Főoldal Multimédia Video Az Ügyféllista – Magyar promó

Az Ügyféllista – Magyar promó

9
Oszd meg!

A tv2 mindig is jó magyar promókat tudott gyártani, ez alól pedig a The Client list sem kivétel. Ügyesen felhasználtak a Lifetime által nyújtott alapanyagot, tudjátok, a video klipet amit Jennifer Love Hewitt énekelt fel a show kedvéért.

Az Ügyféllista premierje most szerdán, a Született Feleségek fináléja után lesz, de a SuperTV2 – elvileg, – pénteken már leadta a pilotot. Ez a kis videó pedig az én kedvem is meghozta a sorozathoz, amint kész lesz a magyar felirat az első évadhoz, jöhet is a dara, egyelőre még két epizódhoz nincs felirat.

jennifer-lowe-hewitt

1170 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

    • Az alapján amit láttam belőle, azért dominál benne az erotika. Amerikában is ilyen erotikusan hirdették, óriásplakátokon virított Jennifer alsóneműben, szóval a szex itt csak felhívó eszköz, úgyis a sorozat tartja ott a nézőt.

  1. Én nyáron ledaráltam a teljes évadot, egyáltalán nem volt zavaró, hogy az utolsó pár részt angol felirattal néztem… Nem kell hozzá sok angoltudás, teljesen érthető. Egyébként tényleg közel nem olyan erotikus, mint amilyennek hírdetik :)

  2. Én is várom már a hiányzó feliratokat. Először csak Jennifer miatt néztem bele, de imádom azóta is a sorozatot.

  3. A tvsubititles.neten végig van a felirat a sorozathoz amúgy, de igaz már feliratok.info is mindjárt beéri őket. Mostanában kezdtem el nézni én is a sorozatot.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here