Főoldal Hírek Kaszát kapott az Animal Practice

Kaszát kapott az Animal Practice

5
Oszd meg!

Az évadban immáron másodszor csapott le a kaszás, a Made in Jersey után pedig egy újabb őszi újonc bukott meg. Az Animal Practice kaszája teljesen megérdemelt volt, leginkább a szerdai nézettsége láttán: 1.1-es 18-49 raitinggel utolsó végzett a nézettségi versenyben, leelőzte a Ben & Kate ismétlése, amit ráadásul csak a nyugati parton vetítettek, és még a The CW műsorán futó Arrow is vereséget mért rá. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a berendelt tizenhárom epizód elkészült-e már, egyelőre hét epizódról tudjuk biztosan, hogy kész van, amiből már öt adásba került. Elviekben jövőhéten és azután még leadják ezt a két részt, de az NBC ezen bármikor változtathat. Helyét a műsorstruktúrában November 14-én a Whitney második évada veszi majd át.

Az Animal Practice amúgy egy elég unalmas vígjátéksorozat volt, és én speciel örülök is a kaszának, mert így a frenetikus Joanna Garcia legalább elmehet egy jobb sorozatba melózni, a Revenge például tökéletes lenne számára – vagy bármi más, amit szeretek és nézek, mert Joannát látni kell, és kész. Amúgy, nem csak én örülök annak, hogy lesújtott a kaszás, hanem a PETA is, az állatvédő szervezet ugyanis többször is aggodalmát fejezte ki a sorozat miatt azért, mert szerepel benne egy kismajom, szerintük pedig az állatkínzás, és harcoltak is Crystal, a majom jogaiért is kőkeményen.

Arról pedig már most lehet találgatni, hogy melyik sorozat lesz az újabb áldozat, tippre a Guys With Kids (NBC), Last Resort (ABC), 666 Park Avenue (ABC), Partners (CBS) vagy a The Mob Doctor (FOX) hullik el legközelebb.

636 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. én is csak Joanna miatt néztem :D meg volt benne pár jó poén is :)

    Ilyen erővel Dr. Dolittle-ben is voltak állatok, vagy bármelyik állatos film, a kismalaccal vagy kiskutyával. :D

    • A Babe orgatása után például a főszereplő kismalacot megsütötték, és a stáb jóllakott belőle. Kíváncsi vagyok hogy a PETA ahhoz mit szólt :D

    • Amiatt támadták az Animal Practicet, hogy túldolgoztatták a majmot és úgy bántak vele, ami nem méltó egy állathoz. Évekkel ezelőtt pedig nemcsak túldolgoztattak egy állatot, de meg is ölték, aztán meg is ették. Nem érted a lényegét? :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here