The Host: A burok – Poszter & Trailer

3

Kaptunk egy új előzetest a The Host – A Burok című filmhez, ami a Twilight írónője, Stephenie Meyer azonos című könyvéből készült. A történet szerint a földet megszállták a földönkívüliek, akárcsak az emberek testét, amit egyfajta burokként használnak, elnyomva ezzel az adott ember személyiségét és mondhatni a lelkét is. A történet főhőse az ellenállók egyik utolsó tagja, Melanie (Saoirse Ronan) aki örökké nem menekülhet az elkerülhetetlen elől, azonban amikor egy űrlény megszállja a testét minden erejével azért harcol, hogy kiűzze őt onnan, és ismét együtt legyen jóképű szerelmével, az ellenállás emblematikus figurájával, Jareddel (Max Irons). A történet nagyon jól hangzik, ahogy a könyv eleje se volt rossz, igaz, utóbbit feladtam, mert icipici betűkkel volt nyomtatva, nulla sorközzel, és még úgy is hatszáz oldaltól hosszabbra nyúlt, de amint lesz e-book olvasóm, neki esek. A filmet viszont már nagyon várom, bár kétlem, hogy olyan nagy sikert érne el, mint az Alkonyat.

A Burok premierje 2013 március 29-én lesz, Magyarországi infó még nincsen. A fent lévő trailer mellett kaptunk egy új posztert is, ez alapján pedig egyértelműen elmondható, nagyon jót tettek az elmúlt évek Max Irons-nak, a srác sosem látott formában virít Saoirse Ronan mellett :) Off: És ha már Max Irons, meg kellene nézni A lány és a farkast is, hónapok óta halogatom, pedig már mióta a gépen van, egy mappában a Fogadom című Channing Tatum filmmel … hétvégi matinénak azt hiszem tökéletes lesz ez a kombináció.

762 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.3 hozzászólás

  1. időt utazunk? “2012 március 29-én lesz” inkább 2013 :)

    Én lehet hogy belenézek, még az írónő neve sem riaszt el :D

  2. Köszi, hogy hoztad az infót róla, de szerintem a szereplők roppant fiatalok ahhoz képest, ahogy a könyvben be lettek mutatva. Én elolvastam, tetszett és, és csak remélni mertem, hogy nem rontják el úgy, mint az Alkonyatot. Nem tudom, én magam kicsit idősebbnek képzeltem a szereplőket, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle…

Leave A Reply