Főoldal Hírek Megkapta a teljes első évadot az Arrow

Megkapta a teljes első évadot az Arrow

7
Oszd meg!

Tegnap a The CW döntéseket hozott az újoncaival kapcsolatban, a három hír pedig viszonylagos bizakodásra adhat okot a szériák rajongói számára. Legjobban az Arrow járt, a csatorna ugyanis berendelte a teljes első évadot, így az igazság jóképű védelmezője legalább huszonkét epizódnyi kalandot ígérhet a nézők számára. A CW döntése nem meglepő, az Arrow pilotja az utóbbi évek egyik legjobb nyitása volt, a 2009-es The Vampire Diaries premier óta nem nyitott egy sorozat sem ilyen magas adatokkal. Azonban a legjobb az, hogy bár a második részre bő egy milliót csökkent a teljes lakosság körében mért nézettség, ez azonban a 18-49es demóban nem változott, és az Arrow napjainkban a The Vampire Diaries mellett a The CW legnézettebb sorozata, a magas adatai ráadásul új életet leheltek a nyolcadik évadát taposó Supernatural című természetfeletti drámába is, ami így még magasabb nézettségi rátával büszkélkedhet, mint a korábbi években.

Ami a The CW másik két őszi újoncát illeti, ott egyelőre csak scripteket kértek az alkotóktól. Ez azt jelenti, hogy a The CW megrendelést adott az írógárdának arra, hogy elkészítsenek új forgatókönyveket, így az írási folyamat nem állhat le idő előtt, és ha a nézettség is bíztató, akkor a már berendelt tizenhárom epizódot kibővíthetik további kilenccel. Viszont az adatok egyelőre nem túl jók: a Beauty And The Beast a remek debütálást követően a második részre negyven százalékkal csökkent a 18-49es demója, az Emily Owens MD pedig eleve nem nyitott magas adatokkal, de még nagyon az út elején járnak, innen pedig még bármi megtörténhet.

7 Hozzászólások

 1. “Bár a második részre bő egy milliót csökkent a teljes lakosság körében mért nézettség.”

  Kicsit félreírtad, ugyanis az első részt 4.14 millióan nézték, míg a második 3.55 millióan. A kettő között mindössze 0,59 milliónyi fő a különbség, nem pedig bő egy millió.

 2. Ez az!

  Szerintem az évad legjobb újonca! :) Nekem legalábbis ez tetszett a legjobban a négy közül, amibe belekezdtem (666 Park Avenue, Partners, Beauty and Beast, ez) :)

 3. Engem az Arrow előzetesen nem érdekelt, de annyi pozitív dolgot olvastam róla (nem feltétlenül a hivatalos kritikákra gondolok, azok szeretnek negatív dolgokat írni még a legnézettebb sorozatokról is), hogy megnéztem az első részt és nagyon tetszett!! Nálam biztos marad még pár részig.

  A Beauty and the Beast félig várós volt nálam, aztán most nem tudom eldönteni, hogy jó volt vagy nem, Nem mondhatom, hogy nem tetszett, de azt sem, hogy annyira nagyon jó volt. Kristin Kreuk nem volt rossz, de azért még van miben fejlődnie, az arcjátéka meg a beszéde meggyőző volt, de a mozdulatai néha túl “nőiesek és kifinomultak”… nem illenek egy kemény nyomozóhoz.

  Végülis sajnálnám, ha kaszát kapna, főleg, hogy kíváncsi lennék egy olyan feldolgozásra, amit nem tesznek tönkre, mint anno a régi változatot, amiben kinyírták a főszereplő csajt és az egész átfordult vmi bugyutaságba. Na meg a szörny úgy nézett ki leginkább, mint egy mutáns majom-oroszlán.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here