Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Jersey Shore szinten a magyar X-Faktor

Jersey Shore szinten a magyar X-Faktor

7
Oszd meg!

Múlt héten nem írtam az X-Faktorról, és igazából most se kellene, mert már megint ugyanolyan színvonaltalan volt, mint amit megszokhattunk az évad során. Szerintem bőven elég, ha azt mondom, hogy az est legjobb előadását Majka produkálta, és nem valamelyik versenyző, ezen a héten pedig még Oláh Gergő se varázsolt el igazán, a kilencből pedig a legjobban Antal Timi tetszett, de ő sincs Radics Gigi szintjén, de még lehet. Azonban, a versenyzők gyengeségének az ellenére az X-Faktor ezen adása volt a legjobb: olyan király trash-tapló reality lett belőle, amit öröm volt nézni. Eddig drukkoltam Jimmy fia Krisztián kiesésének, de ne essen ki a herceg, mert imádom azt, ahogy Ildikó mindenkinek nekiesik, aki egy rossz szót is mer szólni a Zámbó Király Fiára. Szóval, maradjon csak Krisztiánka, elég, ha a fináléban esik ki, addig pedig majd szépen áttekerem az előadásait. Azt pedig még mindig nem tudom eldönteni, hogy az, ahogy Jimmy fia Krisztián arról énekelt, hogy szeretne az apjával táncolni, vicces vagy inkább felháborító.

Most írhatnék többet a tegnapi adásról, elemezhetném azt, hogy a Like mennyire gázul énekelt már megint (összhang nulla), elmondhatnám, hogy Csobot Adél kiejtése béna volt, akárcsak a produkciója. Minek járassak le egy színművészt, avagy rögtön kettőt? Mert Szabó Dávid rémségesen hamis, nem is értem, hogy engedhették őt színpadra, Lass Bea pedig teljesen jogosan esett ki, mert iszonyú béna volt. A legjobban amúgy Fehér Zoltán idegesít, olyan feje van, akit legszívesebben pofon vágna az ember – ennyire tenyérbemászó figura még egy telenovellában sincs. Ami pedig Oláh Gergőt illeti, nem volt ez rossz, csak a korábbiakhoz képest gyengébb. Na tessék, majdnem mindenkit elemeztem, pedig nem is akartam.

Ez van, trash reality lett az X-Faktor, ahol nem azon szórakozom hogy milyen jól énekelnek a versenyzők, hanem kínomban áttekerem őket, és várom, ahogy a mentorok majd egymásnak esnek azon, hogy melyik középszerű senki énekelt egy fokkal jobban az estén. A fő poén amúgy az volt, ahogy nekiestek Antal Timinek, mert túl jól énekelt – értitek ezt? És igen, Keresztes Ildikó a lehető legjobb választás, ennyire idegbeteg, kiszámíthatatlan és szórakoztató zsűritagja még nem volt a magyar “tehetségkutatásnak”, pedig megéltük azt is, amikor Somának orgazmusa volt a Megasztár alatt az egyik énekes hangjától – legalábbis, ő azt mondta. És igen, imádom a mentorok marakodását, végre, Geszti is őszintén elmondja a véleményét, szóval, ha már azon nem élvezhetem a jó dalokat énekelnek, akkor röhögök Ildikón, meg a többieken.

799 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

  1. Komolyan mondom, tegnap sikerült tiszta szívből röhögnöm, és nem is egyszer az adás folyamán. a junkie-s kommenteket folyamatosan olvasva életem egyik legszórakoztatóbb órái voltak, és már annyira várom a jövő szombatot… Pók és JFK forevö :D

  2. Számomra idén vesztették teljesen értéküket a magyar ‘tehetség’ kutatók. A Voice hát számomra unalmas és szánalmas, hogy közepes hangú emberekért így harcolnak a mesterek na jó ez vicces volt az első adásban, de azóta… Az X-Faktor pedig úristen -.- inkább nem is részletezem. Kb. 5 percig képes lekötni mind a kettő és már lehet ezzel is sokat mondtam.

