Főoldal Hírek Az évad első kaszája – Adiós, Made in Jersey

Az évad első kaszája – Adiós, Made in Jersey

0
Oszd meg!

Tavaly az NBC követte el az évad első kaszáját, akkor a The Playboy Club volt az első áldozat. Idén a CBS lépett elsőként, és teljesen megérdemelten döntött úgy, hogy a Made in Jersey többet ne legyen képernyőn. Az ügyvédes sorozat már a premierjekor megbukott: hiába hozott 7.7 millió nézőt teljes lakosságban, ha a 18-49es korosztályból csupán 1.1-et tudott. Mindez a második epizódra már 0.8-ra csökkent, ez pedig bőven túlesett a CBS tűréshatárán. A Made in Jersey-ből a hírek szerint összesen hat epizód készült, ebből kettőt adtak le. A héten és jövőhéten NCIS ismétlések veszik át a sávját, utána pedig Hawaii Five-O-t futtatnak, hogy aztán novemberben elkezdődjön az Emmy díjas Undercover Boss című reality sorozat.

A sorozat rajongóinak azzal a vigasszal tudok szolgálni, hogy elvileg a SUPER TV2 még most Novemberben bemutatja majd itthon a sorozatot, így az elkészült hat epizód mind adásba kerülhet magyar szinkronnal, bár kérdéses, hogy a TV2 csoport rábízza-e a szombat délutáni sávot egy ennyire bukott sorozatra. A Made in Jersey kapcsán amúgy már írtam kritikát, nem volt olyan szörnyű, de nem volt semmi különös benne.

Most pedig, hogy a CBS meglépte az első kaszát, a legnagyobb kérdés az, melyik őszi újonc lesz a következő. A legerősebb jelöltek: The Mob Doctor (FOX), Animal Practice (NBC), Guys With Kids (NBC) és Partners (CBS). Mindez napokon belül kiderül, amint pontos információ lesz, megírom.

779 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here