Főoldal Hírek Casting Hírek: Shannen Doherty & Kristen Bell

Casting Hírek: Shannen Doherty & Kristen Bell

7
Oszd meg!

A minap két király casting hír szivárgott ki, de a legjobban persze annak örülök, hogy Shannen Doherty szerepet kapott a The New Normal című sorozatban. Arról egyelőre nem szól a fáma hány epizódban lesz látható a bűbájos boszorka, de reménykedem benne, hogy minél többen. A színésznő meg is osztott egy képet a forgatásról, amin Andrew Rannels oldalán látható, a fotóhoz ezt az üzenetet mellékelte: “Ez egy jó nap a The New Normal felvételén. Olyan jó ezzel a kiváló csapattal együtt dolgozni“. Doherty amúgy a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák című sorozatokból a hazai nézők előtt sem ismeretlen, az utóbbi években nem volt sok jelentős szerepe, pár tévéfilm és a 90210 néhány epizódja mellett táncolt a Dancing With The Starsban, illetve van egy talk show műsora is, a Shannen Says.

Bekövetkezik az, amire évek óta várunk? A Gossip Girl fináléjában ugyanis kiderül, kicsoda is Pletykacica – igen, magyarul így fordították azt, hogy Gossip Girl. No komment kategória. Azt ugye tudjuk, hogy hat éven át Kristen Bell volt a sorozat narrátora, és már régóta várjuk azt, hogy az arcával is bemutatkozzon a nézőknek. A fináléban erre sor is kerül, a spekulációk pedig már meg is indultak: önmagát alakítja? Esetleg tényleg ő lesz Gossip Girl arccal és hanggal egyaránt? Én már nagyon kíváncsian várom, a fináléra December 17-én kerül majd sor. Ami pedig Kristen Bellt illeti, a Veronica Mars egykori sztárja átpártolt a mozifilmek világába, szép lassan A-listás sztárrá nőtte ki magát, idén visszatért a tévézéshez is, a House of Lies című Showtime széria egyik főszerepe az övé. Nemrég bejelentette, hogy terhes, az édesapa pedig Dax Shepard.

7 Hozzászólások

 1. Nagyon meglepett Shannen szerepeltetése pont a New Normalban. Ha hű marad magához a nő, akkor a nagyi oldalán lesz majd valami bajkeverő. :)

 2. Mi van Tibi? Caroline azt mondja, hogy nem szeretné ha egy ismeretlen lenne a Gossip Girl, erre te azt írod, hogy te se örülnél ennek, aztán írod, hogy reméled, hogy csak egy arc lesz a tömegben. Kicsit ellent mondasz magadnak. :D

  Mondjuk, szerintem odaát nem zavarná a nézőket, elmagyarázzák maguknak, hogy ha Kristen Bell, mást játszik akkor miért olyan a hangja mint a narrátornak, lehet úgyanolyan hangja két különböző embernek :P Biztos a gossip girl ikertesója lesz, igaz a hangot azt sem magyarázza meg. :D

  • Miért lenne ellentmondás?

   “Gyenge húzás lenne, ha olyan valaki lesz GG, akit eddig még nem láttunk.”
   Igen, ennek én se örülnék – aztán vessző, – remélem csak egy arc lesz a tömegben.

   Ergó, én se örülnék annak, ha olyan lenne GG, akit eddig nem láttunk, és remélem, hogy – Kristen Bell, mert alap, hogy róla van szó, – csak egy arc lesz a tömegben.

   Értem én, hogy néha félre írok dolgokat, de azért nem kell minden megmozdulásomban a hibát keresni.

   A kommentedre ragálva meg, a hang a legkisebb gond, simán meg lehet oldani azt, hogy felveszik Bell jeleneteit és valaki alászinkronizál.

 3. Én nem értek veletek teljesen egyet. Az biztos, hogy nagy durranás lenne ha valamelyik főhősről kiderülne, hogy ő Gossip Girl, viszont engem mindig is frusztrált, hogy akkor meg amikor narráció van más hangja megy, szóval számomra Kristen Bell valami jó csavarral megfelelő lenne.

  • Csavarnak lehet flashback, mitudomén, ő lehetett a Constance régi “királynője”, amíg a Blair & Serena duó be nem robbant.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here