Főoldal Érdekességek Érdekességek Szavazzunk a Magazinról

Szavazzunk a Magazinról

1
Oszd meg!

Nos, már meg is indult “A Magazin” előkészítési fázisa, már beszéltem az újságíró palántáinkkal, ketten pedig le is adtak egy-egy anyagot, így Elizabeth Mitchell (Revolution) és Shay Mitchell (Pretty Little Liars) rajongói örülhetnek, a két tehetséges hölgyről mindenképp olvashatnak majd a lapban. A tördelést, a design kialakítását még a mai nap elkezdem, így fel is merül bennem a kérdés, hogy mi legyen “A Magazin” címe. Két opció maradt a tarsolyban, az egyiket én találtam ki: TV-Sorozatok Magazin a másik pedig egy olvasói javaslat: Sorozatok Világa. Döntsétek el melyik tetszik jobban :)

Mi legyen A Magazin címe?

  • Sorozatok Világa (87%, 85 Votes)
  • TV-Sorozatok Magazin (13%, 13 Votes)

Total Voters: 98

Loading ... Loading ...

Illetve, még egy szavazni való, méghozzá arról, hogy elsősorban miről olvasnátok a lapban. Ezt úgy értsétek, hogy így fogjuk majd kialakítani a szerkezetet, értelemszerűen arról igyekszünk a legtöbb anyagot betenni “A Magazinba”, ami titeket a legjobban érdekel. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fog az összes stílus legalább egy-két oldalnyi helyet kapni, ez a szavazás az arányok mértékét dönti majd el. A két szavazás egy napig él majd, azaz holnap délután ötig.

Miről olvasnál legszívesebben a Magazinban?

  • Amerikai Sorozatokról (81%, 89 Votes)
  • Latin, Török telenovellákról (8%, 9 Votes)
  • Tehetségkutató Műsorokról (5%, 6 Votes)
  • Kanadai, Spanyol, egyéb sorozatokról (4%, 4 Votes)
  • Reality Showkról (2%, 2 Votes)

Total Voters: 110

Loading ... Loading ...

 UPDATE: Egy fontos dolog, ezt már többen kérdeztétek: nem lesz kritika a Magazinban. A kritikáknak meghagyjuk a Media Addictot terepnek, ha pedig bárki úgy érezné, hogy szívesen írna valamiről kritikát, a vendégbloggerkedés lehetősége természetesen adott :)

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here