Főoldal Oldal Blog Media Addict: Átalakítások és Bejelentések *UPDATE*

Media Addict: Átalakítások és Bejelentések *UPDATE*

9
Oszd meg!

¤ Sziasztok! Összegyűlt pár dolog a Media Addict kapcsán, amiket több pontba szedek, így áttekinthetőbb lesz a dolog :) Először is, a napokban túlhaladtunk az 5.500 hozzászóláson is, aminek nagyon örülök, mivel interaktív lett a Media Addict, és már a kezdetektől fogva ez volt az egyik célom.

¤ Még a költözés idején el akartam készíteni az Oldal/Www menüt, de nem volt rá időm. Azonban már húztam, halasztottam tovább, ideje volt nekiesni :) Elolvashatjátok az oldal történetét a kezdetektől fogva, illetve összegyűjtöttem pár korábbi designt is, így afféle mementóként megnézhetitek azt, milyen fejlécekkel virított korábban a Media Addict, avagy régi nevén a Top Secret Blog. Némelyiket ma már biztos nem használnám olyan büszkén, mint egykoron :)

¤ Kicsit átvariáltam a menüket, a Kapcsolat, Facebook és Vendégtoll oldalakat ezentúl az “Oldal” gombra menvén, a lenyíló listában találjátok meg. Erre azért volt szükség, hogy kiférjen a sorba a Sorozatok Világa Magazin menüpontja is, ami számomra nagyon fontos, mert bízom benne, hogy a Magazin minél több emberhez eljuthat majd.

¤ Frissítettem a Sorozat ABC menüt is, és ebből kitűnik, hogy kereken 165 sorozatról olvashattatok már az oldalon kritikát vagy hírt, nézhettetek videót vagy promóciós fotót, esetleg ismertetőt vagy ajánlót. Ennek az adatnak nagyon örülök, igyekszem mostanában minél több sorozatot lefedni, hogy ne csak azokról essék szó, amik feltétlenül az érdeklődési körömbe tartoznak, hanem amik titeket is érdekelhetnek.

¤ A Facebookon már átléptük a kétszáz lájkolót, ami tök jó dolog, igyekszem aktívabb lenni a szociális hálón is, ami hellyel-közzel össze is jön. De majd ezentúl keményebben próbálkozom. Bízom benne, hogy jövőre meglesz a bűvös háromszáz is, a határ pedig a csillagos ég.

¤ Annak idején úgy volt, hogy a Sorozatok Világa Magazin második száma December első vasárnapján érkezik, de az pont December 1, és mivel úgy elég szűkös lenne az idő arra, hogy az írók elkészítsék a cikkeiket, én pedig rendesen be tudjam tördelni az anyagot, ezért a megjelenés időpontját módosítottam. A Sorozatok Világa második száma 2012 December 7-én, 9-én 20:00-kor lesz elérhető az oldalon. Nemsokára hozok belőle exkluzív mintákat is, mert lesz pár változás, elsősorban betűtípusok terén.

¤ Apropó, Sorozatok Világa Magazin. Még mindig lehet ám jelentkezni tollforgatónak, az írás akár a második számba is bekerülhet, akit érdekel, használja a kapcsolat menüpontot, vagy írjon e-mailt a sorozatok.vilaga@gmail.com e-mail címre.

¤ Akinek van weboldala, és szeretne a Media Addict társoldala lenni, a kapcsolat menüpontban nyugodtan jelentkezzen, árválkodik még pár üres hely. A kezdő rajongói oldalak szerkesztői is nevezhetnek, ha a weboldaluk már legalább egy-két hetes, és van rajta számottevő tartalom.

¤ Végezetül egy meglepetés. Úgy láttam a nagy szavazások sokatok tetszését elnyerték, így a Nyár legjobb sorozata után egy újabb grandiózus, több fordulós “szavazósdival” érkezem, a téma egyelőre legyen meglepetés, de annyit elárulok, hogy nincs köze az Őszi újoncokhoz. A részelteket hétfőn elárulom, szavazni keddtől lehet. Minden idők legnehezebb döntései várnak majd rátok nap mint nap, miközben egyik vagy másik opciót választjátok, én legalábbis nem nagyon tudom, melyik mellett fogok voksolni majd :)

UPDATE
¤ Egy fontos dolog kimaradt. Sajnos rájöttem arra, hogy a Media Addict és a Sorozatok Világa Magazin szerkesztése mellett nem bírok el egy másik weboldallal, ezért a Könyv-Addict bezárta kapuit, a könyvkritikák pedig ezentúl ismét a Media Addict-on lesznek majd elérhetőek. A holnapi nap jövök is majd eggyel, nemrég fejeztem be egy remek könyvet, amiről feltétlenül írni kell :)

9 Hozzászólások

 1. Könyvös blogodat nagyon hanyagolod, pedig szívesen olvasnék még kritikákat..mostanában olvasol valamit?

  • Sajnos nem volt időm a könyves oldalra, és nem is lesz, így meg kellett hoznom egy szomorú döntést. Kritikák viszont lesznek, csak itt, a Media Addicton.

   Nemrég fejeztem be három Vámpírnaplók könyvet és a Végzet ereklyéi négy részét, ezekről mindenképp írni fogok, méghozzá a napokban :)

  • Bár olvastam volna :/ Sajnos a könyvtárban nincs meg, neten sem találtam meg. Gondolkodtam rajta, hogy megvegyem, de nem szoktam kétszer elolvasni egy könyvet se, 3000 ft-ot pedig nem akaródzik költeni rá egy olvasás miatt, hogy aztán kvázi porfogó legyen a polcon.

 2. szia Tibi :) én már nagyon régóta rendszeres olvasód vagyok, és gratulálok az eddig elért eredményekhez. Nagyon várom már a következő számát a magazinnak, és nagyon kíváncsi vagyok majd a Végzet Ereklyéi kritikádra, én is olvastam már, és engem eléggé megosztott. Egyik percben rajongtam a könyvért a másik percben meg, legszívesebben abba hagytam volna az olvasását, de a végén végül újra kinyitottam és eléggé pozitívan zártam le. Apropó, ebből film is készül, és hamarosan már mozikban is látható lesz, kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz majd arra is! :)
  Üdv: Regi :)

  • Szia REgi! Köszi a kedves szavaid :) A Végzet ereklyéi pedig tényleg nagyon megosztó egy könyv, az, hogy mennyire elhúzták fő bonyodalomként a “testvéred vagyok” cuccost, hát valami rettenet volt. Viszont alapvetően vannak benne jó ötletek. A trailer alapján a film amúgy várós lesz, bár Jaime Campbell-nek nem örülök feltétlenül :/
   Köszi, hogy írtál, ha lesz időd, tedd meg máskor is :)
   Tibi

  • Igen, ezt én is nagyon szerettem. Viszont áttekinthetőség szempontjából a mostani design a kedvencem, jó ideig nem is lesz változtatás etéren :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here