Colton Haynes nélkül folytatódik a Teen Wolf

  8
  Oszd meg!

  Habár már napok óta nyilvános a hír, egyelőre vártam a közlésével, hátha kacsa vagy csak vihar egy pohár vízben, de sajnos nincs így. Srácok, szörnyű hírt kell közölnöm veletek, amit az MTV többször megerősített: Colton Haynes elhagyja a Teen Wolf fedélzetét, a sorozat nélküle robog tovább a harmadik évadban. Két magyarázat terjedt el az interneten, ezek közül az egyik biztos igaz: egyfelől az MTV egy 48 epizódra szóló ajánlatot akart adni Haynesnek, amire a színész és ügynöke két hónapig nem reagált, de ettől sokkal biztosabbnak tűnik egy másik magyarázat, miszerint Colton vissza akart térni a Teen Wolf, de a 24 részes évadból csak 12-ben szerepelt volna, de nem tudtak megegyezni sem az anyagiakban, sem máshogy. Haynes Twitteren üzent nekünk, rajongóknak:

  Az elmúlt három év volt a legjobb az életemben. Szomorú vagyok, hogy ez a fejezet lezárul, de izgatott vagyok egy újba belekezdeni. Köszönöm a szeretet!

  A napokban tartják a New York-i Comic Con-t, ahol a Teen Wolf is képviselteti magát, a sorozat kreátora, Jeff Davis pedig több dologra felelt, ami Jacksont illeti. Egyrészt a szerelmi háromszög, amiben Jackson, Lydia és Stiles szerepelt immáron felbomlik, így a Lydia-Stiles kapcsolat zöld utat kaphat, illetve Daniel Sharman karaktere Isaac főszereplői rangba emelkedhet. Ami pedig Jacksont illeti, Jeff Davis eképpen nyilatkozott a Comic-Con rendezvényen az újságírók kérdésire: “Nemrég kiderült, hogy Colton Haynes nem tér vissza a sorozatba, így lesz néhány újrakonfigurálás a drámában pár karakternél. Volt egy nagyon jó ötletünk Jackson karakterének, de ki tudja, a jövőben talán visszatér és akkor eljátszhatjuk vele amit terveztünk.  Most az a dolgunk, hogy előre nézzünk és sokkal több csavart és fordulatot alkossunk meg

  Nem ez az első hasonló eset, amit megértünk, annak idején Chord Overstreet is távozott a Glee-ből, mert a visszatérő szereplői státuszát vendégszereplőire cserélték, de idővel visszatért a sorozatba, ergó abban reménykedhetünk, hogy idővel Colton is visszatalál majd. A dolgok pikantériája amúgy az, hogy a második évadra két finálét forgattak, az egyiket, ami adásba került, ahol Jackson végre vérfarkassá változik, a másikban pedig Jackson meghalt volna, ha pedig azt vetítik le, akkor most nem lenne olyan nehéz dolguk az alkotóknak, hogy eltussolják Colton eltünését a sorozatból. Mindenesetre én rendkívül sajnálom a dolgot, Colton Haynes nélkül a Teen Wolf már nem lesz ugyanaz.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here