Főoldal Hírek Az év casting híre – Grant Gustin a 90210-ben

Az év casting híre – Grant Gustin a 90210-ben

1
Oszd meg!

Az év casting híre? Hát, számomra mindenképp, ugyanis Grant Gustin visszatérő szereplőként lesz látható a 90210 ötödik évadában, ráadásul a Glee-be is visszatér majd a sármos színész, utóbbiban a Dalton Academy vezető énekeseként elénekelheti a One Direction új slágerét, a Live While We’re Young című dalt.

A 90210-ben Campbell bőrébe bújik majd, aki egy jóképű és sármos egyetemista, aki büszke a hátterére, ergó egy gazdag ficsúr lehet, de egyelőre több információ nem derült ki, de higgyétek el, amint lesz, én leszek rest megírni.

Grant Gustin egyébiránt nem ismeretlen a 90210 rajongók számára sem, ősszel mutatták be a Lifetime csatorna a Mother’s Nightmare című tévéfilmet, ahol a 90210 Adriannája, Jessica Lowendes volt a partnere, így biztos örömmel vetik magukat bele ismét a közös munkába.

Gustin a közösségi hálón egész egyszerűen csak így reagált a hírre: “Annyira izgatott vagyok!“.

Nos, ezzel remélem a színész nincs egyedül, ami pedig a 90210-et illeti, a holnapi nap folyamán érkezik majd egy kritika az eddigi ötödik évados részekről, addig is megkérdezlek titeket, ugye nem csak én örülök Grant új szerepének?

grant-gustin

2094 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here