Főoldal Oldal Blog Gőzerővel készül a Sorozatok Világa Magazin

Gőzerővel készül a Sorozatok Világa Magazin

27
Oszd meg!

A hétvégén azért volt kevesebb írás a Media Addict virtuális hasábjain, mert gőzerővel dolgoztam a – taddám, már címe is van, – Sorozatok Világa magazin stílusán, elrendezésmódján. Sajnos az elején egy kisebb technikai bakiba ütköztem, nem tudtam telepíteni a Quark programot a jó öreg gépemre, ezért megismerkedtem a Scribus nevezetű teljesen magyar csodával, amivel még csak most barátkozunk, de azt hiszem jól elleszünk egymással. Persze ha ismertek egy Scribus mestert, vagy ti vagytok azok, jól jönne egy-két tipp a szöveg a kép körüli körbefolyását illetően, mert arra nem sikerült rájönnöm még, illetve pár tipp sosem árt :)

Cserébe azért, mert a hétvégén nem voltam túl aktív a blogon, hoztam nektek két exkluzív cikket, aminek az elolvasását az apró betűk miatt nem ajánlom, de azt már láthatjátok, milyen stílussal fog dolgozni a lap. Persze azért is mutatom meg idő előtt, mert ha valami nem tetszene nektek abból, amit láttok, megpróbálok javítani rajta, és valami jobbat kitalálni, bár egyelőre én meg vagyok vele elégedve, és bízom benne, hogy nektek is tetszeni fog. Az, amit itt láttok amúgy az első verzióhoz képest már sokkal jobbak, az elején ugyanis egyszerű, fehér alapon képzeltem el az egészet, de most már inkább arra gondolok, hogy egy színes magazin sem rossz ötlet. Viszont, amit még nem tudtam eldönteni, hogy minden oldalon látszódjon-e az oldalszám és a magazin neve, vagy nem gond, ha néha eltakarja egy kép. Apró döntések, amik oly sok mindent befolyásolnak :)

Így, a bejegyzés végére pedig játsszunk egy kicsit: Mit szólnátok ahhoz, ha ti dönthetnétek el, ki lenne az első lap címlapján? Két verzió van: egyrészt Kendi fordított egy nagyon tanulságos Nina Dobrev interjút, illetve jómagam dolgozom egy anyagon, amiben a The CW újoncairól rántom le a leplet, így a címlap másik esélyese az Arrow, méghozzá Stephen Amell egyik tűzforró képével. A döntés ebben az esetben is a tiétek, akárcsak korábban, hiszen ez a Magazin elsősorban nektek készül. Illetve, itt is megköszönném azoknak a segítségét, akik már belelendültek a munkába, érkezett pár nagyon jó anyag, ami külön öröm. Lapzárta egyébiránt Október 28-án lesz, a Sorozatok Világa debütálása November első hetére várható, legyetek résen :)

27 Hozzászólások

 1. Szerintem nagyon jól néz ki/ jól fog kinézni. Hát én címlapnak az Arrow-ot szavaznám meg, imádom a sorozatot. Szerintem nem kell minden oldalra az oldalszám, és cím. :)

 2. Én személy szerint örülök, hogy ilyen színes lesz a magazin, már most látom, hogy imádni fogom. :) Csodás lenne ha az első számban a legnagyobb kedvencem, Nina lenne a címlapon. Én rá voksolnék. (: És szerintem sem nagy probléma, ha néha kitakarja egy kép az oldalszámot és a nevet.

 3. Szeretem Ninát, de ne legyen csajos magazin, inkább Arrow legyen címlapon. Amúgy nagyon várom már!

 4. Nekem mindegy a belső számít :D Ez amúgy nagyon jó kép Nináról <3 Szerintem sem fontos, hogy mindenhol legyen oldalszám :)

  Eddig 10/10 erre a két oldalra :)

 5. Szerintem Nina legyen a címlapon. Nagyon várom már az újságot! Egy kérdés, poszter lesz benn? :)

 6. Nagyon jó lesz az újság. Grt. Ha lehet mind a ketőt szívesen elnézném a címlapon, de ha nem lehet akkor inkább Nina legyen.

 7. A címlappal kapcsolatban én is Arrow-ra voksolnék + én egy kicsit extrább betűtípusokat állítanék be a címeknek. :D

  • Én is szerettem volna valami jobbat, csak nem tudtam rendesen elmenteni a PDF dokumentumban, azaz nem jelenítette meg az ékezetes betűket… sokat kell még tanulnom nekem is, hogy az ilyen hibákat elkerüljem :)

 8. Köszönöm a sok hozzászólást, meg a véleményeket :) Cserébe ezért plusz két infó: ma betördeltem egy Gilmore Girls “mi van veletek?” anyagot, este pedig egy extra hosszú, érdekes infókkal telis-teli Joshua Bowman interjú lesz a soros :)

 9. nekem tökéletes az ujság nagyon szép munka semmivel nincs semmi baj!!nagyon bejön!Tibi nagyon ügyes vagy!Revenge lesz benne?mert imádom :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here