Stáb a Tanyán – Ki a franc Eckü és Sanyóca?

  8
  Oszd meg!

  Novemberben érkezik a Viva TV régi-új trash-reality műsora, a Stáb a Tanyán, ami a Paris Hilton-féle Simple Life stílusában készült, azzal a különbséggel, hogy itt a Stáb tagjai a műsor végén minden bizonnyal összeütnek egy dalt is. A Stáb című reality nem új keletű, pár éve többek között Tóth Gabi, Zimány Linda és Márk vezényletével már látható volt, most pedig ezt a formátumot porolta le a Viva, és kicsit megsépkelve a falusi környezettel. Az alap téma ugyanis az lenne, hogy a városlakó fiatalok lemennek falura, aztán majd rácsodálkoznak arra, hogy a tyúknak két lába van és nem négy. Ami a reality szereplőit illeti, az ötből mindössze két embernél tudtam, hogy kicsoda, és emiatt még véletlenül sem magamban keresem a hibát.

  Az egyik falusi túlélő lesz Fluor “Mizu” Tomi és Iszak Eszter, a Viva aktuális női Steiner Kristófja, aki korábban a tv2 Nagy Duett című műsorában is feltűnt, SP partnereként. Ami pedig a többi tagot illeti, itt lesz Eckü, Sanyóca, meg Odett. Mond bárkinek ez a három név bármit is? Egy kis utánajárás után megtudtam, hogy Sanyóca egy elvileg nagyon vicces srác, akit a barátai szerint a magyar Jim Carrey, amúgy meg a Mary Popkids underground zenekar frontembere, utóbbiról se hallottam még. Eckü nem más, mint a Hősök oszlopos tagja, no itt ne a sorozatra gondoljatok, hanem egy magyar rapbandára. Odett pedig az ODETT (micsoda anti-kreativitás) zenekar női frontembere, 2010-ben Fonogram díjra jelölték az “Év hazai felfedezettje” kategóriában, amit értelemszerűen nem kaptak meg, mert akkor én is tudnám, ki ez a lány.

  Mindenesetre az, hogy a főhősök közül kettőt ismert csupán nem jelent semmit, a Jersey Shore is noname alakokkal indult. Gondolom aki szereti a műfajt, annak ez is tetszeni fog, mindenesetre nekem a trailer  is bőven elég volt belőle, amit amúgy a tovább mögé rejtettem el.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here