Főoldal Multimédia Video Ukrán vs. Magyar X-Faktor: Melyik a jobb Eufória?

Ukrán vs. Magyar X-Faktor: Melyik a jobb Eufória?

5
Oszd meg!

Loreen eurovíziónyertes dala, az Euphoria igencsak népszerűvé vált a dalverseny után, amiről mindig az jut eszembe, hogy Csiszár szerint, csakis a Compact Disco dala egyedül rádióképes, a többi meg nem, és persze látjuk mire ment a béna csapat, na de inkább lapozzunk. Az X-Faktorban is közkedvelt lett az Euphoria, nemrég az ukránoknál Julia Plaksina is elénekelte, ezzel jutott tovább a válogatókon, lenyűgözve ezzel a mentorokat és a nézőtéren drukkolókat egyaránt. A hazai szériában Antal Timi lépett fel ugyanezzel a dallal, méghozzá a második elő döntőn, igencsak pozitív értékeléseket szerezvén.

A kérdés tehát a következő: az ukrán leányzónak állt jobban a dal, vagy Antal Timi volt az, aki jobban nyomta az ipart? Szerény véleményem szerint Julia Plaksina mérföldekkel jobb énekesnő, mint Antal Timi, utóbbinak viszont sokkal jobb a kisugárzása, és szerethetőbb énekesnek tűnik, mint ukrán sorstársa.

1488 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. természetesen ukrajna. van valami különleges a hangjában,ami alapból szebb, igen. és azért egy egyszerű válogatást egy élő adást kisugárzás terén nehéz összehasonlítani. más az,amikor az embernek megmondják,hogy most majd itt fogsz ugrálni a táncosokkal,meg ebben a ruhában,és ilyen megcsinált hajjal mint amikor magad állsz ki ,és az izgalomtól és persze mert még nincs igazán tapasztalatod,egy helyben állsz. az ukrán hölgy arca pedig szerintem nagyon szép,a hajáért nem lelekesedem,van ami jobban állna neki szerintem egy ilyen szép archoz,szemhez. igénytelenül áll. de persze ez az én véleményem,és semmi háttérinformációval nem rendelkezem az emberekről,csak első benyomás a 2 video alapján. bevallom timinek nem adtam igazán esélyt, 1 percig hallgattam, de a hangja nem győzött meg itt pedig végülis ez a lényeg.

  2. Tehetségkutató témában szinte sosem értek veled egyet. Nálam az Ukrán versenyző Lass Bea szintjén van. Tehát jó a hangja, meg minden, de a színpadi játékától olyan érzésem támad, mintha egy pszichiátriáról menekült beteget látnék. Ráadásul Julia még a dalszöveget sem tudta rendesen…

    • Egyetértek Veled. A kiejtése sem volt éppen a legjobb és amit ott művelt a színpadon, az valami borzadájos volt, de egy dolog viszont igaz: állati jó hangja van. Viszont egyáltalán nem szimpatikus a csaj!!!!

  3. Ukrán csajnak és Timinek is jó hangja. Ez egy különleges dal Timinek jó volt a dalnál és a koreográfia az ukrán csaj viszont túlzásba vitte a gesztikulálást.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here