Főoldal Hírek Tv Történelmi mérföldkő a SuperTV2 csatornán

Tv Történelmi mérföldkő a SuperTV2 csatornán

1
Oszd meg!

Rutinos tévésekkel és elismert színészekkel erősíti reggeli műsorát a SuperTV2. A TV2 Csoport új csatornája november 2-án debütál majd, és a Supermokka lesz az egyik vezető, avagy imázs-műsora, amit reggel élőben sugároz, de eddig szokatlan módon délután megismétel azok számára, akik délelőtt dolgoznak, de szívesen időt szakítanának rá. Az eredeti adás két órás lesz, minden hétköznap 9:30-tól lesz látható, a tv2 csoport pedig izgalmas interjúkat, érdemes témákat és a politika mellőzését ígéri. Az első adást a bevált duó, Liptai Claudia és Till Attila vezeti majd, a váltótársaik személyéről azonban csak a napokban értesítették a sajtót.

Közösen vezeti majd a műsort a Lang Györgyi és a Váczi Gergő kettős, utóbbi a tv2 régi tagja, már több, mint öt éve dolgozik a csatornánál, olyan műsorok vezetését és szerkesztését bízták már rá, mint az Aktív vagy a Magellán. Lang Györgyi sem ismeretlen a nézők számára, a Pa Dö Dö énekesnője éveken át vezette az RTL Klub Reggeli című műsorát, de színházi színészként is ismert. A tv2 egyébiránt történelmet ír, először fordul elő, hogy kerekes székes műsorvezetőt alkalmaz egy hazai csatorna, Lang Györgyi ugyanis már tolószékbe kényszerült, a betegsége révén, a foglalkoztatásáért pedig hatalmas pacsi jár a TV2 Csoport részére.

A SuperMokka harmadik műsorvezető párosa pedig két újonc lesz, akiket eddig leginkább színészként ismertünk. Egyikük lesz Fenyő Iván, az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színész, aki nem csak a színházban, hanem mozifilmekben is kiemelt szerepet kapott, emlékezhetünk rá a Szabadság szerelem vagy a Made in Hungária című filmekből. A színész így nyilatkozott a Bors-nak azért, miért vállalta el a TV2 felkérését:

Ellene megyek a sztereotípiáknak. Ez egy teljesen új dolog, izgalmas kihívás számomra. Egy magamfajta színésznek nagyobb bátorság egy ilyet elfogadni, mint gőgösen visszautasítani, ezért nézek elébe. Akar ezzel valamit számomra az élet, hiszen nem én kerestem, jött a lehetőség, méghozzá egyértelműen és nagy erővel. Mindemellett szentül hiszem, hogy ha jó „minőségű” emberek kerülnek kiemelt helyekre, fontos dolgokat adhatnak át az embereknek, akár még a tévén keresztül is.”

Fenyő Iván párja pedig Kovács Patrícia színésznő lesz, aki az S.O.S. Szerelem vagy a 9 és 1/2 randi című filmekből, vagy színházi szerepeiből lehet ismert a nézőknek. Patríciát úgy tűnik elsősorban az vonzotta, hogy itt ténylegesen rá lesznek majd kíváncsiak: “Nem színészként kell eljátszanom, hogy műsorvezető vagyok. Úgy tűnik, a műsor készítői arra kíváncsiak, hogy engem mi érdekel. Ha úgy adódik, bátran ki kell mondanom, ha valamivel nem értek egyet.

A SuperTV2 pénteken, azaz November 2-án debütál majd, és körülbelül öt és fél millió emberhez jut majd el, mivel a TV2 Csoport sikeresen megegyezett a T-Home, a UPC, a DIgi, a UPC Direct és többek között az Invitel szolgáltatókkal is. Iparági pletykák szerint ezt úgy érte el, hogy az első évben ingyen sugározza az adását, és a második évtől kell csak fizetniük a kábelszolgáltatóknak a csatornáért, de sokkal kevesebb összeget, mint amennyit az RTL Csoport kér az RTL II sugárzási jogaiért.

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here