Főoldal Hírek Amerikai Nézettség – Nagyon jól nyitott az Arrow

Amerikai Nézettség – Nagyon jól nyitott az Arrow

6
Oszd meg!

Megérkeztek az előzetes nézettségi adatok a tegnapi napról, amikor is három új sorozat indult útjára az amerikai országos adókon. Az előzetes adatok azt takarják, hogy egy-két tizedpontos eltérés még lehet, de a lényeg már így is jól kivehető ezen számok alapján. Az NBC bepróbálta a tűzoltós tematikájú Chicago Fire című sorozatot, ami szerény 1.9-es 18-49es demójával, és a 6.4 milliós nézettségével valószínűleg hamar kaszálva lesz, pláne, ha még ezekből az értékekből is veszít, viszont, ha ezeket az adatokat megtartja, és nem zuhan meg drasztikusan jövőhétre, akkor lehet reménykedni. Szintén új szériaként debütált a Nashville, ami csodálatos felvezetést kapott a Modern Family személyében, hiszen az 12.2 millió nézővel, és 4.9es 18-49es demóval bírt, és nem mellesleg nyerte is a napot a nézettségi versenyben. Ehhez képest a Nashville 2.8as demóval, és bő 9 millió nézővel nyitott, ami ugyan kevesebb, mint amit a Revenge produkált a startjával ebben a sávban, de nincs ok az aggodalomra, ha még innen zuhan a Nashville, jó ideig akkor is képernyőn maradhat.

A nap legnagyobb nyertese azonban a The CW, az Arrow ugyanis hihetetlenül jó adatokkal nyitott. Jó, az 1.3-as 18-49 demója és a 4 millió néző az más csatornán bukás lenne, de itt most a The CW-ről beszélünk, ahol a 90210, Gossip Girl és a Hart of Dixie összesen nem érdekelt annyi nézőt, mint az Arrow nyitása. És azt is vegyük hozzá, hogy a The CW-n utoljára ilyen magas adatokat a The Vampire Diaries és a 90210 pilotja produkált. Az Arrow további érdeme, hogy megverte az NBC-n futó Animal Practice és Guys With Kids című szériát is, amik így megkapták az utolsó szögeket is a koporsójukba. Továbbá, a Supernatural nézettségét is feltornázta az Arrow, ami így 1.0 demó mellet 2.5 millió nézőt érdekelt. Persze a magas CW-s sorozat nyitás egyelőre nem jelent semmit, tavaly is a Ringer és a The Secret Circle is magas adatokkal nyitott de a nézők idővel elveszítették az érdeklődést, reméljük az Arrow esetében ez nem lesz így. Ráférne már a THE CW-re egy kiadós siker, reméljük az Arrow lesz az egyik – természetesen a 10/10-es Emily Owens MD mellett.

6 Hozzászólások

 1. azért a Chicago Fire rápakolt az előtte lévő felvezetőre, remélem ezt is figyelembe veszi az NBC.
  Az Arrow meg Arrow :D, pont ezt vártam tőle, egyik legvártabb újoncom, ma vagy holnap megnézésre kerül, bár holnap meg jön a másik a Beauty and the Beast.
  Gondolom kritikát majd várhatunk tőled mindkettőről, ugye? :)

  • Igen, a CG-nél ez fontos dolog, amit nem vettem figyelembe, de ezek az eredmények még így sem túl combosak :s

   Persze, lesz kritika mindkettőről, az Arrow-ról csak holnap, a BATB-nál megvárom a feliratot :)

 2. Nagyon jól nyitott az Arrow. Megleht már nézni online felíratosan a sorozatot? Vagy egyálltalán készít valaki hozzá?
  Egyébként a Vámpírnaplók is nagyon jól nyitott The Vampire Diaries: 3,48M (18-49: 1.6). Nagyon jó volt az új rész. Te láttad már?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here