Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Channing Tatum a legszexibb élő férfi a földön

Channing Tatum a legszexibb élő férfi a földön

15
Oszd meg!

Az amerikai People Magazin ismét pasikat mustrált, aztán úgy döntöttek, hogy a Magic Mike, a Fogadom és a Kedves John sztárja, Channing Tatum a legszexibb pasi a föld kerekségen. Korábban ezt a címet olyan sztárok birtokolták, mint Brad Pitt, George Clooney, Bradley Cooper, Hugh Jackman vagy Johhny Depp.

Kétségkívül ez Tatum éve, az utolsó három filmje száz millió dollár feletti jegyeladásokat produkált az Egyesült Államokban, ezen kívül a kamera túlsó oldalán is kipróbálhatta magát, a Magic Mike folytatását például nem csak rendezni, hanem írni is ő maga fogja.

Nos, egyet értünk a People Magazin döntésével? Tényleg Tatum a legszexibb élő ember a földön?

channing-01 channing-02 channing-03

1859 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

15 Hozzászólások

 1. Don’t Trust the B—- in Apartment 23 02×03 jut erről az eszembe, ebben pont erről volt szó :D

  Amúgy meg ez így hülyeség, hogy a Földön, ez a magazin csak a celebeket nézi, átlag ember ki a fenét érdekel, ugye? :))) A másik, hogy 6,9 milliárdan vagyunk, 2011-ben 984 nő/1000 férfi volt az arány, szóval ők nem néztek meg minden pasit :))) még a százezred százalékát sem :P
  Valósabb lenne, ha Legszexibb férfi a sztárok között. :D

 2. OFF: lehet nekem fura, de nem gáz, ha egy fiú ilyet ír ki egy férfi (ez esetben Justin Hartley képéhez)? :D szívecskét rakni fiúként egy férfi képe alá.. vagy mondd Tibi, hogy egy lány viszi a lapod facebook-oldalát.

  “Justin Hartley az Emily Owens MD ♥ egyik részében”

  • Egyrészt a szív az Emily Owens MD, mint sorozat mögött van, jelezvén, hogy mennyire szeretem a sorozatot. Másfelől pedig nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne összerakni a képet: ha egy fiú szerkeszti az oldalt és a Facebook lapot is, és más fiúkról tesz ki képet vagy írja róluk azt, hogy dögös, akkor valószínűleg az a fiú nem éppen a lányokhoz vonzódik. Szerintem nem kell nagy talány ennek a kitalálásához, de ha neked úgy egyszerűbb, akkor a Tibit olvasd Timinek, és a gond megoldva :)

 3. Én csak a Step upban láttam de akkor is nagyon helyes pasi. Van benne egy kis rossz fiús beütés de igazából nem az. Párjával Jennával nagyon összeillenek remélem nem válnak el soha.

 4. Ó de még mennyire ,hogy egyetértek. Az egyik legjobb pasi! :D Folytatják a Magic Mike-ot? De jó, imádtam azt a filmet!

  • Szeptemberben legalábbis még ezt nyilatkozta Tatum :) Eddig két lehetőség merült fel, az egyik egy road movie, gondolom ahogy költöznek a srácok, a másik pedig egy musical … mármint, színházban vagy Broadwayen, ez nem rémlik pontosan. Ha Road Movie lesz, Tatum kijelentette, hogy nem az írásban, de a rendezésben is részt fog venni.

 5. Nekem Ő elég hűhaaa pasi.. :P Szerintem tök dögös és aranyos. :P A Magic Mike filmje nekem nagyon nem tetszett..jó oké jó volt a félmeztelen testét látni de ezt leszámítva untam a filmet és a véges olyan nem tudom milyen volt. Azt hiszem a sz@r a jó kifejezés rá.A Dear John-t vagy a Step up-ot esetleg a Micsoda srác ez a lányt örömmel nézem meg tőle. A kopasz osztagról nem is beszélve. :)
  Nagyon bírom őt. :)

  • Utólag már kezdem felfogni a Magic Mike lényegét. Képzeld el úgy, mint egy musicalt, csak itt az éneklés helyett a pasik vetkőznek … igazából sztori terén volt szegényes a film, de ott nagyon.

   Hú, a Micsoda srác ez a lány volt az első film, amit láttam tőle, annyira szerettem. Meg is kellene nézni valamikor megint, aranyos romkom :)

 6. Nem rossz pasi, de ha választani lehetne, akkor inkább Matt Bomer. Hetedik helyen végzett a mostani listán, szóval van még remény, hogy talán jövőre ő lesz az első.

  • Ahhoz kellene egy sikeres film. Sorozatsztárokat még nem is tettek első helyre, csak ha volt már egy-egy olyan filmfőszerepe, ami nagyon sikeres lett. Szóval, Bomernek már csak az 50 szürke árnyalata főszerepe kéne, és mehetne is a megérdemelt helyére avagy címlapjára :)

 7. nagyon jó az a film nagyon tecetk nekem és neked sőt megis van az a film dvd-én micsoda srác ez a lány

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here