Főoldal Érdekességek Bulvár Ariel Winter botránykrónikája

Ariel Winter botránykrónikája

10
Oszd meg!

A Modern család sztárja, a tizennégy éves Ariel Winter körül áll a bál, olyannyira, hogy már a hivatalos szervek is közbeavatkoztak, lévén Winter kiskorú. A történetnek több aspektusa van, a napvilágra derült tények pedig a következők. A bíróság határozott, Ariel édesanyja, Crystal Workamn elvesztette a gyámságot a lánya felett, ideiglenesen pedig Ariel a nővérére, Shanelle Workman gondjaira bízták a lányt, de november 20-án lesz egy bírósági tárgyalás, ami pontot tehet az ügy végére.

Winter képviselője elmondta, hogy Arielt az édesanyja állítólag fizikailag és érzelmileg is bántalmazta, ezért volt szükség a hivatalos szervek közbelépésre. Nem ez az első eset, hogy hasonló helyzetbe került Crystal, húsz évvel ezelőtt a gyermekvédelmi minisztérium Ariel nővérét, Shanelle-t nevelőszülőkhöz küldte két évig, mivel az anya,  hasonlóképp bántalmazta őt, mint ahogy most teszi Ariel esetében. Crystal Workman is felszólalt saját védelme érdekében, azt állította, hogy rányitott Arielre, és annak tizennyolc éves barátjára, amint szeretkeztek, és ezen akadt ki nagyon, mivel szerinte az ilyen korú lányoknak nem lenne szabad szexuális kapcsolatot kialakítani, és megpróbálta elválasztani a szerelmeseket. A legfrissebb hírek szerint a nő fel is jelentette lánya szerelmét, a tizennyolc éves Cameron Palatast, méghozzá liliomtiprás vádjával. A srác amúgy színészként dolgozik, nemrég kapott jelentős szerepet az MTV-től, és pár hónapja jár Ariellel.

Bal oldalt a barátjával, Cameron Platassal, jobb oldalon pedig az édesanyjával látható Ariel Winter

Az eset legnagyobb vesztese mindenképp Ariel Winter, akinek eleve nehéz lehetett ilyen szülő mellett felnőnie. Viszont, a gyámságáért minden bizonnyal az anya, és talán a nővére is foggal, körömmel harcolni fog, mivel Ariel fizetését éppen a nyáron emelték meg, a Modern család egy epizódjáért már hetven ezer dollárt keres, a pénzügyeit pedig a gyám kezeli egészen addig, amíg be nem tölti a tizennyolcadik életévét. Kérdés azonban az, mihez fog kezdeni az ABC az Ariel körül kialakult botránnyal, lévén a Modern Family egy családközpontú sorozat, az imázsának nem tesz jót az, hogy az egyik kiskorú sztárja a bíróságra jár gyámsági viták ürügyén, és tudvalevő, hogy aktív szexuális életet él. Az elkövetkezendő hetek alakulása tehát nem csak Ariel, de akár a sorozat jövőjére vonatkozóan is sorsdöntő lehet, utóbbi esetben nem elképzelhető, hogy kiírhatják a karaktert a showból vagy más színésszel helyettesíthetik. Amint történik valami komolyabb fejlemény, megírom.

10 Hozzászólások

 1. az nagy p lehet anyja valószínűleg a pénz miatt aggódik ha felcsinálják a lányát akkor vagy abortuszra kell költeni vagy ha megtartja a babát akkor a gyermek nevelésére :)

  hát remélem nem anyucihoz kerül, egy ilyen nem is érdemli meg.

  Meg nem hiszem, hogy ABC kirakja Ariel-t, ha Disney megbocsájtott Vanessa Hudgens-nak, náluk nem nagyon van családközpontúbb vállalat. :D Meg a Modern Family értékei szerint éppen hogy támogatniuk kellene Arielt mivel a családtagok összetartanak bármi is legyen, nem kirúgunk mert rossz voltál ezért már nem vagy a “család” tagja :)

  • Vanessa esete más, mert ő abszolút hősnője volt a HSM-nek, őt nem lehetett csak úgy kirúgni és mással helyettesíteni. Plusz pár kikerült pucér kép nem egyenlő azzal, hogy bírósági tárgyalásokkal, 14évesen szexelő lánnyal és liliomtiprással hozzák párhuzamba a Modern család nevét. És arra az ABC-n gyakran van példa, hogy lecserélnek egy-egy gyerek karaktert, a Last Men Standing-ben is nagy “tisztogatás” volt a második évad tiszteletére.

