Főoldal Érdekességek Érdekességek Veres Mónika – Akit már a Voice előtt is imádtam

Veres Mónika – Akit már a Voice előtt is imádtam

2
Oszd meg!

Tudjátok, az ember nem szívesen vallja ezt be, de annak idején a családdal nagy Dáridó rajongók voltunk, minden héten néztük, ahogy Lajcsi majd megfullad a színpadon és szétizzadja a ruháját, de persze a sztárvendégek miatt szerettük, Natalia Oreiro mellett Thalia dalát is végig izgultuk. Annak idején ott láttam először Nikát, azaz Veres Mónikát, akit a ‘2000es évek elején a magyar Britney Spears-ként emlegették. Sajnos a karrierje nem úgy alakult az elmúlt években, mint ahogy az amerikai kolléganőjéé, de azért így is volt jó pár emlékezetes pillanata még azelőtt, hogy a Voice-ban elbűvölte volna a nagyérdeműt.

Amúgy, a kedvenc Veres Mónika dalom még 2008ban született meg, Zárva a mennyország címet viseli, és ezt duettben énekli egy Alexandra nevű énekesnőpalántával – utóbbi onnan lehet ismerős, hogy a High School Musical dalait ő énekelte el magyarul, mint a hazai Vanessa Hudgens. Ez a dal amúgy még ma is tökre vállalható, szerintem nagyon fülbemászó, és tudjátok mit? Egymás után vagy háromszor végigfutott a háttérben :)

Persze a legjobb Veres Mónika dal kétségkívül az, amiben idén indult az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtezőjén, ahol amúgy a döntőig elmenetelt, ahol végül Caramel lett a második helyezett. De, “A Dal” elég jól lett dokumentálva a Media Addicton, végig élő-blogolva lett, szóval tudjátok, mi a véleményem: “Nika egy dívás előadással készült, amit én csak szeretni tudok. A hangja is nagyon szép, akárcsak a dal. Ezt simán el tudnám képzelni az Eurovízión. Hajrá Nika”. Amúgy, 2011-ben már kapott egy Fonogramm díjat, mint legjobb közreműködő zenész, és már csak az hiányzik ennek a tehetséges lánynak a trófeájából, hogy megnyerje a The Voice műsorát. Amúgy, tényleg nagyon kicsi a magyar zenei élet, következzék egy frenetikus duett, amit amúgy a lány Caramellel, a The Voice egyik mesterével énekelt el:

2 Hozzászólások

  1. Ez az,hogy Veres Mónika tehetségével és tapasztalatával inkább neki kéne lennie mesternek,mint Caramelnek…. Jó ok,viszont Caramel szerezte meg a hírnevet…

    • Caramel tíz évvel ezelőtt meglépte azt, amit Veres Mónika most, ha ő is jelentkezett volna a Megasztárba biztos megnyeri, és most ő ülhetne abban a székben, ahol Caramel.

      Azért ne felejtsük el Caramel érdemeit, tíz éve jelen van a zeneiparban, teltházas koncerteket ad, és azon kevés magyar zenészek egyike, akik a dalaikat saját maguk írják, és nem más dolgozik a kezük alá.

      Ha már olyan mestert keresünk, akinek nem sok helye lenne ott, akkor az már inkább Mező Misi, mert a bandájának volt egy sikeres dala és kábé ennyi a történet.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here