Főoldal Hírek A CBS elkaszálta a Partnerst

A CBS elkaszálta a Partnerst

10
Oszd meg!

Eddig tartott ki a CBS türelme, ma el is kaszálta a Partners című vígjátéksorozatát. A kasza már várható volt, lévén már a premierjével megbukott a sorozat. Ilyen adatokkal más csatornán biztos sora lenne, a The Neighbors is hasonló adatokkal kapott teljes évadot, azonban a CBS hétfő estéje nagyon erős, a Mike & Molly, 2 Broke Girls és a How I Met Your Mother is 3.0. feletti adatokat produkál, és a Partners gyengesége lehúzza az őt követő két műsort, ezt pedig a CBS már nem tűrte tovább. Érdemes áttekinteni a leadott hat epizód nézettségi adatait:

 • 1×01 – Pilot: 6,56M (18-49: 2.4)
 • 1×02 – Chicken & Stuffing: 5,76M (18-49: 2.1)
 • 1×03 – The Jeter Exception: 5,71M (18-49: 1.9)
 • 1×04 – The Key: 6,08M (18-49: 2.1)
 • 1×05 – 2 Broke Guys: 5,67M (18-49: 2.1)
 • 1×06 – Temporary Insanity: 5,48M (18-49: 1.8)

A Partnersből tehát hat epizód ment le, arról nem szól a fáma, mennyit forgathattak le, de maximum tíz részről lehet szó szerintem, de talán elkészültek azzal a bizonyos tizenhárommal is. A korábbi gyakorlatot ismerve elképzelhető, hogy szombat esténként leadják majd a leforgatott epizódokat. Hétfő esténként a Partners sávjában egyelőre Two And a Half Men ismétlések lesznek, majd megérkezik a CBS Jolly Joker sorozata, a Rules of Engagement, amit évek óta a kaszált szériák helyetteseként tartanak a műsorban. Ha jól teljesít, amire minden esély megvan, akkor a Friend Me című midseason újonc érkezéséig képernyőn lehet.

A Partners kaszájával pedig immáron háromra emelkedett a 2012/13as szezon őszi újoncainak a halállistája, a Made in Jersey és az Animal Practice Vegas után. Vajon ki lesz a következő? A héten a The CW bejelentette, hogy az Emily Owens MD-t nem kaszálja el, a forgatások folytatódnak tovább, igaz, további epizódok berendeléséről nincs szó. Ugyanez a helyzet a The Mob Doctor című FOX újonccal. További kaszavárományos sorozatok a 666 Park Avenue és a Last Resort, mindkettő rémesen teljesít a nézettségi versenyben.

10 Hozzászólások

 1. A Vegas megkapta a teljes évadot majd most vett le 1 részt a CBS, így 21 részes az 1.évad.
  Az Animal Practice volt a második. :)

  • Én is sajnálom, volt olyan rész, amin többet röhögtem, mint a nagy Így jártam anyátokkal akkori új részén… Egyébként ha mondjuk az 5. résszel kezdtek volna, a nézettség jó lett volna, csak az a gond, hogy gyengén kezdtek… Pedig a harmadik résztől egész jó poénok voltak, és kémia is volt a szereplők között.

 2. Én is nagyon sajnálom, hogy levették műsorról. Michael Urie fenomenális.
  Azt olvastam, hogy még pont felvették a 13. részt is… szóval bármi lehet.

  • Bármi lehet alatt mire gondolsz? Ilyen nézettséggel a CBS nem fogja életben tartani, és kétlem, hogy más adó átvenné. A Cougar Town-t is azért vette át a TBS, mert abból mégiscsak volt három évad, amit könnyebb kipótolni szindikátusiba.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here