Főoldal Hírek Hogy állnak az őszi újoncok?

Hogy állnak az őszi újoncok?

11
Oszd meg!

Összesen huszonegy új őszi sorozat indult el az öt nagy országos amerikai kábeltelevízión. Az első részek nézettsége alapján a csatornák már különféle döntéseket hoztak meg a produkciókkal kapcsolatban, amikről elvétve már olvashattatok a blogon, de úgy gondoltam ideje egy összesítésnek. Most azokat a sorozatokat vesszük górcsó alá, amikről már megszületett valamilyen döntés a csatornák részéről, a kimaradókkal kapcsolatban pedig még nem érkezett semmilyen hivatalos közlemény. Illetve, egy fontos információ: alap esetben az összes sorozatból tizenhárom epizód volt berendelve, persze ezt egy kasza jelentősen felül írhatja.

666 Park Avenue

ABC:
– 666 Park Avenue: Három plusz epizód megírására kérték fel a forgatókönyvírókat.
Last Resort: Három plusz epizód megírására kérték fel a forgatókönyvírókat.
The Neighbors: Október 29-én be lett rendelve a teljes évad.

CBS:
Elementary: Október 23-án be lett rendelve a teljes évad.
Made in Jersey: Október 10-én elkaszálták, négy epizód biztosan elkészült.
Vegas: Október 23-án be lett rendelve a teljes évad.

FOX:
Ben and Kate: Plusz öt részt berendeltek Október 8-án, a hősnő terhessége miatt nem kapott teljes évadot, huszonkét epizóddal.
The Mindy Project: Október 22-én megkapta a teljes évadot, amit 16-án kiegészítettek plusz két résszel, így az első szezon huszonnégy részes lesz.

NBC:
Animal Practice: Október 18-án elkaszálták, nyolc epizód biztosan elkészült.
Chicago Fire: Öt plusz epizód megírására kérték fel a forgatókönyvírókat.
Go On: Október 2-án be lett rendelve a teljes évad.
Revolution: Október 2-án be lett rendelve a teljes évad.
The New Normal: Október 2-án be lett rendelve a teljes évad.

THE CW:
Arrow: Október 22-én be lett rendelve a teljes évad.
Emily Owens MD: Három plusz epizód megírására kérték fel a forgatókönyvírókat.
The Beauty and the Beast: Három plusz epizód megírására kérték fel a forgatókönyvírókat.

11 Hozzászólások

 1. Ha mondjuk elkaszálják a Beauty and the Beastet, jövőre mi lenne helyette? Mert gondolom ez a 13 rész nem tart ki nyárig. Ismételnek?

  • Na igen, ez a CW kínja is. Ott van a The Carrie Diaries, ami betömi a Gossip Girl helyét, viszont csak egy tartalék sorozatuk van, az a Cult, ami se a Hart of Dixie, se a The Vampire Diaries párjaként se lenne túl működőképes. Viszont a Beauty nagyon rémes adatokat hoz: csütörtökön a Vámpírnaplók 1.5 volt 18-49ben, utána meg a Beauty csak 0.6, a különbség óriási.

   Bár, még elvileg befuthat tavaszra a The Selection is, aminek a pilotját a CW újraforgatta, mert tavasszal nem tetszett nekik. Ez amúgy az “Éhezők viadala-Klón” sorozat, viszont erről már hónapok óta nem hallani új híreket.

   Így hirtelen amit el tudok képzelni az, hogy a CW elkaszálja Emily Owenst (szipp, szipp), a Beauty-hez berendel 3-6 új részt, azt átpakolja kedd estére a Hart of Dixie mögé, a Cult pedig megy a TVD mögé meghalni csütörtökre télen.

   • Az tény, hogy valószínűleg magukat huzták a csőbe, de az ABC Family is elég jól megoldja gyanítom jelenleg hiszen egy véleményem szerint jó sorozatuk januárig nem fut. Gondolok itt Bunheads, PLL, Lying Game, Baby Daddy…és még sorolhatnám

    • Az ABC Family egy kábeltelevízió, a CW pedig országos tévé, másféle programstruktúrával, a CW nem engedheti meg magának azt, hogy csak télen és nyáron sugározzon új részeket, nekik ősszel, télen és tavasszal is új részeket kell adniuk.

 2. 666 Park Avenue- t elkaszáltam magamnak, jobbra számítottam. A Chicago Fire-t remélem berendelik majd, jó sorozat. Revolution-t is nagyon szeretem, örülök neki.

  Arrow-t imádom, remélem jó nézettséget hoz a 2. évadra is majd.
  A The Beauty and the Beast, remélem javulni fog és berendelik majd a teljes évadot.

 3. Szerintem eddig nem rossz a Beauty, eddig mindig kíváncsi voltam a következő részre, de tény, hogy csak egy bizonyos réteg fogja élvezni. Érdekes, hogy a TVD a CW egyik legjobb és legnézettebb sorozata, pont az utána lévő műsoroknak nem megy annyira. Beauty előtt a Secret Circle bukott, előtte meg nem tudom mi ment. Remélem erőre kap a Beauty, mert én kíváncsi vagyok a fejleményekre :) A hibáival együtt tetszik egyelőre, mondjuk én a TSC-t is bírtam, de talán ez még jobb :D

  • Az első évadban a Supernatural volt mögötte, aztán jött a Nikita, az egyetlen újonc, amit a TVD nem nyírt ki, de a második évadát ugye el is pakolták péntekre. Tavaly a The Secret Circle volt a TVD mögött, idén meg ugye a Beauty and the beast.

   Amúgy nehéz dolog ha a TVD mögé kerül be valami, mert ha kedden, az Emily Owens helyén hozná azokat az adatokat a Beauty, amit csütörtökön, akkor már rég berendelték volna a teljes évadot.

 4. 4-et próbáltam be, Arrow nagyonjó, 666 PA is tetszik, sajnálnám ha kasza lenne a vége, főleg a kimagasló 5. rész után… Revolution elmegy, vannak jobb és vannak rosszabb epizódok, a Beauty & Beast-et én félve kezdtem el, de csalódtam benne pozitívan, szóval legalább egy teljes évadot megérdemelne, mert látszik hogy a storyn sokat gondolkodtak, meg minden héten érdekes a krimi szál, szóval el lebbeghetne a feje felől a kasza:)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here