Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Vadonatúj érzés – Radics Gigi új videoklipje!

Vadonatúj érzés – Radics Gigi új videoklipje!

19
Oszd meg!

Ma az Aktívban lerántották a leplet a Megasztár győztes Radics Gigi új videoklippjéről. A Daydream című dalához készült egy magyar verzió, Vadonatúj érzés címmel, a klippet pedig Amerikában forgatták, bár ennek sok értelmét nem láttam.

Angolul imádom a számot, a rádióban is ezerrel nyomatják, viszont a magyar szöveg, valami rémes lett. Álomízű érzés, hallottatok már ilyesmiről? Ráadásul nem is ez a legmeredekebb a magyar szövegben. Viszont, Gigi hangja továbbra is csodás, tök szerethető ez a lány, és a dal dallamvilága is nagyon tetszik, szóval angolul még jó párszor meg fogom hallgatni.

radics-gigi

19 Hozzászólások

 1. Hú, nekem nagyon tetszik, de nem csak az angol verzió, sztem a magyarral sincs semmi baj! De az angol klipet hiányolom, az is fent van már? (Én nem találtam.)

  • Nincs angol nyelvű klipp, de gondolom idővel lesz az is. Bár, szerintem csak simán megváltoztatják a dalt, de a képsorok maradni fognak.

   Engem nagyon irritál a magyar szöveg, tele van balgaságokkal, álomízű érzésekkel (blahh)

 2. Végre, végre! Egy normális dal a magyar könnyűzenei világból. Mióta vártam már egy ilyenre. Szerintem zseniális! Rögtön, amikor meghallottam, mintha nem is magyar énekesnő lenne, és rögtön elkezdett hasonlítani valakire. De kire? És végül megleltem az angol klip alatti kommentekben. És nem Rihannara, hanem Jordin Sparksra hasonlított nekem is, akit nagyon, de nagyon szeretek. Bravó!

  Változatok: röviden annyit, hogy maradok az angol verziónál, de a , hangzása mindkettőnek fasza, de a magyar szöveg nem kóstál.

 3. kit érdekel, mit énekel? :D én a hangját élvezem, nem érdekel, hogy mit énekel magyarul.. ha álomízű, ha nem. és akkor? :D

  • Ennyi erővel énekelhetne arról is, mit produkált legutóbb ott, ahová a király is gyalog jár, vagy milyen finom volt a vacsorára megvetett szójafasírt zöldborsóágyáson.

   Egy dalnál nem csak a dallam meg az énekhang a fontos, hanem az is, amiről szól. És ez … angolul viszont imádom :)

 4. Jobban hangzik mint simán Álmodozás :)
  Álomszerű Érzés, kicsit Déjá vu-ra hajaz :D

  Engem a hülye effektek jobba zavarnak. elmosódó arcok és nyilak, már csak a bumm, puff feliratok hiányoznak :D

  Amúgy angolul és magyarul is tetszik a dal :)

 5. Én nem szeretem Gigi-t, szerintem nincs olyan külföldi hangja. Se magyarul se angolul nem tetszik. Hát ha Wolf Katival nem nyertünk, tuti Gigivel sem fogunk.

 6. Wolf Kati dala azért mérföldekkel jobb volt két éve (persze az only magyar verzió, keverve nagyon látszott, hogy totál másról szól a két szöveg). Gigi nekem valamiért nem tűnik olyan nagy számnak, mint azt sokan mondják/írják. Az angol szöveg egész jó, a magyar változat viszont sokkal jobban tetszik, de annak meg óvodás szintű szövege van. Egy ilyen f*s klipet pedig Magyarországon is elég lett volna leforgatni, szerintem nem érte meg Amerikába utazni érte…
  Eurovízióra nem is engednék magyar versenyzőt, hiszen a 20. helynél feljebb jutni semmi esélye, lejárattatni magunkat meg felesleges..

  • A lejáratás az, amikor be se kerülünk a döntőbe, mert már az elődöntőn kiesünk, mint Ádok Zoli vagy Csézy esetében.

   Azért a magyar előadók is sikert tudnak elérni, Ruzsa Magdi jó helyen végzett és különdíjat nyert, Wolf Kati dalát pedig a legjobbnak szavazta meg a rádió, szóval annak elismerések, csak olyan előadót kell küldeni, aki tényleg jó, csak nem Wolf Kati meg Csiszár tiszte dönteni egy ország nevében.

   Tény, hogy Magyarország soha nem fog Eurovíziót nyerni, akkor se tenné, ha az összes ország tátogna, mert elsősorban szimpátia szavazás alapján működik a dolog, de ettől függetlenül fontos dolog képviseltetnünk magunkat ezeket a megmérettetéseken.

   • Pénzkidobás az egész :)
    Még annyit sem illet meg a mi kis országunk, hogy lehessen innen voksolni… így meg mit is várunk? maximum a külföldi magyarok nyomnak 1-2 sms-t, és ennyiben ki is merültek a lehetőségek.

    • Miért ne lehetne tőlünk voksolni? Vagy ezt hogy érted? Az alap, hogy egy ország saját magára nem voksolhat, akkor alap, hogy mindenki 12 ponttal indítana :)

     Pénzkidobás pedig nem feltétlenül, ország imidzsnek jó, ha ilyen versenyeken is részt veszünk, legalábbis én annak tartom, meg eleve szeretem az Eurovíziót, úgy jó nézni, ha van kiért drukkolni.

     Ruzsa Magdi esete pedig bizonyítja azt, hogy csak egy nagyon jó előadó és egy különleges dal kell, és máris top10-be kerültünk :)

     • Dehogyisnem lehet voksolni Magyarországokról, legutóbb 12 pontot adtunk a svédeknek :) Az pedig, hogy a saját fellépőnkre nem szavazhatunk teljesen jogos. Gondolj bele, akkor mindenki a saját előadójának adná a maximum pontszámot, az pedig, hogy 0 vagy 12 ponttal startolnak az országok a versenyen tök lényegtelen :)

 7. Wolf Kati és Gigi? :D na ezt inkább hagyjuk. Katival nem csodálom, hogy ott végeztünk Eurovízión, ahol. Gigivel biztosan feljebb kerülnénk, az 100%

  • A dalról volt szó, legközelebb legyél szíves értelmezni a kommentet. :) Gigivel sem megyünk többre, mivel ez az országokról szól, nem a dalokról, meg hogy kinek mennyire jó a hangja…

 8. Örülnék ha Gigi képviselne minket az Eurovizios dalfesztiválon ő sztár alkat, . A dal jó nekem az angol változat teszik jobban . Sikeresebbek lennénk vele mint a Compat discoval tavaly. Remélem megtörténik a csoda és végre mi nyerünk nem valószínű . Eddigi versenyeken sajnos a kedvenceim nem értek el jó helyezést.

  • Szerintem nem vészes, így sokkal jobb az egész :) Amúgy, ez fan made, lehet látni a videó minőségén.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here