Körkérdés – Szoktatok “háttér-tévézni”?

  22
  Oszd meg!

  Nem tudom hirtelen mennyire érthető a körkérdés, azaz “Szoktatok-e háttér-tévézn?“. Itt arra gondolok, hogy miközben megy a sorozat, ti éppen takarítotok, krumplit pucoltok vagy éppen palacsintát süttök, ergó megy a sorozat, halljátok is, néha odanéztek, de csak épp annyira, hogy ne égjen le az a fránya palacsinta. Szóval, értitek mire gondolok, ugye? :)

  Jómagam mindig is háttér-tévézős típus voltam, már gyerekkorom óta, a tévé ment, néha odafigyeltem rá, de amúgy elvoltam vele. Időközben a hosszabb főzések velejárója voltak a sorozatok, hiszen tudjátok, mennyi időt elvehet a főzés. Ez leginkább akkor játszott nálam szerepet, amikor egyedül voltam otthon, és már volt hordozható DVD Lejátszóm, amit addig használtam, amíg el nem rontottam öt-hat év alatt. A halálát amúgy épp a palacsinta okozta, amit mindig feldobok, de bénán nyúltam hozzá, a palacsinta meg ráesett a lejátszóra, hirtelen odakaptam, de levertem a földre. És most kérlek próbálj meg NEM röhögni :) A tragédiát túlélvén mostanában viszont újra elkezdtem “háttér-tévézni”, mivel végzek gép előtt olyan egy-két órás napi munkát, ami rendkívül monoton, klikkelgetésből áll jobbra meg balra, korábban majd bealudtam rajta, de amióta ismét elkezdtem háttér-tévézni, máris jobb. A Grace Klinika gyors-darámnak pedig pont ez a titka, amíg végzek a melóval az napi minimum másfél-két rész, és miközben az amúgy uncsi melót csinálom, szórakozom.

  Persze, tudom, a “háttér-tévézésnek” megvan az a hátránya, hogy az ember nem feltétlenül tud száz százalékig koncentrálni arra sem, amit néz, meg arra sem, amit amúgy csinálnia kellene, de különös módon nálam pöpecül megy mindkettő. Tudom bal oldalon a végezni a munkát, miközben a jobbomon megy a Grace Klinika, sőt, miközben most írom a bejegyzést, totál odafigyelek az Adam Lambert CD dalszövegére is, amit éppen hallgatok – és a rosszullét kerülget, mert egyre jobban megértem miről is szól egy-egy dal, ideje lesz megint spanyol zenét hallgatni. Most pedig TI jöttök, nálatok működik ez a háttér-tévézős dolog?

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here