Főoldal Hírek Stáb a Tanyán – Ki a franc Eckü és Sanyóca?

Stáb a Tanyán – Ki a franc Eckü és Sanyóca?

8
Oszd meg!

Novemberben érkezik a Viva TV régi-új trash-reality műsora, a Stáb a Tanyán, ami a Paris Hilton-féle Simple Life stílusában készült, azzal a különbséggel, hogy itt a Stáb tagjai a műsor végén minden bizonnyal összeütnek egy dalt is. A Stáb című reality nem új keletű, pár éve többek között Tóth Gabi, Zimány Linda és Márk vezényletével már látható volt, most pedig ezt a formátumot porolta le a Viva, és kicsit megsépkelve a falusi környezettel. Az alap téma ugyanis az lenne, hogy a városlakó fiatalok lemennek falura, aztán majd rácsodálkoznak arra, hogy a tyúknak két lába van és nem négy. Ami a reality szereplőit illeti, az ötből mindössze két embernél tudtam, hogy kicsoda, és emiatt még véletlenül sem magamban keresem a hibát.

Az egyik falusi túlélő lesz Fluor “Mizu” Tomi és Iszak Eszter, a Viva aktuális női Steiner Kristófja, aki korábban a tv2 Nagy Duett című műsorában is feltűnt, SP partnereként. Ami pedig a többi tagot illeti, itt lesz Eckü, Sanyóca, meg Odett. Mond bárkinek ez a három név bármit is? Egy kis utánajárás után megtudtam, hogy Sanyóca egy elvileg nagyon vicces srác, akit a barátai szerint a magyar Jim Carrey, amúgy meg a Mary Popkids underground zenekar frontembere, utóbbiról se hallottam még. Eckü nem más, mint a Hősök oszlopos tagja, no itt ne a sorozatra gondoljatok, hanem egy magyar rapbandára. Odett pedig az ODETT (micsoda anti-kreativitás) zenekar női frontembere, 2010-ben Fonogram díjra jelölték az “Év hazai felfedezettje” kategóriában, amit értelemszerűen nem kaptak meg, mert akkor én is tudnám, ki ez a lány.

Mindenesetre az, hogy a főhősök közül kettőt ismert csupán nem jelent semmit, a Jersey Shore is noname alakokkal indult. Gondolom aki szereti a műfajt, annak ez is tetszeni fog, mindenesetre nekem a trailer  is bőven elég volt belőle, amit amúgy a tovább mögé rejtettem el.

8 Hozzászólások

 1. Az a Sanyóca valami borzalom… mondjuk Esztike sem egy műsorvezetők gyöngye, de őt legalább el bírom viselni. A VIVA színvonala kb. az év elején nagy mértékben elkezdett csökkenni. Az új arculat is egy hányadék, de hát ha már a német csatorna is ilyen, akkor gondolom kötelező volt a váltás. Azt mondjuk nem értem, hogy a szar zenei koncepciót miért kellett egy még szarabbra lecserélni. Minden 2. klip egy magyar rap-remekmű (még a Night Sounds-ban is). A régi műsorokat is úgy elbasszák, ahogy csak lehet. Az Interaktív konkrétan nézhetetlen lett a váltás óta. Hozzáteszem: Stábból nem csak a Tóth Gabiék-féle volt, a Stáb a Balatonon kb. 2 éve ment Bennel, Fluorral, BNF Nick-kel, Barbeeval és Sandyval ha jól emlékszem. A cikkhez: Eckü munkásságát szerencsére nem nagyon ismerem, Odettel kapcsolatban pedig nincsenek pozitív élményeim, a gagyi dalos Petőfi rádiós “tehetségek” közé tartozik.

  • Pff, kár a Viváért, régen mindig ment háttérzajnak az Interaktív, és amíg volt kábeltévénk a Viva TEleton nálam kötelező műsor volt karácsony környékén. Kár értük :/

   • Én 2 évvel ezelőtt amikor hazajöttem a suliból (mert akkor még a helyi Általános Iskolába jártam és korán hazaértem), mindig rögtön a Vivára kapcsoltam, és vártam az Interaktívot. Most amikor megláttam az új stúdiót majdnem kitéptem a hajamat. Nagyon igénytelen lett, a Teletontól pedig már előre félek.. főleg ha a beszélni alig tudó Sanyóca vezeti majd… na, akkor még 1 milla sem jön be.

    • Én biztosan idén is felhívom az adomány vonalat, de nem azért, mert a VIVA gyűjt vagy mert meggyőztek, pontosabban meggyőztek anno 4 éve még talán Adáék, hogy ez egy jó ügy és most már csak a gyerekek miatt telefonálok.

 2. Az első három évad nagyon jó volt. Első és a második évadba Tóth Gabi, Zimány Linda, Mark, Afc Tomi szerepelt az elsőt Budapesten forgatták másodikat Ausztráliában a két dal amit csináltak jó lett. A harmadik évadba Barbee Flor Tomi, Bnf Nick, Streo Leo, Ben, Barbyval az Balatonon készült a dal nem lett valami jó ráadásul minden részben kiakadt Bnf Nick rosszabb volt mint egy lány minden értelembe véve. Flort Esztit, Ecküt bírom az utobbi nagyon hasonlít egy másik Vivás műsorvezetőre Marcellra. Odettet nem bírom. Sanyóca pedig túlzásba viszi a poénkodást az a Megálló dal valami borzalmas rossz. Nem értem hogy az Interaktív mért nem tudod élőbe menni régeben jobb volt. Kiváncsi leszek hogy milyen biztos belefogok nézni egy kicsit

 3. Te jó Ég! Ennek az ajánlónak eléggé amatőr videós fílingje van… az ötlet jó, de milyen lesz a kivitelezés?!

 4. A régi Vivát akarom!! :( Itt már a műsorvezetők se jók. Én bírtam Kisót,Adát ,Zolát még Bent meg Steiner Kristófot is.A zenék se tetszenek már amiket leadnak.Az első Stábot néztem, ahol Tóth Gabi,AFC Tomi,Zimány Linda és Márk volt és ennek volt még egy másik változata amikor Ausztráliában voltak.Tényleg Márk hova tűnt?Szerettem a dalait.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here