Főoldal Multimédia Video One Direction – Little Things

One Direction – Little Things

7
Oszd meg!

Fiúk-lányok kezeket fel, vannak itt One Direction rajongók? Én személy szerint nem mondanám magam annak, de szeretem a srácok zenéjét, az Up All Night albumukat rongyosra hallgattam, és alig várom már az új nagylemezüket. Tegnap debütált az új videoklippjük a Little Things című dalukhoz, amit bő huszonnégy óra leforgása alatt hat milliószor meg is néztek már – ez azért valami, ugye? Amúgy, így hirtelen nem tudom mit szeretek a srácok zenéjében, hangilag se különösebben tehetségesek, inkább átlagosnak mondanám őket, de olyan szép dalokat írnak nekik, és tök jó a hangszerelés is, szóval engem is bedarált a gépezet. Csak egy dologra vagyok büszke: még azelőtt meghallgattam az Up All Night-ot, mielőtt Magyarországon is kitört volna a One Direction őrület, a sztori amúgy az, hogy Up All Night pilotot kerestem a neten 2011 Szeptemberében, de mindenütt a srácok jöttek velem szembe … és Te, hogy találkoztál a zenéjükkel?

549 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

  1. Bekell vallanom a hideg kiráz az ilyen fiúbandáktól DE a One Direction már az X-factorban megvett kilóra és azóta is imádom őket.Magam sem értem igazán miért mert tényleg hangilag sem egy nagy durr de mégis megfog a zenéjük.

  2. Hét én áprilisban mikor feljártam twitter-re és állandóan világtrend voltak :D Pár nap múlva meg utána néztem és megnéztem a klipjüket és később az albumukat is letöltöttem. Azután én is rongyosra hallgattam.

  3. Úgy vagyok, mint kendra. Nem vagyok oda az ilyen fiatal tinibandákért (főleg, hogy nagyon nem az én korosztályom), de őket valahogy tényleg a kezdetek óta bírtam az X-ben. :)
    Lehet, hogy nem a legjobb a hangjuk, de tényleg sokat fejlődtek, emlékszem Niall és Zayne hangja mennyire nem volt igazán jó a műsor alatt, azóta fejlődött. Harry énekhangja nagyon tetszik (plusz Louis-nak ez a vékonyabb hang…). Úgy vagyok, ahogy Mező Misi mondta a Voice-ban: ha megtetszik egy énekhang, utána nem figyelek, ha hibázik, a hangja megfog.

  4. Én imádom a bandát és ezt a számot is. Először csak Liam-re figyeltem fel az X-factor alatt, aztán hallottam, hogy bandába rakták őt, és onnantól kezdve lankadt (:D) az érdeklődésem. Aztán kitört ez a hiszti, és még inkább ódzkodtam tőlük. Egy nap a barátnőimmel rávettük magunkat, hogy belehallgatunk az UAN albumukba, és egyszerűen beleszerettem. És nem csak az albumba… Ez volt júniusban és még mindig töretlen Directioner-ként tengetem napjaim. :D Zayn és Harry hangjától a hideg is kirázott ebben a dalban. Én nem vagyok az az elvakult rajongó, de igenis támogatom őket, és tűkön ülve várom a Take me Home lemezt. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here