Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok X-Faktor, Te szemétláda, hát ez nem volt vicces

X-Faktor, Te szemétláda, hát ez nem volt vicces

16
Oszd meg!

Srácok, ilyen velem még nem volt. Egész nap vártam az X-Faktort, látni akartam minél hamarabb, ahogy a mentorok egymásnak esnek, Jimmy fia Krisztián megkapja a letolásokat, Geszti meg Keresztes egymásnak ugranak, és jöhet az a harc, ami a The Voice-ba kellene, de a mesterek nem adják meg nekünk, így csak az X-Faktortól számíthatok rá. Látni akartam a trash reality vicces részét, annak a posványnak a mókás oldalát, ahová az X-Faktor idei évada süllyedt. Szóval, megvoltak az elvárásaim: röhögni egy jót a béna előadókon – pipa. Hőbörögni amiért ennyi időhúzással van tele – pipa. Kiröhögni Jimmy fia Krisztián béna előadását – pipa. Élvezni Antal Timi és Oláh Gergő produktumát – pipa. Szórakozni a mentorok értékelésén és ahogy üvöltöznek is sikítoznak egymással – doing, doing, nem jött be. A csudába!

Az RTL Klubtól úgy tűnik beszóltak Gesztinek meg Maleknek is, hogy a kritikáikat hagyják a francba, ők azért vannak fizetve, hogy dícsérjenek, ha pedig nem tudnak semmi jót mondani, akkor a negyedik évadra majd jól lecserélik őket, aztán meg oda a milliós fizetés. A mentorok pedig ehhez tartották maguk, kedvesen édelegtek egymás mellett, alig mertek rossz szót szólni, pedig aztán lett volna bőven mit kritizálni, csak hát, azt nem volt szabad. Már a műsor is eleve rosszul kezdődött, Geszti bejelentette, hogy ő ma dícsérni meg éltetni jött, már abból sejtettem, hogy egy maratoni hosszú adás vár rám. És igazam is lett. Mert ritka szar X-Faktor volt ez.

Az estét Szabó Dávid nyitotta, és hiába táncolt remekül, ha énekelni elfelejtett, az Eurovízió nyertes dalt iszonyúan adta elő, semmi erő nem volt benne, a hamisságától pedig kettéállt a fülem. Aztán jött Jimmy fia Krisztián, picsogott pár sort a kisfilmben mert Ildikó-néni csúnya dalt adott neki, pedig megkapta Bon Jovi egyik legjobb dalát, amit meg is gyalázott rendesen. Krisztiánka persze megint megelevenítette apja emlékét, a dal egyik sora így hangzik: “Apám, apám, kérlek higgy bennem. Az előadása után Geszti meg Malek jelentőségteljesen össze is néztek, majd eldöntötték azt, inkább megtartják a munkájukat és egy rossz szót sem szólnak, nehogy már röhögjünk egy jót, miután Jimmy fia Krisztián borzalmas énekét hallgattuk. A rémséges rész csak az értékelés után jött el, amikor is a macival pózolt a kamerába. The Walking Dead-be való képsor:

Csobot Adél az egyik kedvenc dalomat hozta, a magas hangoknál gyenge volt és hamis, de alapvetően aranyos jelenség. Stone ugyanolyan sz@r, mint eddig volt, hiába próbál erősen avagy inkább erélyesen énekelni, feledve a nyugdíjas tempót, önmagát átreformálni alapvetően képtelen, és csakis azért lehet képernyőn, mert a sok tehetségkutató miatt egyre kevesebb a tehetség, a mérce pedig egyre lejjebb van. Szar ügy nekünk, a hülye nézőknek, akik ezt nézzük, amikor Happy Endingset is darálhatnánk helyette. Az estét amúgy megint megmentette Antal Timi és Oláh Gergő, ők ismét nagyon jók voltak, de hát ez nem okozott szerintem senkinek se meglepetést. A Like zenekar még mindig nem lájkolandó, pedig már kezdenek összecsiszolódni, de ez még mindig kevés.

Amin nagyon meglepődtem, az Fehér Zoltán volt, az este egyik legjobb előadását produkálta, még a magas hangoknál sem volt túl hamis, de persze ahogy feljebb is írtam, az a bizonyos színvonal a véka feneke alatt van, köszönhetően Jimmy fia Krisztián, Szabó Dávid meg Stone negatív ámokfutásának. Amúgy, Fehér Zoltánt küldték haza a mentorok, harmadjára már nem lett párbajhős, ezúttal pedig elmaradt Stone diadalittas igen-je, a szemetek, még ezen se röhöghettem. Amúgy, amit Fehér Zoli produkált, az döbbenetes volt, mármint, az esküvős önreklám alapból antipatikussá tette, de nézzétek meg, hát nem olyan a feje, ahogy azt kívánod hagy lépj keresztül rajta? Vagy csak engem irritál ennyire az ábrázata? Minden bizonnyal nem, mert a nézők már megint döntöttek a sorsáról.

