Főoldal Érdekességek Ajánló Született Feleségek – Ma este finálé!

Született Feleségek – Ma este finálé!

5
Oszd meg!

Eljött ez a nap is srácok, Magyarországon is véget ér a Született Feleségek, az utolsó epizódot ma kiemelt időpontban, 21:20-tól vetíti a tv2. Mit mondjak, amit a Finálé-kritikámban nem írtam volna le májusban? Nehéz bármit is írmo, mert a Született Feleségek volt az, ami elindított a sorozat rajongás útján, és a Buffy mellett egyike volt annak idején a legnagyobb kedvenceimnek. Imádtam minden egyes epizódját, annak idején minden héten arra vártam, mikor lesz már szerda, mikor láthatok új részeket a sorozatból. Rajongásom a második évadban hágott a tetőfokára, köszönhetően Andrew meleg szálának no meg a Breevel való hadakozásuknak. Ami pedig a junkie-vá válásomat illeti, a Született Feleségek volt az első sorozat, amit letöltöttem és magyar felirattal néztem végig, méghozzá a harmadik évadtól. Annyira jó volt, és úgy tetszett, hogy képtelen voltam bevárni a magyar sugárzást – mondhatom tehát azt, hogy ezzel kezdődött minden. Rákaptam a feliratos nézés élményeire, elhatárolódtam a magyar csatornáktól, és szinkronnal már csak nagyon kevés sorozatot nézek meg. Minden, a Született Feleségekkel kezdődött, és ma ez a korszak végérvényesen lezárul.

Ez tehát az én Született Feleségek sztorim. És mi a tiétek?

5 Hozzászólások

  1. Az tudom, hogy az elején iszonyatosan utáltam, mindenki erről beszélt és már a második évad ment belőle… Aztán egyszer valamiért megvettem eredetiben az első két évadot DVD-n, iszonyatosan beszippantott és ledaráltam… majd áttértem az angol változatra és csüngtem minden részen… Persze utána már anyut is nagy rajongóvá tettem, bár nem volt nehéz, Susan kiköpött anya külsőre és belsőre is. :)

    • Na igen, a sláger-sorozatok esetében ez a faktor mindig felléphet, sokszor túl zavaró az, ha mindenki egy adott sorozatról beszél. Talán ezért nem akaródzik nekem például Trónok harcát nézni :)

  2. emléxem mielött elkezdték adni a tv2-n az egyik ujságban kijött a legelső rész egy külön dvdn.a mai napig megvan az a léemez.azt megnéztem és azóta néztem is a tv2-n aztán átváltottam feliratosra a 4.évad környékén azthiszem.imááádtam.az utolsó rész bár nem tetszett maradéktalanul de megkönnyeztem.és tegnap a tv2-n szintugy megkönnyeztem :) most be akarom valahol szerezni azt a nagy fehér albumot ami pár éve jelent meg egy kissé nehézkes…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here