Főoldal Multimédia Grafikai alkotások Novemberi Háttérképnaptár – Arrow

Novemberi Háttérképnaptár – Arrow

10
Oszd meg!

Arrow---1024

Válassz méretet -> 1366*768 | 1280*960 | 1280*800 | 1024*768

Rohamos gyorsasággal telik az idő, ugye – vagy csak én érzem így? Akárhogyis, jövő hónapban ilyenkor már téli témájú háttérképet készítek, most azonban egy sötét, borongós háttérképnaptárat kaptok, lévén ez a nap senki számára sem túl vidám. Az alany az őszi újoncok egyik – hanem a LEG – jobb sorozata, az Arrow, méghozzá Stephen Amell egyik tűzforró képével. Remélem lesz akinek tetszik majd :)

Off: A Magazin előkészületei nagyon jól haladnak, eddig ötven oldal van betördelve, a lap pedig hatvan és hetven közötti oldalszámmal bír majd.

10 Hozzászólások

 1. CSodálatos, köszönjük! Wow, akkor lesz mit hál Isten olvasni!

  Egyébként lehet hülyének néztek majd, de lehet az oldalra regisztrálni? És Tibi nem gondoltál még Twitter fiókra, az oldalnak?

  • Köszi a dícséretet, Neked is Nóri :)

   Regisztrálni? Hát, túl sok értelmét nem látom, mert nincs olyan extra opció, ami azzal elérhető lenne. Twitter fiókra viszont már gondoltam, csak a Facebookot jobban szeretem :)

    • Brigitta244-nek is van :) Regisztrálj a http://hu.gravatar.com/ weboldalra, ott feltölthetsz egy ikont, és ezentúl bárhová írsz hozzászólást, meg fog jelenni az ikon, de csak akkor, ha azt az e-mail címet adod meg, amit a gravataron.

     Azaz, ha a gravataron regisztrálsz a cica@freemail.hu címre, és oda beállítasz egy Glee-s ikont, és írsz ide kommentet, és az e-mail címnél beírod hogy cica@freemail.hu, akkor a Nina Dobreves ikon jelenik meg a neved mellett :)

     • Ez de jó, egyébként én is akartam kérdezni de nem akartom hülyének tűnni..:D

     • Glee és Nina? :)))))
      Amúgy jó dolog ez a gravatar, univerzális elég sok oldal/blog használja :) Igaz, ha több blogod van mindenhol úgyanaz a kép jelenik meg :(

      A regisztráció azért lenne jó, mert akkor be tudja az olvasó állítani, hogy jelezzen-e ha valahova új komment érkezik, vagy ha a kommentedre érkezik egy másik komment :) mivel oldalt csak a legfrissebb tucat komment jelenik meg, ezért elfelejti az ember, hogy írt valahova valamit és árja a reakciókat

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here