Főoldal Multimédia Video Celeste Buckingham – Szlovákia büszkesége

Celeste Buckingham – Szlovákia büszkesége

9
Oszd meg!

Hittétek volna, hogy hamarabb lesz nemzetközi szinten ismert szlovák énekesnő, mint magyar? (No nem mintha ez verseny lenne). Hát, úgy tűnik ez megtörtént, és mivel Celeste Buckingham annyira jól énekel, és olyan rohadtul tehetséges, hát én nem is bánom. Mondjuk Celeste annyi helyzeti előnnyel rendelkezik, hogy nagyon sokáig Amerikában élt, ráadásul a neves Belmont University zenei iskolában tanult Nashville-ben. Egyébként, a szlovák SuperStar című műsorban volt döntős, első albuma pedig a Don’t Look Back áprilisban jelent meg – most éppen azt hallgatom, és istenkirály. A Run Run Run című dalához videoklipp is készült, a legjobban pedig az énekesnő munkásságában, hogy a legtöbb dalát saját maga írta. Azt pedig már meg sem említem, hogy még csak tizenhét éves – ilyen szemtelenül fiatal és mennyire tehetséges.

739 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

 1. Még a nyáron fedeztem fel a dalt a Youtube-on kattintgatva. Egyik kedvencem lett. Az album többi dala amúgy milyen, hasonlóan szuperek mint a RUN RUN RUN?

  • Már azt hallgatom reggel óta, és emiatt a Glee First Listen Monday-t, vagyis az új Glee dalokat egyszerűen félretettem … azt hiszem ez felér ezer szóval :)

 2. Abban az évben született mint én? :O Sokkal idősebbnek néztem. És milyen jó neki, hogy Amerikában járhatott iskolába. Meg azzal, hogy az egész album szinte angol, világsztár is lehet. Tényleg nagyon tehetséges. Köszi az infót. Szerintem le is töltöm majd az albumát. ;)

 3. Tibi, ugye ezzel a számmal én ismertettelek meg, mikor múltkor kiraktam a blog fb-oldalára? csak kíváncsiságból kérdem :D

  • Igen, Te adtad a tippet, vagyis nálad láttam először, aztán a SuperStar-os videóit néztem sorra, most pedig az albumát hallgatom -> szóval köszi :)

    • :) Épp ma áradoztam a csajról unokatesómnak, aki Velky Kritis-en (Nagy Kürtös) lakik, és kioktatott, hogy ezt a csajt utálni kell, mert valami bődületesen nagy … volt a SuperStar-ban. De kit érdekel, ha ilyen jó dalai vannak :)

     És, ha vannak még ilyen szlovák/cseh énekesek, akiknek ennyire nemzetközi dalaik vannak, várom a linkeket. Hihi :)

     • Amúgy tőlem ne kérdezz szlovákiai énekeseket vagy egyéb ismert embereket. tavaly, mikor koliban laktam és a szlovák szobatársnőmmel lementünk a diszkóba, ahol a csehszlovákiai slágerek estje volt, megkérdezte, hogy hány szlovák énekest ismerek. elkezdem sorolni hosszas gondolkodás után, h karel gott, michal david. oké, de ezek csehek, nem szlovákok. aztán végül nem tudtam egy szlovákiai énekest vagy színészt sem mondani :D kicsit kínos volt, h ennyire “ismerem” én az itteni kultúrát, de hát még szlovák tévét sem szoktam nézni, nem még szlovák pletykalapokat olvassak. így a tehetségkutatókkal sem vagyok képben, a csajra is csak véletlen akadtam rá FB-n. akkor azt hittem, h vmi amerikai, de lent olvastam a kommenteket, és szlovákul voltak. aztán leesett az állam: wtf hogy ez a csaj itteni? mert tényleg igen jó számai vannak, és persze jó hangja….

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here