Főoldal Hírek ABC Hírek – Kaszát kapott a Private Practice

ABC Hírek – Kaszát kapott a Private Practice

3
Oszd meg!

Az ABC tegnap kiadott két sajtóközleményt, az egyikben egy kaszáról számoltak be, a másikban pedig két rosszul teljesítő újonc sorozat számára adtak újabb lehetőséget a bizonyításra. De nevesítsünk inkább. A Grace Klinika testvérsorozata, a Private Practice az idei hatodik évaddal búcsúzik a képernyőről, az utolsó szezon tizenhárom epizódos lesz. A kasza már régóta várható volt, lévén a főszereplő, Kate Walsh is bejelentette, ez lesz az utolsó évad, amiben szerepel, Doktor Addison nélkül pedig eleve nehéz lett volna elképzelni a folytatást. Persze, ha magas lett volna a nézettség, nélküle is tovább futott volna a show, de legutóbb csak 1.6-os eredményt ért el a 18-49es korosztályban, ami édeskevés. A sorozat kreátora, Shonda Rhimes így twittelt a kasza hír hallatán: “Szomorú vagyok, hogy azt mondták, a Private Practice véget ér a 6×13 után ebben az évadban. Sok beszélgetés és vita volt a vége felé, de srácok, a network, a stúdió és én is úgy gondoltunk, a Private Practice elérte a célvonalát“. Utóbbi pedig valóban megtörtént, révén a sorozat 2013-ban kezd szindikátusi sugárzásban futni a Lifetime csatornán, ami plusz bevételeket jelent, és nemzetközi forgalmazásban is nagyon jól teljesít, nálunk is fut jelenleg a Story 4 műsorán, Doktor Addison címmel. Az pedig, hogy az ABC ilyen hamar bejelentette a dolgot csak jót jelent, hiszen így lehetőség nyílik egy grandiózus fináléra.

Az ABC két másik dráma esetében is dűlőre jutott. Berendelt két scriptet a Last Resort és a 666 Park Avenue íróitól, ami azt jelenti, hogy két epizód forgatókönyvének az elkészítésére adott lehetőséget. Ez igazából két dolgot jelenthet: az ABC továbbra is bízik ezekben a drámákban és megpróbálja megmenteni őket, de a nézettséget tekintve inkább esélyt adott a sorozatoknak arra, hogy lezárást kaphassanak két epizódban. Azonban, ez nem epizód berendelés, még csak a forgatókönyveket kérték be, döntés később születhet. Mindenesetre a Last Resort rajongói egy kicsit bizakodóak lehetnek, a sorozat csütörtökön 1.7-es raitinget hozott, emelve a múlt heti számait, és a sávjában a második helyezést érte el a The Big Bang Theory friss epizódja mögött.

3 Hozzászólások

  1. Hát, valahol várható volt, de azért sajnálom. Egyébként Addison mostanában kb. 2-3 perceket kap önállóan, szóval az az állítás, hogy nélküle nem lehetne folytatni badarság. Remélem, hogy a PP-nél megszokott elgondolkodtatóan drámázós utolsó évad és finálé elé nézünk. :)
    Azért a Last Resort eredményéhez az is hozzájátszhatott, hogy ismétlések ellen ment. Ahogy láttam a Dancing With The Starst sem akarják nagyon húzni, november végével vége is az évadnak… elég sok hely felszabadult most így az ABC-nél… remélem legkésőbb januárban már egy-két újonc is jön.

    • Azt írtam, hogy “Doktor Addison nélkül pedig eleve nehéz lett volna elképzelni a folytatást”, az nem ugyanaz, hogy minthogy nélküle nem lehetne folytatni, teljesen más a két fogalom :)

  2. De én el tudnám képzelni nélküle sőt… mostanában a nézők közül szerintem nagyon-nagyon sokan. Szerintem az sem véletlen, hogy most Violetre koncentrál az egész.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here