Főoldal Érdekességek Bulvár Szakított Justin Bieber és Selena Gomez

Szakított Justin Bieber és Selena Gomez

8
Oszd meg!

egy évvel ezelőtt vált teljesen hivatalossá az, hogy Justin Bieber és Selena Gomez együtt járnak, a pár pedig úgy fest szakított, ezt pedig már több hivatalos forrás is megerősítette. Az okként a karrierjük mostani alakulása áll, Bieber éppen turnézik, Selena a Wizards of Waverly Place filmet forgatja, nem nagyon találkoznak, távkapcsolatot pedig tényleg nehéz fenntartani.

A szakítás hírére a belieberek biztos sírva fakadtak, de hogy az örömtől, vagy a szomorúságtól tették-e, azt bizony tőlük kellene megkérdezni. Addig is, személyes véleményként pedig inkább nem fűznék hozzá semmit, ehhez az eleve holtan szült románchoz … (hoppá)

8 Hozzászólások

  1. Én úgy fogtam fel ezt is mint egy pletykát mivel már volt ilyen..Félig még mindig úgy hiszem, hogy kamu.

  2. Én is örülnék neki, egyikükért sem vagyok különösebben oda, de akkor Selena inkább, mint Justin, a csávó rendkívül antipatikus számomra, ráadásul mindenhol azokba a hírértékűnek igazán nem nevezhető pletykákba ütközni, hogy most együtt vannak, vagy szakítottak-e, kezd már idegesíteni. Persze akkor nem kell elolvasni, de akkor is…

    • Gondolom te is észrevetted, hogy ritkán írok bulvár híreket, de mivel anno beszámoltam a kapcsolat kezdetéről, gondoltam a végről sem ártana írnom egy-két sort :)

  3. Már nyár eleje óta minden héten volt róluk szó a médiában, őszintén szólva örülök neki, hogy vége. Nekem kínszenvedés volt az egész.. Annyira nem illenek össze.. :/ A Palvin Barbis ügyhöz a véleményem: Mindig könnyebb másra fogni a szakítást, mint beismerni, hogy ez a kapcsolat nem volt igazi kapcsolat. :))

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here