Főoldal Hírek Amerikai Nézettség – Máris megbukott Emily Owens

Amerikai Nézettség – Máris megbukott Emily Owens

3
Oszd meg!

Megérkeztek a tegnap esti nézettségi adatok, amik ugyebár előzetes számok, ergó néhány tizedes változások még történhetnek benne. Nyolc órától a The Voice uralkodott, a tehetségkutató reality adását 12.08 millió néző mellett 4.6-os 18-49es demó kísérte, aminek köszönhetően az NBC nyerte is a napot nézettség tekintetében. A Raising Hope (4.28 millió; 18-49: 1.7) és a Ben And Kate (2.91 millió; 18-49: 1.2) elég gyászos adatokat hoznak a FOX-nak, utóbbi csoda, hogy megkapta a teljes évados berendelését. A The CW műsorán a Hart of Dixie javított az adatain, most 1.32 millió és 0.6-os demót hozott, ami The CW szinten jónak mondható.

Tegnap este mutatkozott be az Emily Owens MD, ami már a premierjével megbukott. 1.69 millió néző, 0.5-ös demó édeskevés, pláne, ha azt nézzük, hogy az ellenfele egy választási műsor volt. Ilyen adatokkal sajnos az évad egyik legjobb újonca hamar kaszát kaphat, de ha szerencsések vagyunk, a berendelt tizenhárom részt leforgathatják rendesen, és képernyőre is kerülhetnek, de a folytatásban kár reménykedni, hiszen az első rész után szoktak megzuhanni a nézettségi adatok. Viszont, ha Emily egy picit feljebb kúszna vagy legalább megmaradna ezen a szinten, akkor talán lenne esélye, de így sajnos… Jajj, pedig én annyira drukkoltam a magas nyitásnak, tavaly ilyenkor a Ringer ugyanebben a sávban három millióval és 1.3-as demóval indított, de végül annak is kasza lett a vége, pedig Sarah Michelle Gellar sorozatának volt miből nézőt vesztenie.

3 Hozzászólások

  1. Hát, azért szerintem várjuk meg mi lesz, ha nem az elnöki vita ellen fog menni… azért most nagyon kiélezett a helyzet és az egy “event-tv” kategória… nem csodálom, h nem néztek mást az amcsik.

    • A Beauty & The Beast is politika ellen futott. Ahogy most kedden a kábeles sorozatok is, mégis jól hoztak. Ergó…

      Youtube-on legutóbb ahogy láttam ötezer körüli nézettséget mért a pilot megtekintés száma. Az nem oszt, nem szoroz. A Revolution vagy a Ben & Kate vagy a Nashville is meglett mutatva idő előtt mégis jó adatokat hoztak.

  2. és Emily már rég elérhető gondolom azt is sokan megnéztétek amikor fent volt youtuben vagy utólag letöltötték, nem olyan visszanéző sorozat főleg így pár héten belül :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here