Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Girls: Csajok – 2012 legrosszabb új sorozata

Girls: Csajok – 2012 legrosszabb új sorozata

8
Oszd meg!

Magyarországon a Pro Video elvileg még idén, azaz December végén el is hozza a Girls, azaz a Csajok első évadát DVD-n, pedig az Egyesült Államokban is csak December 11-én jelenik meg. Hát, én egy vasat se adnék ki érte. Már a Pilot se jött be a Girls-ből, de pár részt még bepróbáltam, szeretni akartam, mert mindenki szereti, de nem ment. Idióta történetvezetés, rendkívül unszimpatikus főhős, de még a mellékszereplők is unalmasak. Semmi élet vagy realitás nincs benne, és végig azon gondolkodtam, kit utálok jobban Adamet vagy Hannaht? Nem tudtam eldönteni, nem is lehet. Egyikük VV Krisztofer, másikuk meg Zámbó Krisztián, na döntsd el, ki a gázabb… Egy szó, mint száz, mire fel van ez a felhajtás körülötte? Vagy csak az én ízlésem ennyire specifikus? Meglehet, mert sok olyat szeretek, amitől más menekül, lásd Emily Owens MD.

Mindazonáltal szerintem a Girls az utóbbi évek legrosszabb HBO sorozata, sőt, mondhatom azt is, hogy az idei év leggázabb újonca, mert ettől a szeméttől még a Vegas is jobb. Persze, ez csak saját vélemény, lehet, hogy másnak pont a Girls a kedvenc sorozata. Én mindenesetre még egy promót se akarok megnézni róla, és ezzel a DVD borítóval búcsúzom is a szériától, a Media Addict virtuális hasábjain többet erről a kaksiról szót se ejtek. Amúgy, nem erőltették meg magukat a DVD kiadás terén sem, rápakolták az egyik posztert és kész. És ismétlem, ez a kirohanás – mert az, – saját egyéni vélemény.

8 Hozzászólások

 1. Én mondjuk nagyon szeretem:D A nővéremmel és a húgommal néztük mindig és nevetgéltünk rajta sokat. Tetszik, mert annyira szürreális az egész sorozat, már csak azért is, hogy a “főhős” egy ilyen szerencsétlen, tagbaszakadt, nem túl vonzó csaj. Az ilyen mindenképp különleges a maga nemében, mert szerintem nem sok rendező merné megkockáztatni a már-már unszimpatikus főszereplőt. Ez az a fajta kombo, amit vagy imádsz, vagy nem bírod elviselni:) Amíg ilyen szórakoztató lesz, addig nekem bejön! Bár a végén azt az értelmetlen esküvőt furcsállottam, de egye-fene amúgy se normális az egész!

  • A rendező maga a főszereplőt alakító Hannah, szóval alap hogy magát rakta be főhősnek. Amúgy én se szerettem a sorit, de azért nyáron nyögvenyelősen ledaráltam, de a 2. évadba nem biztos, hogy belekezdek…

  • Igen, ezzel nagyon egyet értek, a Girlst vagy imádod vagy utálod, átmenet nem nagyon hiszem, hogy van :)

   Azzal nincs bajom, hogy a főhős nem a legszebb. Szeretem és nézem a Mike & Molly-t is, ott is ducik a főhősök, ez nem zavar, ha jó a sztori és nem elviselhetetlenek a karakterek. De itt :s

 2. azért az túlzás, hogy mindenki szereti, sőőőt – nekem mondjuk az egyik legnagyobb kedvencem lett röpke 10 rész alatt, szerintem zseniális. és azért meg kell hagyni, a nézettsége nem kiemelkedő, de stabil, a kritikusok pedig odáig vannak érte, meg vissza (ez a díj-jelölésekből is látszik)

  • Én nem is nagyon olvastam a sorozatról negatív kritikát, a sorozatjunkien is agyondícsérték, kommentekben is, ezért is írtam azt, hogy “mindenki szereti” :)

 3. nem kell mindent szó szerint venni, a mindenki szereti nem “MINDENKI az egész Föld nevű bólygón szeretit” jelenti ez csak egy kifejezés:D de Tibinak igaza a többség szereti :) épp azért néztem bele én is de 10 percig bírtam :D

 4. Én odavagyok érte! Imádom, hogy annyira sz@r! Szerintem a valós életen alapul, végre egy sorozat, aminél még az “én” életem is jobb! Nem pedig egy mesterségesen tökéletesen alakformált szereplő próbál meg megtéríteni. Látszik, hogy a sorozat hova tud még fejlődni. Van benne jövő!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here