Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Partners – A Pilot

Partners – A Pilot

6
Oszd meg!

Én annyira vártam ezt a sorozatot, olyan nagyon de nagyon. Eleve egy olyan széria, ahol van egy meleg pár, ráadásul főszerepben, az nekem “a mekka“, bármennyire is hülyén hangozzék ez. És akkor ráadásul megszerezték főszereplőnek Sophia Busht (!!!), ami felér egy hatalmas üdvrivalgással kísért sikítással, plusz dögös pasinak behozták Supermant alias Brandon Routh, ráadásul castingolták Michael Urie-t is az Ugly Betty-ből, ergó itt tényleg minden adott volt ahhoz, hogy az ősz legjobb vígjátéka lehessen. Érdekes alaptörténet, csodálatos színészek, na meg a CBS, ami azért vígjátékok terén tud szerethetőt alkotni, lásd 2 Broke Girls vagy How I Met Your Mother. A Partners azonban nem működik, és bár nem szívesen írom ezt, de egyszerűen ez a sorozat rossz.

Az alaptörténet amúgy az, hogy két gyerekkori barát, Joe és Louis alapítanak egy céget és élik a kis életüket. Loius együtt jár egy dögös pasival, Wyattel, aki sajnos csak egy ápoló, és nem orvos, hogy Louis annyira szeretné. Joenak gyönyörű barátnője van, akinek végül megkéri a kezét, de persze bonyodalmak akadnak, mert miért ne. Végül megoldódnak, és folytatódhat az élet, de Louis máris kijelenti, egész életében Joe esküvőjére várt, amit majd ő szervez meg, gondolom ebből később adódhatnak bonyodalmak. A történet fő koncepciója pedig az lenne, amit Sophia Bush karaktere az első rész végén pofátlanul a képünkbe tol, hogy még a gyenge elméjűeknek is leessen, mi itt a poén tárgya: “Bele kell törődnünk, hogy habár négyen ülünk az asztalnál, de ez három párt jelent.” Mert olyan hülyének nézik a nézőt, hogy ezt feltétlenül tisztázni kell, nehogy még a végén ne értsük meg, miről is fog szólni a folytatás.

De nem is az a legnagyobb baj, hogy hülyének néznek, azt még elviselem. Csakhogy ez egy vígjátéksorozat, csak sajnos megmosolyogtató jelenete sem volt, a viccestől pedig rohadtul távol állt. Egyedül Sophia Bush karaktere, Ali az, aki szerethető és vannak jó beszólásai, de a többiek? Wyatt rém idegesítő, nem csinál semmit, csak dögösen áll (de még milyen dögösen!) és löki a hülye szövegét szerelemről meg barátságról és persze ugyanazt a szar vicces mondja el újra meg újra, mert szerinte az poén, ha egy szív van a pólóján. Joe olyan semmilyen, de aki a legidegesítőbb, az Louis. El nem tudom képzelni hogy lehet szeretni egy olyan embert. Állandóan saját magával foglalkozik, rendre cseszteti a párját mert csak egy nővér, holott ezt akkor is tudta róla, amikor összejöttek, éppen ezért mit kell szekálni szerencsétlent? Jó persze idővel gondolom majd kap egy kis személyiségfejlődést, de az, hogy egy ilyen tipikus idegesítő meleg karakterként ábrázolták nem volt túl szimpatikus, de legalább az is egyértelműen kitűnik, hogy nem csak Ryan Murphy az, aki sztereotíp melegeket alkot meg.

Az egyetlen ami értékelhető volt a sorozatban – Sophia Bushon és Brandon Routh látványán kívül, – az a főcím, amit nagyon jól eltaláltak, még vissza is pörgettem párszor. Amúgy én nagyon akarom szeretni ezt a sorozatot, Sophia Busht nekem látnom kell vígjátékban, és azt hiszem addig fogom erőltetni a torkomon, amíg meg nem szeretem. Mert azért él bennem a remény arra, hogy ez idővel még jobb lehet, mert még mindig látom benne a lehetőséget. Mindenesetre az lesz majd a vége, hogy megvárom míg a CBS elkaszálja – szerintem napok kérdése, – aztán majd egy délután megnézem azt a négy-öt részt, amit majd leadnak. Mindenesetre ha elkaszálják, annak örülni fogok, mert Sophia Bush mehet egy új sorozatba – ahová természetesen követni fogom őt, – aztán meg reménykedjünk, hogy jobban választ, mint most.

Értékelés: 3/10
Csak azok nézzenek bele, akik a négy főszereplő színész közül valakit kedvelnek, az talán elég lesz ahhoz, hogy túléld. Sophia Bush rajongók pedig előnyben, a One Tree Hill egykori csillaga a maximumot is kihozta abból a karakterből, amit odadobtak neki. Illetve, amit még kifelejtettem de fontos: Michael Urie és Brandon Routh között a kémia nulla, ami azért durva, mert Urie meleg, és az ember azt hinné, hogy akkor a kémia is könnyebben kialakul, de nem, mert még barátnak se lennének jók, nemhogy szerelmespárnak…

1293 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Én is kb. pont így voltam, bár én nem vagyok színészcentrikus, engem csak a Jóbarátokos érzés vonzott, de aztán jól pofára estem.

 2. Engem sem győzött meg nagyon… bár én szerintem az egész pilotban Michael Urie volt az egyetlen, aki tényleg játszotta is a karaktert, nem csak elmondta a szövegét.

  • Hát nem tudom, nekem nagyon nem úgy tűnt, mintha Urie játszana, ami meglepett, mert például az Ugly Bettyben ő volt a legjobb Vanessa Williams után.

   Shaes: Köszönöm a reményt, ezek szerint még tud fejlődni a sorozat :)

   • Hát, amiért nekem fejlődött, nem biztos, hogy számodra is fog… :P nem vagyunk egyformák ^^, aztán ki tudja, hogy mit hoz a negyedik rész…

 3. Az első két résznél én sem voltam boldog, de nekem a harmadik rész viszonylag tetszett, én azután mondtam azt, hogy jó, marad. Szerintem érdemes (vagy annyira nem) eljutni ^^, bár én is csak Sophia miatt kezdtem el *-*

 4. Énis sophia miatt kezdtem bele.és az első rész valoban rossz volt de a 2.ik és 3.ik már nagyon tetszett nekem.jókat röhögtem.szerintem probáld be a töbi részt :( én imádom michael urie-t..én személyszerint még csak most fedeztem fel magamnak és a partnersben halára röhögöm magam rajta :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here