Főoldal Hírek Hősök 4. évad – December 2-től a TV2 műsorán

Hősök 4. évad – December 2-től a TV2 műsorán

9
Oszd meg!

A TV2 végre folytatja a Hősök című sorozat vetítését, December 2-ától, minden vasárnap 22:55-től veszi kezdetét hazánkban az utolsó, azaz a negyedik évad, ami összesen tizennyolc epizódos. Annak idején a Hősök volt az egyik kedvenc sorozatom, imádtam a mitológiáját, tök érdekesnek tartottam a történetét, és a szereplőket is megkedveltem. Aztán, mint minden hasonszőrű széria esetében, itt is elég hamar elmúlt a kezdeti varázs, tele lett problémákkal a show: rengeteg új szereplőt hoztak be, egy kicsit követhetetlenné vált a sztori.

A minőségbéli változás meglátszott az amerikai nézettségen is, ami olyan mélységekbe süllyedt végül, hogy az NBC kaszálni kényszerült. A szakértők szerint amúgy a széria végét az írósztrájk okozta, emiatt lett ugyanis csak a második évad tizenegy epizódos, és van benne ráció, mert látszódik is a nézettségi adatokon, mekkora a szakadék a második illetve a harmadik évad között.

Itthon a tv2 vetítette, hatalmas promóciót kapott, de a Fábry Show ellen csütörtökönként nem volt sok esélye, igaz, képes volt számottevő adatokat produkálni, legalábbis az első évad mindenképp. Jómagam az első két évadot végig néztem, valahol a harmadik közepén járhatok, de szerintem adok majd még egy esélyt, amint a meglesz a teljes sorozat szinkronnal, neki is esek. Addig megkérdeznélek titeket, azokat, akik már látták a finálét, volt valamilyen lezárás? Illetve, várjátok az “új” évadot? Ha igen, ne felejtsétek, December 2, Vasárnap, 22.55 – Hősök, negyedik évad a TV2 műsorán.

9 Hozzászólások

 1. nincs mit :) de mekkora jó, hogy 3 éve vége a sorozatnak és a tv2 még időben, 2012-ben hozza a 4. évadot. uhh :D bár nem volt rossz az a Season 4.

  • Na igen, de legalább bemutatják, még ha három év késéssel is, ezért mindenképp respekt jár a csatornának :)

 2. én csak szimplán örülök neki, hogy megnézhetem magyarul is a 4. évad részeit :D respekt hát… max. azért, hogy a Grimm 2. évadát mindjárt kezdik, meg a CF-t is behozzák, pedig az nemrég kezdett külföldön is.

 3. Hm….én a negyedik évadot úgy ahogy van törölném az emlékezetből. Annyira siralmas lett, hogy (bár szánom-bánom), de a negyedik évadot én végigpörgettem, és egy részt 20 perc alatt néztem meg, mert nem bírtam elviselni azt a rengeteg felesleges beszédet és cselekedetet.
  A kedvenc sorozatom volt a Heroes a második évad végéig…utána már értelmetlen és unalmas volt…egyik szál sem vezetett sehova.
  Kár, hogy egy ilyen jó sztoriból olyan befejezés lett, aminek se eleje, se vége.

  • Rossz ezt olvasni, de valahol várható volt, okkal kaszálta el az NBC, és okkal nem nézték már annyian … kár érte, jó kis sorozat volt az elején.

 4. El kéne kezdene elölről megnézni ezt is, mert hébe-hóba néztem ezt is..elég későn adták ha jól emlékszem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here