Főoldal Hírek Starving Games – Készül az Éhezők Viadala paródia

Starving Games – Készül az Éhezők Viadala paródia

4
Oszd meg!

Az idei év egyik legjobb filmje volt az Éhezők Viadala, aminek sikere egyértelmű, bemutatása óta 686 millió dollárnyi értékben váltottak jegyet a film, ezen felül már készülnek a folytatások, a főszereplők pedig egyre népszerűbb színészekké váltak. Mint a legtöbb híres és elismert filmet, így az Éhezők Viadala sem kerülhette el Jason Friedberg és Aaron Seltzer figyelmét, akik paródiafilmek elkészítésével váltak ismertté. Az ő nevükhöz fűződik a Csajozós film, Spárta a köbön és a Twilight kifigurázása, a Vámpíros film is.

A szerzőpáros ezúttal sem akarja meghazudtolni önmagát, hiszen a forgatókönyv megírásán túl a film rendezését is elvállalták. Akárcsak korábbi munkáikban, így most sem csak egy film kifigurázására építenek, így a Bosszúállók, Sherlock Holmes és az utolsó Harry Potter film részleteivel is találkozhatunk majd. A paródia-film címe Starving Games lesz, és a poén az, hogy a megfilmesítés jogát mindössze ötezer dollárért vásárolták meg.

Két főszereplő személyére már fény derült: Kantmiss Evershot karakterét Maira Walsh alakítja majd, ő korábban a Született Feleségekben szerepelt, azóta az ABC Family csatornához igazolt, ahol láthattuk a Bajos csajok második részében, és az Elcserélt lányok című sorozatban is. Az itteni Gale pedig nem lesz más, mint Brant Daugherty, a Pretty Little Liars sztárja.

starving-games

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy mikorra várható a premier, és a többi szereplőt ki alakítja, mindenesetre nekem fogalmam sincs, miképp lehet kiparodizálni egy olyan mély tartalommal szóló filmet, mint az Éhezők viadala. Ha az ember logikusan belegondol, semmi vicces nincs abban, hogy gyerekeknek meg kell ölniük egymást az életben maradásért, szóval kíváncsian várom, miképp nyúlnak majd hozzá az eredetihez. Amint lesznek új hírek, megírom.

4 Hozzászólások

  1. “A szerzőpáros ezúttal sem akarja meghazudtolni önmagát”
    kár, mert ha mégis meg akarják hazudtolni önmagukat, akkor végre valami minőségi tesznek le az asztalra. :D

  2. Ez a rendezőpáros katasztrófa. Két filmjüket láttam és elég gyenge volt, de Az éhezők viadalát kiparodizálni… Ez nagy baromság. Ki engedte oda a jogokat?

    • Hát a jogtulajdonosok. Ez valahol nekik is jó, mert így kvázi “hirdetik” is a filmet, és eleve többet foglalkoznak majd az Éhezők viadalával is – például a sajtó, – csak a rajongók szívnak egy esetleges minőségtelen feldolgozás miatt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here