • Dehogyis vagy hülye, az e-mail címet csak én látom, weboldalcímből meg nem lehet egyértelműen következtetni :)

 7. Azért nem igazán könyv az, csak egy debutáló novella, nem hosszú, és már abban is van enyhe Twilight alázás :-) Isaac Marion első novellája. Remélem, h a film címet nem fogják félre fordítani, vagy átírni, ahogy szokták. Kíváncsi vagyok, h milyen terjedelmű könyv lesz belőle, és milyen drága lesz, mert sajna elég rövid volt szerintem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here