 2. nem mindig sülnek el rosszul ezek a botrányok, botrány csak nagyobb érdeklődést kelt, ingyen marketing :D nem hiszem hogy pont e miatt kaszálnák egyes nézők, pár kíváncsiskodó még el is kezdi nézni vagy megszereti vagy nem :D Azt sem lehet biztosra tudni, hogy hogyan reagálna a nép ha emiatt lecserélnék a lányt, főleg hogy lehet hogy az anya kamuzott, elvileg már hónapok óta szakított azzal a sráccal.

  Tegyük fel, hogy lecserélik, mivel ABC nem torélárja az ilyet, elzárkózunk tőle mert rossz fényt vesz a cégre. A nép vagy egyetért és bólogat, hogy megérdemli a kis mi haszna vagy úgy reagál mint én, hogy ABC nem áll ki a lány mellett, fentebb írtam, hogy ki kellene tartania a cégnek a lány mellett bizonyítva hogy tényleg családi értékeket képviseli a csatorna, nem hagyjuk cserben a csemetét a hibái ellenére sem. :D

  Meg a régi nézőként nehezen szoknám meg az új színésznőt, Last Man Standingben is zavaró az új nő, meg a férj is mintha elfelejtették volna az első évadban hogy akkor még tojt a gyerekre, a nőnek kellett egyedül nevelnie a gyereket, erre 2. évadra majdnem hogy az év apukája :))

  Majd az aggódó szülők megint hangot adnak :D

  Mindenesetre, remélem jól fognak alakulni a dolgai a lánynak, én nem ítélem el, ABC a lecserélésével gyakorlatilag kijelentené, hogy igen is elítéli a lányt.

  • Na igen, amit te írsz, az meg az érem másik oldala. Épp ezért lesz érdekes az, hogy az ABC miképp dönt, de gondolom megvárják még a bírósági tárgyalás végét, majd az talán pontot tehet az ügy végére. Gondolom anyunak úgyis csak a pénz számít, Ariel meg keres eleget, azzal be tudja fogni a száját.

   Off: Durva, hogy Emily VanCamp a Revenge abszolút főszerepével kevesebbet keres, mint ez a kislány, egy húsz perces vígjátéksorozat egyik mellékszerepével.

   • jaja :) én is kíváncsi vagyok :) mindig érdemes elemezni az érem mindkét oldalát :D

    Off: nem világos nekem hogy hogyan döntik el ki mennyit keress, de azért MF népszerűbb, reklám árak is mások :)

    meg ha nem fizetnék meg rendesen még jön valami gyerekvédelmi egyesület, hogy rabszolgaként kezelik :D Hiába Emily nagyobb név :)

 3. Szerintem senkinek semmi köze, hogy milyen a szexuális élete attól, hogy sztár, könyörgöm most a magánélete a fontos vagy hogy tehetségileg mit tesz le, szerintem ez hülyeség. És persze hogy anyuci akarja a gyámságot hiszen, ha nem ő kapja meg kiesik a mézeskosárból. Ráadásul valószinű, hogy nem ő fogja kapni miután a csaj nővérét sem tudta tisztességesen felnevelni.

 4. OMG! :X 14 évesen szexel ?! Ez nagyon durva. Híres – nem híres ezt akkor se szabad. Bár annak a 18 éves gyereknek is lehetett volna egy kis esze…

  • Milyen tizennyolc éves mondaná a barátnőjének azt, hogy “bocsi, fiatalkorú vagy, ne csináljuk, várjunk még négy évet” … :) Az ész inkább akkor játszhatott volna szerepet, amikor egy tizennégy évessel kezdett.

 5. sztem nagyon nem 14évesnek néz ki a jelenlegi képeken,de ez magán dolog:D
  és ha az anyja veri meg gonosz meg pénzéhes,akkor könyörgöm: miért adnánk annak hitelt h rajtakapta őket amint bármit is csinálnak? lehet szörnyülködni,hogy 14 éves és szexuális életet akar,ha lehet hogy kamu az egész.. mert valljuk be ez egy igen jó indok *lenne* avagy lehetne..

 6. Szerintem az ABC nem annyira konzervatív, hogy egy ilyen miatt akárcsak elgondolkodjon a lecserélésén. A Modern Family meg eleve nem egy konzervatív show, szóval az ottani fejeseknek sem szúrhatja ez a szemét… van egy ilyen karakterük a showban, csak ő Ariel nővére. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here