Főoldal Hírek November 26-tól Chicago Fire a TV2-n

November 26-tól Chicago Fire a TV2-n

0
Oszd meg!

A TV2 úgy döntött, ideje variálni a hétfői műsorrenden is, éppen ezért az NCIS és NCIS: Los Angeles aktuális évadának véget érése után, azok ismétlése helyett, inkább új sorozatokat tűz műsorára. Egyrészt, az NCIS: Los Angeles helyén érkezik az Law & Order  spin-offja, az Esküdt Ellenségek: Los Angeles, ami Skeet Ulrich főszereplésével élt meg egyetlen évadot, az elkészült huszonkét epizódot már levetítette Magyarországon a Viasat 3. Azonban, az NCIS helyén igazi újdonságot indít a csatorna, debütál ugyanis a Chicago Fire, ez lesz az első idei őszi újonc, ami Magyarországon is képernyőre kerül. A döntés nem meglepő, a Chicago Fire sikeresnek számít, az NBC már be is rendelte a teljes évadot, minden bizonnyal Magyarországon is sokan megnézik majd a sorozatot. Jómagam a pilotról itt írtam, én nem voltam túlzottan elragadtatva tőle, de azok, akik szerették az NCIS-t, minden bizonnyal ezt is fogják. A TV2 amúgy továbbra is hétfőn és szerdán tart sorozatnapot, pénteken ugye a The Voice miatt később kerülnek csak adásba a szériák. Íme, ez lesz a TV2 késő-őszi, kora-téli kínálata:

HÉTFŐ:
21:20: NCIS (véget ér a kilencedik évad, a tizedik tavasszal érkezik) -> Chicago Fire (Huszonkét epizód biztos lesz, a többi az amerikai nézettség függvénye)
22:20: NCIS: Los Angeles (véget ér a harmadik évad, a negyedik tavasszal érkezhet) -> Esküdt Ellenségek: Los Angeles (egy évados sorozat, huszonkét résszel)

SZERDA:
21:20: Doktor House (befejeződött a sorozat) -> Kettős ügynök (Amerikában a negyedik évadát tapossa)
22:20: Született Feleségek (véget ért a sorozat) -> Az Ügyféllista (az első évad tíz epizódos, Amerikában tavasszal érkezik a tizenhat részes második évad)

PÉNTEK:
22:30: Common Law – Haláli zsaruk (pár napja kaszálták el, összesen tíz epizód készült belőle)
23:30: Grimm (folyamatos lesz a sugárzás, a második évad részei is adásba kerülnek, így beérhetjük az amerikai NBC-t)

771 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here