Nagyon szomorú vagyok a mai X-Faktor miatt. Annyira vártam az adást, úgy ültem le elé, mintha egy vígjátékot néznék, aztán rádöbbentem arra, egy drámát nyomnak le a torkomon, a mentorok dícsérik azt, ami rossz, nyolc énekesből meg kettő tudott énekelni, Fehér Zoltán so-so, de a Szabó Dávid, Jimmy fia Krisztián és Stone alkotta triumvirátus annyira rosszul énekel, és olyan bénák, hogy még hallgatni is rossz őket. A poéngyilkos pedig az egészben az, hogy mindhárman a hangjukból éltek meg eddig – ez a WTF faktor. Jövőhéten még benevezek az X-Faktorra, de ha akkor se lesz vígjáték, és a mentorok nem ugranak egymás torkának, és Keresztes nem bőg egy sort, akkor bizony elbúcsúzom ettől a mocsoktól, amit X-Faktornak csúfol az RTL Klub. Amúgy, kíváncsi vagyok milyen arcot vágna Simon Cowell, ha meghívnák őt vendég mentornak, és olyan borzalmakat kellene hallgatnia, amit Szabó Dávid produkál többek között. Amúgy, Szabó Dávid hogy a francba lett egy ilyen hamis hanggal szépfiúból musicalszínész? Upsz, a kérdésemben ott a válasz.

1370 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

16 Hozzászólások

 1. Szabó Dávid nagyon jó volt nagyon jól táncolt mondjuk a produkciója megint egy kicsit Lil C-is volt mert ő is az egyik produciójába sokat táncolt és szaltozott is de nem baj. Zámbó Krisztián még mindig nem tanult meg énekelni. Fehér Zoli mosolya engem is idegesít. Csobot Adél jobb volt mint múltkor nem volt az egész hamis. A Like egy kicsit furcsán énekelte el a Kocsis Tibó-Janicsák Veca dalt. Oláh Gergő múlt heti produkciója jobban tetszett. Stone nem volt olyan jó. Antal Timi ruhája nagyon jó volt és a dal is amit énekelt. Muri Enikő produkciója nagyon jó volt. A párbajdalok szerintem egyik versenyzőnél se volt annyira jó.

  • Dávid színpadi összképe, a táncmozdulatai, ahogy uralja a színpadot tényleg nagyon király, DE iszonyúan hamis, nagyon nagyon az.

 2. Szabó Dávid tényleg nagyon gyenge volt, nem volt elég hangja ahhoz a dalhoz. Krisztián előadása az elején nem tetszett, de a refrénnél nagyon jól énekelt már, de még mindig túl erőlteti ezt a “bízonyitani fogok akkor is ” dolgot.
  Csobot Adél volt az egyik legjobb, szerintem k.va jól énekelt ezt a dalt. Adél mellet a másik legjobb Fehér Zoltán volt! Antal Timi is jól énekelt, de néhol túlordította a dalt.
  Stone mindig ugyanúgy unalmasan és egy szinten énekel!

  Nem értem miért Stone-t jutatták tovább, mikor még a párbaj dalt is elég alapon énekelte.

 3. Teljesen egyet értek a véleményeddel. De még érdekelne, hogy mi volt a véleményed Muri Enikő extra produkciójáról?

  • Nem volt rossz, nekem tetszett, kíváncsi vagyok élőben hogy ment volna neki, de még így is ő volt az est fénypontja – Oláh Gergő mellett.

 4. Egyre rosszabb ez az X faktor, bár szerintem nem volt olyan rossz. Most nekem Timi annyira nem tetszett, pedig ő a kedvencem, de nekem bizonytalan volt most ez. Meg Oláh Gergő is szuper volt. A többi szóra sem érdemes. már úgy vagyok vele, hogy jövő héten nem nézem, és inkább tanulok. Amúgy Muri Enikőt fel sem ismertem. Nekem a szőke hajjal olyan tuctuc lett.

 5. XD hát én is csalódtam, hogy nem azt kaptuk, mint múlt héten, pedig már úgy vártam az estét… de így csak egy fokkal volt érdekesebb, mint a Voice. Sajnálom, h Geszti meg Malek mégis behódoltak a csatornának, igaz, meg tudom érteni, én se tettem volna másként. Csak így meg a mi szórakozásunkat vették el :(
  Timi szerintem tegnap borzalmas volt. Nagyon hamisan ordibált, sértette a fülemet. Még jobban, mint JFK hangja, rá legalább fel voltam készülve. Adél végre jó volt, nem úgy, mint múlt héten. OG szintén szuperül énekelt, Stone-t én bírom, és a hangját is szeretem, bár tényleg nem itt a helye, mert csak nagyon egysíkúan tud énekelni. a többiekre meg nem is emlékszem.

