Főoldal Hírek The Client List – A SUPERTV2 műsorán

The Client List – A SUPERTV2 műsorán

0
Oszd meg!

Jennifer Love Hewitt nyári sikersorozata, a The Client List is a Super TV2 műsorán lesz látható, a hazai premier időpontja 2012 november 9, az epizódok pedig minden pénteken, 21:00-tól lesznek láthatóak. Az Ügyféllista címmel keresztelt sorozatban a Szellemekkel suttogó sztárja egy családanyát alakít, akit elhagy a férje, és ezért anyagi gondokkal küszködnek. Végül elkezd dolgozni egy masszázsszalonban, ahol meglepődve tapasztalja, hogy ha “boldog befejezést” nyújt a férfiaknak, ők jóval magasabb honoráliummal jutalmazzák meg a játékos kezeit. Samantha végül levetkőzi a gátlásait, és úgy dönt, mindent megtesz azért, hogy megtartsa a házat, ahol a gyerekei felnőttek és stabil anyagi körülményeket teremtsen meg.

A sorozat amúgy egy tévéfilm révén született meg, ami backdoor pilotként működött, azaz látván annak a magas nézettségét, a gyártó csatorna, a Lifetime berendelt egy teljes évadot. Az első szezon tíz epizódos lett, Június közepén ért véget, és a SUPERTV2 ezeket a részeket fogja sugározni majd. A második évad is be lett rendelve, 2013-ban debütál, de az tizenöt részes lesz majd. Jómagam csak a sorozat pilotját láttam, az nem volt olyan vészes, valószínűleg végig is fogom nézni az évadot, sok lehetőség adódik a történetben.

A holnapi nap folyamán – még délelőtt, – érkezni fog egy exkluzív bejegyzés a SUPERTV2 műsorrendjét illetően, de sajnos a The Client List az egyetlen szuper-premier, amire még nem derült fény, mindenesetre érdemes lesz holnap délelőtt is felnézni a Media Addict-ra.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here