Főoldal Hírek Amerikai Nézettség – Kasza szinten a 666 Park Avenue

Amerikai Nézettség – Kasza szinten a 666 Park Avenue

3
Oszd meg!

Megérkeztek az előzetes nézettségi adatok a tegnapi napról – pár tizedet még változhat a felállás, – amik alapján a 666 Park Avenue rajongó szomorkodhatnak egy cseppet. Tegnap a FOX, az NBC és a CBS is sportot közvetített – a FOX tarolt amúgy, 6.2-es 18-49et is elért!, – az ABC viszont új részeket adott azoknak, akik nem csípik a focit. A Once Upon a Time adatai bíztatóak – 9.14 millió (18-49: 3.0), – és a Revenge is odacsapott – 8.21 millió (18-49: 2.7), – így ezekkel semmi probléma nem lehet, hovatovább, minden bizonnyal évekig masszívan bebetonozhatják magukat az ABC vasárnapjaiba. Azonban a 666 Park Avenue számára nagyon közel a vég. Már eleve nem nyitott jó adatokkal a természetfeletti sorozat, de azóta folyamatosan csökken, olyannyira, hogy tegnap 4.92 milliós nézője mellé 1.5-ös 18-49es demót szedett össze, ami édeskevés, pláne, ha a felvezetését vesszük figyelembe. Most az ABC két utat járhat be: kaszálja a 666 Parkot, leállítja a forgatásokat és betolja a helyére mondjuk az Alyssa Milano féle Mistresses-t, avagy befejezi a már berendelt tizenhárom epizód forgatásait, azokat pedig le is vetíti szépen, de nem kér belőle többet, maximum egy lezáró epizódot – tavaly a Pan Am esetében az utóbbi történt.

Ami pedig a CBS-t illeti, a nyugdíjasadó is adott három sorozatot az este, ők csak a korai órákban foglalkoztak a focival a 60 Minutes című műsorukban. 8 órától a The Amazing Race nézettsége elég jó volt, – 9.42 millió (18-49: 2.6), – viszont a The Good Wife nagyon rosszul hozott: 9.04 millió (18-49: 1.7). A Férjem védelmében korábban sem volt túl nézett sorozat, de mivel folyamatosan jelölik rangos díjakra, ezért jó ideig életben tartották. Mindenesetre ha tovább esik a nézettsége, akkor sem a díjak, sem pedig az nem fogja érdekelni a CBS-t, hogy jövőre érné el a bűvös századik epizódot, ami alapján mehet szindikátusi sugárzásba. Tíz órától a The Mentalist is új epizóddal jelentkezett, 10.62 millió nézője mellé 2.0-ás 18-49es demót produkált, ami jónak mondhato, és bőven verte is a 666 Parkot.

3 Hozzászólások

  1. Nekem bejött a pilot, még jó is kisülhet belőle. De ha zuhanórepülés a nézettség, akkor kasza…

  2. Jujj ez nemjó hir.nekem nagyon bejön a 666.rob buckley miatt kezdtem el nézni de nagyon bejön az egész hangulata.kicsit odaátos és szerintem eléggé izgi :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here