Főoldal Hírek Colton Haynes nélkül folytatódik a Teen Wolf

Colton Haynes nélkül folytatódik a Teen Wolf

8
Oszd meg!

Habár már napok óta nyilvános a hír, egyelőre vártam a közlésével, hátha kacsa vagy csak vihar egy pohár vízben, de sajnos nincs így. Srácok, szörnyű hírt kell közölnöm veletek, amit az MTV többször megerősített: Colton Haynes elhagyja a Teen Wolf fedélzetét, a sorozat nélküle robog tovább a harmadik évadban. Két magyarázat terjedt el az interneten, ezek közül az egyik biztos igaz: egyfelől az MTV egy 48 epizódra szóló ajánlatot akart adni Haynesnek, amire a színész és ügynöke két hónapig nem reagált, de ettől sokkal biztosabbnak tűnik egy másik magyarázat, miszerint Colton vissza akart térni a Teen Wolf, de a 24 részes évadból csak 12-ben szerepelt volna, de nem tudtak megegyezni sem az anyagiakban, sem máshogy. Haynes Twitteren üzent nekünk, rajongóknak:

Az elmúlt három év volt a legjobb az életemben. Szomorú vagyok, hogy ez a fejezet lezárul, de izgatott vagyok egy újba belekezdeni. Köszönöm a szeretet!

A napokban tartják a New York-i Comic Con-t, ahol a Teen Wolf is képviselteti magát, a sorozat kreátora, Jeff Davis pedig több dologra felelt, ami Jacksont illeti. Egyrészt a szerelmi háromszög, amiben Jackson, Lydia és Stiles szerepelt immáron felbomlik, így a Lydia-Stiles kapcsolat zöld utat kaphat, illetve Daniel Sharman karaktere Isaac főszereplői rangba emelkedhet. Ami pedig Jacksont illeti, Jeff Davis eképpen nyilatkozott a Comic-Con rendezvényen az újságírók kérdésire: “Nemrég kiderült, hogy Colton Haynes nem tér vissza a sorozatba, így lesz néhány újrakonfigurálás a drámában pár karakternél. Volt egy nagyon jó ötletünk Jackson karakterének, de ki tudja, a jövőben talán visszatér és akkor eljátszhatjuk vele amit terveztünk.  Most az a dolgunk, hogy előre nézzünk és sokkal több csavart és fordulatot alkossunk meg

Nem ez az első hasonló eset, amit megértünk, annak idején Chord Overstreet is távozott a Glee-ből, mert a visszatérő szereplői státuszát vendégszereplőire cserélték, de idővel visszatért a sorozatba, ergó abban reménykedhetünk, hogy idővel Colton is visszatalál majd. A dolgok pikantériája amúgy az, hogy a második évadra két finálét forgattak, az egyiket, ami adásba került, ahol Jackson végre vérfarkassá változik, a másikban pedig Jackson meghalt volna, ha pedig azt vetítik le, akkor most nem lenne olyan nehéz dolguk az alkotóknak, hogy eltussolják Colton eltünését a sorozatból. Mindenesetre én rendkívül sajnálom a dolgot, Colton Haynes nélkül a Teen Wolf már nem lesz ugyanaz.

8 Hozzászólások

 1. Nagyon sajnálom,hogy nem tér vissza,egyik legjobb karakter volt. Kíváncsi vagyok,hogy írják őt ki a sorozatból.

 2. Ő volt a kedvencem…Nélküle nincs Teen wolf. :S Remélem,hogy nyárig még megegyeznek…Addig még van pár hónap.

  • Szerintem ha vissza is hozzák, biztos nem az elején, emlékezz csak, amikor Chord ment el a Glee-ből, nála is eltelt nyolc rész, mire megjött.

   Jackson kiírása meg gondolom 1erű lesz, a szülei veszélyesnek látták a várost, no meg a sok trauma kapcsán, amit átélt, amiatt elköltöztették a srácot.

   • Ez igaz. Annyira szerettem Colton-t :S és bár nélküle már nem lesz jó, azért még az is jobb lenne ha egy másik színész játszaná el. Jackson karakteréről annyira nem akarok lemondani, olyan érdekes volt megismerni,és megtudni,hogy miért olyan amilyen.Meg már át is változott és kék a szeme.Meg már Lydia is ott van.Remélem Jackson vmilyen formában megmarad a sorozatban. :))

 3. meg mikor Jeremy ment el pár rész erejéig a TVD-ből. ugyanaz. Colton jó színész, de ha kiírják, az se gond.. ott van Ian Bohen :D

 4. jajj hát ez nagyon szomorú, tényleg ő volt a legjobb a sorozatban, ő mozgatta a szálakat, mi lesz most így? :'(

 5. Mikor olvastam pletyaként, én is reméltem, hogy nem igaz. De sajnos igen…bár nem értem, hogy miért nehéz megegyezniük.. Na mindegy. De más miért nem játszhatná el Jackson szerepét? Jó nem lenne ugyanolyan, de most na..ha rá fognak várni állandóan.

  • Nem divat ez amerikai sorozatokban, hogy hirtelen más színész játssza a szerepet, általában a nézők nem is szeretik. Eleve ritkán vetik be, és csak kissebb szereplőkből, mint a Revenge-ben Takeda, vagy Jason a Pretty Little Liars-ből, akit az első évadban nem Drew Van Acker játszott.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here