 6. Most először ültem le, hogy megnézzem, hogy az amerikai meg a brit x-factorhoz képest mekkora a különbség.. Siralmas az egész, ennyi tehetségtelen tehetségnek titulált embert.
  Teljesen egyetértek a véleményeddel, nekem is csak Antal Timi és Oláh Gergő produkciója tetszett a többit meg örömmel elfelejteném :’)

 7. Tegnap este számomra csak Oláh Gergő produkciója volt jó. Antal Timit alapból nem bírom, de tegnap borzasztó volt a színvonalához képest nyilván a többiekhez képest jó volt, de ahhoz képest amit tudna szar volt. Csobot Adélnál tök megörültem, hogy ezt a dalt választotta, de aztán csalódtam vártam, hogy végre valami történjen, de nem szinte teljesen ugyan úgy végig énekelte a dalt.

 8. Nem nézek X-faktort, de tegnap mégis odakapcsoltam, ugyanis annyira rossz volt a csatornák szombat esti felhozatala, hogy csak na… Pont Csobot Adél vagy ki énekelt. Akinek a rúzsa is elkenődött nemrég és a facebook is tele volt a hírrel.
  De számomra ő nem aranyos, ő az akit kirántanék a tévéképernyőn keresztül, és felpofoznám, h végre hagyja abba a nyaka behúzogatását és azt az idétlen vigyort áááá.

  • KÖSZÖNÖM BARBI A VÉLEMÉNYED ADÉLRÓL!!!!!!:)))))))))))
   Én is hasonló dolgokat mondok ha a neve szóba kerül v. véletlen meglátom a tvben. xD
   Megnéztem az X-faktor elejét mikor Geszti bejelentette ma dicsérni fog v. mi végighallgattam a Mentorok beköszönő szövegét és elkapcsoltam a Tv-t hogy a mai gerincfaktor kilőve mit nézzek akkor helyette..megoldottam zéró kényszerem volt vicc-faktort nézni vajon miért?! :/ Csak a párbajra kapcsoltam vissza VÉLETLEN az RTL-re, na mondom: Ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz Stone TAKARODJ!!! :P
   Erre nem őt hagyták benn?!Ez volt nekem a nagy WTF Pillanat…O_o”
   Gratulálok X/vicc-Faktor megint színvonalon aluli voltál…pfff!! Csak vége lesz mááá’ vagy ne is álmodjak ilyen megváltásról még?

   • Két millió feletti nézőszámával az X-Faktor Magyarország legnézettebb tévés műsora – ergó ennek csak akkor lesz vége, ha a nézettség, akárcsak a minőség, a véka feneke alatt lesz. Utóbbit már elértük, előbbit kétlem, hogy valaha elérnénk. Plusz, eleve mit nézzen az ember szombat esténként, ha tévézni akar? A tv2 is legtöbbször random és többször ismételt filmekkel jön, mint a Bajos csajok.

 9. Egy kicsit szeretném megvédeni Dávidot, mert többször láttam az Operettszínházban és igenis jó hangja van. Viszont ez az X-ben csak a válogatókor mutatkozott meg, szerintem Geszti nem jó dalokat választ neki, illetve áthangszerelik őket vagy nem tudom mit csinálnak velük.
  Tegnap Timi hangja is csúszkált, de még mindig ő és Oláh Gergő mentik meg a műsort.

  • Ennyire a dalválasztáson múlna a dolog? Mert azt te is hallhatod mennyire hamisan énekel Dávid a döntőkön :/

 10. Szabó Dávid iszonyúan hamis és teljesen mindegy, hogyan táncol… ez nem a Megatánc, hanem az X-Faktor. persze a jól koreografált előadás is fontos, de… akkor se volt jó.

  Zámbót hagyjuk: az egész egy nagy bunda. Senki egy büdös rossz szót nem szól a produkciójára (már ha annak lehet nevezni), mert múlt hét előtt megmondták a mentoroknak, hogy nem lehet.. mi? :D Ez, hogy továbbjut a Szabó gyerek után.. hányinger ez a műsor. Abszolút nincs hangja egyiknek se.

  Stone meg üvölt, nem is énekel, majd szétdurran a feje, olyan vörös… Csobot néha jó.

  Akit én a fináléban látnék az Antal Timi meg az Oláh Gergő. De a többi valami iszonyatosan szar. Ahogyan az egész magyar X-Faktor… fényévekre van az amerikaitól.

 11. Az igazság az, hogy én nagyon szeretem az x-faktort… vagyis szerettem, de mostanában már én sem bírom végig ülni ezt a műsort… sajnos tényleg olyan emberek kerültek be az adásba, akiknek semmi közük az énekléshez (persze, mint mindig most is van kivétel, de csak nagyon kevés). A mentorokról pedig csak annyit, hogy nem őket raktam volna be, mint mentor… mert hát mondjuk ki.. Kereszted Ildikó??? csak azokat biztatja, akik az ő csapatába vannak, mint pl ez a Krisztinán. az első produkciója tényleg elég megnyerő volt, de én már nem bírom hallgatni, annyira hamis. Szóval én teljesen egyet értek veled, szörnyű amit itt művelnek, nem is értem miért merik sugározni…
  ezektől sokkal szinvonalasabb az amerikai xfaktor, inkább azt nézem…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here