Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Malibu Country – A Pilot

Malibu Country – A Pilot

10
Oszd meg!

És a kör ezennel bezárult, bemutatkozott az Ősz utolsó újonc sorozata, az általam legjobban várt komédia, a Malibu Country. Az tetszik a legjobban az egészben, hogy itt bizony nem árulnak zsákbamacskát, pontosan azt kaptam, amit vártam: se többet, se kevesebbet. Ha valaki szerette a WB “Reba” című sorozatát, vagy szimpatizál Reba McEntire énekes-színésznővel, akkor a Malibu Country az ő sorozata lesz. Ha vannak olyan nézők, akik szeretik az erős nőközpontú sorozatokat, ahol egy középkorú hölgy újrakezdése, és a semmiből való karrierépítése a téma, miközben két tinigyerek lóg a nyakán, szóval ha valaki szereti az ilyen szériákat, akkor a Malibu Country is tetszeni fog neki. Ha pedig valaki nem olvasna tovább, elmondom a lényeget: ez egy 10/10-es pilot volt. A legjobb őszi újonc vígjáték, a Ben and Kate mellett.

A sztoriról pár napja már írtam, de az ismétlés nem árt. Miután Reba Mackenzie-t megcsalja a férje, összepakolja a cuccait, bevágja a kocsiba a kölyköket és bohókás anyját, elköltöznek Nashville-ből, egyenesen Malibuba, mert miért ne. Ott beköltözik a férje házába aztán kivesz egy házat, és a gyereknevelés nyűgje mellett úgy dönt, újrakezdi a zenei karrierjét is, amit pont a férje, a híres country-sztár miatt hagyott abba. Azonban ha már az ember felett eljártak az évek, akkor ez nem olyan egyszerű. És éppen a történet miatt írtam az elején azt, hogy a Malibu Country nem árul zsákbamacskát. Minden lehető sablon dolgot bevetettek, a beszélgetést például a kiadó dolgozója, és Reba között egyszerűen imádtam, leginkább Reba arckifejezése miatt:

– Nobody cares about the voice anymore. We got computers for that now. Now we want a hook, okay? Are you sexy? Anh-anh. Are you young ? Anh-anh. Are you young and sexy?
– Are there any other choices?
– Get a hook or write a great song.

Természetesen az egész pilotot elviszi a hátán Reba McEntire, aki valószínűleg nem is színészkedik túl sokat, de ezt pont letojom, mert rohadt jól áll neki a karakter. Az anyját is jókat kacarásztam, és a gyerekei is elég hülyék ahhoz, hogy még viccesek maradjanak és ne menjenek át szánalmasba. Ahogy például a srác arról panaszkodott, hogy ő Nashville-ben jóképű volt, de itt már csak átlagos, hát ott dőltem a nevetéstől. És eleve, annyira mókás és szerethető volt a pilot, és annak ellenére, hogy nincs hozzá magyar felirat, heti program kell, hogy legyen. Amin pedig a legjobban meglepődtem az, hogy milyen magas adatokkal nyitott, 8.9 millióan nézték az első részt, 18-49ben 2.2-es demót hozott, mindezt pénteken, ami nagyon nagy szó. Most már csak két dolog a fontos: maradjon meg az a kitűnő színvonal, ami az első részt jellemezte, és a nézők ne hagyják el a sorozatot, mert én ebből a csodából még jó sokat akarok.

Értékelés: 10/10
Köszönöm ABC. Tényleg, nagyon köszönöm, amiért zöld utat adtál arra, hogy a Malibu Country elkészülhessen. Köszönöm neked, Reba McEntire, hogy ennyire vicces és jópofa nő vagy. Na de ne felejtsük ki a forgatókönyvírókat se, mert rohadt jó munkát végeztek.

1315 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

10 Hozzászólások

  1. Tényleg az egyik legjobb komédia idén, nagyon élveztem a pilotot. Remélem, hogy megmarad a színvonal és a nézettség is. :)

    • Emlékszem, Te a “Rebát” is szeretted – így azért egyszerűbb Nekünk szeretni a Malibu Countryt :-)

  2. Én csak az első 4 perecet néztem, tetszett, majd máskor megnézem az egész részt. Annyiban kijavítanálak, hogy úgy emlékszem nem kibérlik a házat, hanem a férjének van meg a ház, és oda mennek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here