  3. Krisztián valami borzalmasan énekelt nagyon igaza volt Gesztinek neki kellett volna Stone helyett párbajoznia bár akkor is a Bea esett volna ki. Bea jogosan esett ki. Like produkciója tetszett nekem. Szabó Dávid nagyon jó volt szerintem mert az egyik kedvenc dalomat énekelte de nála mindegy hogy mit énekel mert nekem ő a kedvencem. Csobot Adél nagyon hamis volt most is volt baki az hogy föllibent a szoknyája és kilátszott a bugyija tanulhattak volna az előző esetből kíváncsi vagyok legközelebb mit szúrnak el rajta. Oláh Gergő produkciója nekem nagyon bejött ahogy Antal Timi is jó volt. Majka produkciójából kb 10 mp néztem meg valahogy nem szeretem őt és ennyi nekem bőven elég volt . A közös produkciót hiányolom annyira jók voltak az ilyen produkciók ez előző két szériánál

  4. Én nagy X Faktor rajongó vagyok, de be kell ismernem, az idei évad nagyon rossz felhozatallal büszkélkedhet. Nekem Csobot Adél a favorit, de a Like is jó volt (bár beismerem, a tegnapi kicsit rosszul indult, de az ezelőtti, meg a 2. adásban előadott szám nagyon jó volt), Lass Bea maradhatott volna egy-két adásig, Fehér Zoltán engem jobban idegesít. A tegnapi előadása viszont olyan béna volt, hogy legszívesebben fejbe vágtam volna.
    Amúgy ha már X Faktorról van szó, és ugye a magyarban már mondanak kritikát, de az amerikaiban, lehet, hogy csak azért, mert az elején vannak, és a teljes csapat nem alakult ki, csak a Top 16, engem nagyon zavart, hogy mindenkit istenítenek. Persze, ők jók, de egy-két hibát kéne mondaniuk, mert még tuti nem tökéletesek.

    • Azért néha ott is van kritika pl. Simon eléggé lehordott pár embert, de az idő hiánya is közrejátszik még.

  5. Én is valami ilyesmi kritikát fogalmaztam meg a blogomra, hogy az X Faktort a mentorok marakodása miatt érdemes nézni, mert az baromi szórakoztató. Amúgy tényleg baromi unalmas és felejtős. Pontosan azt fogalmaztad meg, amit én gondoltam, de szerintem Antal Timi és Oláh Gergő a szokásos volt. X Faktor=unalomfaktor nálam. Amilyen jó volt az első széria basszus, olyan rossz az utóbbi két évada. Asszem’ ideje ezt is nyugdíjazni. Mondjuk szerintem az első széria az újdonság varázsa miatt volt jó, de szerintem ott tényleg tök tehetséges énekesek voltak, viszont az utóbbi két szezon. Nekem a Voice sem tetszik, főleg, amikor csábítgatják a versenyzőket, az olyan idegesítő. Egy ilyen ország nem tud évi 20 énekes eltartani, ebből több, mint a fele a kukában landol. Így is több tehetségtelen előadó van a hazai és a külföldi piacon is. Már csak azért nézem, hogy vagy Antal Timi vagy Oláh Gergő nyerjen. Ez a műsor egy kalap ****, mert jól nevelt lány vagyok és kipontozom :)

  6. Tényleg elég borzalmas volt :s Pár produkciót láttam csak, pont benne volt Jimmyfiakrisztián… Ami a legjobb volt benne, hogy ezt már Geszti Péter (amúgy Tibi, mindig Gesztesit írsz, pedig ő Geszti Péter :D) sem bírja lenyelni, végre elmondta őszintén a véleményét. Egyszer volt nálunk az egyetemen, tartott egy előadást, van egy marketing cége, tehát pontosan tudja, mit hogy kell eladni, általában a versenyzői a jobbak közé tartoznak. De ezt a Krisztián sztorit már az ő torkán se lehetett lenyomni és egyébként szívemből szólt, mikor beoltotta Ildikót is meg JFK-t is :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here