Főoldal Hírek Az évad első kaszája – Adiós, Made in Jersey

Az évad első kaszája – Adiós, Made in Jersey

0
Oszd meg!

Tavaly az NBC követte el az évad első kaszáját, akkor a The Playboy Club volt az első áldozat. Idén a CBS lépett elsőként, és teljesen megérdemelten döntött úgy, hogy a Made in Jersey többet ne legyen képernyőn. Az ügyvédes sorozat már a premierjekor megbukott: hiába hozott 7.7 millió nézőt teljes lakosságban, ha a 18-49es korosztályból csupán 1.1-et tudott. Mindez a második epizódra már 0.8-ra csökkent, ez pedig bőven túlesett a CBS tűréshatárán. A Made in Jersey-ből a hírek szerint összesen hat epizód készült, ebből kettőt adtak le. A héten és jövőhéten NCIS ismétlések veszik át a sávját, utána pedig Hawaii Five-O-t futtatnak, hogy aztán novemberben elkezdődjön az Emmy díjas Undercover Boss című reality sorozat.

A sorozat rajongóinak azzal a vigasszal tudok szolgálni, hogy elvileg a SUPER TV2 még most Novemberben bemutatja majd itthon a sorozatot, így az elkészült hat epizód mind adásba kerülhet magyar szinkronnal, bár kérdéses, hogy a TV2 csoport rábízza-e a szombat délutáni sávot egy ennyire bukott sorozatra. A Made in Jersey kapcsán amúgy már írtam kritikát, nem volt olyan szörnyű, de nem volt semmi különös benne.

Most pedig, hogy a CBS meglépte az első kaszát, a legnagyobb kérdés az, melyik őszi újonc lesz a következő. A legerősebb jelöltek: The Mob Doctor (FOX), Animal Practice (NBC), Guys With Kids (NBC) és Partners (CBS). Mindez napokon belül kiderül, amint pontos információ lesz, megírom.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here