Főoldal Hírek Tragikus nézettséggel nyitott a 90210 és a Gossip Girl

Tragikus nézettséggel nyitott a 90210 és a Gossip Girl

7
Oszd meg!

Ritkán foglalkozik az oldal nézettségi adatokkal, mert arra ott a Sorozatjunkie, de tegnap, két sokak által szeretett sorozat tért vissza a képernyőre, és a The CW akkorát zakózott hétfőn, amire már rég volt példa a társaság történelmében. Tavaly sem volt túl erős a 90210, akkor 0.9-es 18-49es raitinggel debütált, idén azonban ez már csak 0.5 volt, ami még a The CW esetében is kaszaszint, pláne, ha hozzávesszük azt is, hogy teljes nézettségben még az egymilliót sem érte el a nézők száma. Ilyen adatok mellett egyértelmű, hogy az idei lesz a 90210 utolsó évada, pláne, ha azt nézük, hogy a századik epizód is leadásra kerül majd, ami a szindikátusi sugárzás szempontjából fontos – tudjátok, amerikai kábelcsatornák megvehetik ismétlésre a sorozatot, epizódonkét fizetve a The CW-nek, no meg a gyártó stúdiónak.

A Gossip Girl utolsó évadának premierje pedig olyan gyatra nézettséget hozott, amire még nem volt példa a Gossip Girl történelmében. Tavaly 0.7-es demóval nyitott a kereskedelmileg fontos, 18-49es korosztályban, idén ez már csak 0.4 volt, amennyit még egy Hart of Dixie ismétlés is simán teljesít. A teljes lakosság körében is nagyon tré adatokat hozott a Gossip Girl, ott mindössze 768 ezer néző volt jelen. Mákja a sorozatnak, hogy ez a záróélvad és az utolsó részek, mert különben már most kaszálná a CW. Személy szerint nagyon sajnálom hogy a The CW vesszőfutását, és azt is, hogy ez a két sorozat már ilyen gyenge nézőtáborral bír. Ami pedig a premier részeket illeti, amint lesz hozzájuk magyar felirat  érkezem egy kritikával.

7 Hozzászólások

 1. Szerintem mindenképpen várjuk meg a CW többi sorozatának a premierszámait, lehet nem is lesznek ezek az adatok ilyen gyatrák, ha azokkal vetjük őket össze.

  • Hát nézzük, legalábbis az eddigi adatokat:
   Kedd (10.02.)
   – Hart of Dixie (CW, 20.00) – 1,53M (18-49: 0.7)

   Szerda (10.03.)
   – Supernatural (CW, 21.00) – 1,85M (18-49: 0.8)

   Hétfő (10.09.)
   – 90210 (CW, 20.00.) – 0.995M (18-49: 0.5)
   – Gossip Girl (CW, 21.00.) – 0.768M (18-49: 0.4)

   Nem túl biztató. Szerdán a Supernatural jó lökést ad az Arrownak (vagy fordítva), csütörtökön a TVD egekbe emeli vagy a földbe döngöli a Beauty and the beast-et, pénteken a Nikita meg az Top Modell valszeg kölcsönösen kinyírják egymást (bár ki tudja, Nikitát már tavaly is kaszálni “kellett volna” a nézettsége miatt), kedden meg szerintem jól ellesz Emily és Dr. Zoe Hart.

   Mindenesetre okosabbak leszünk pár hét múlva, de te is tudod, hogy az évadpremier szokott magas lenni és onnan esik le a nézettség, viszont ha még ezekből az adatokból is lejjebb megy a 90210, akkor az már tényleg nagyon gáz.

 2. 90210 nyitánya nem tetszett,de azért én is simán elnézném még akár évekig is.
  A Gossipot is már temetem mióta,de azért sajnálom, hogy vége lesz mondjuk ott is többet vártam az első résztől.

  Ezek a számok tényleg tragédiák :S

 3. Hát nem tudom, szerintem a nézők lehet unják a 90210et, hogy kicsit sablonos az egész, én személy szerint kiírtam volna Dixont a sorozatból, amugy sem élt volna meg a 90210 új változata 11 évadot mint az eredeti max 8-at, de ha ilyenek lesznek az adatok, akkor lehet kap egy 6 évad befejezést mint a gossip girl. Pedig igazából szeretem a sorozatot.

 4. Huhh ezek elég durva adatok. Szerintem is unják a nézők a 90210-t, és a helyzet az, hogy már én is, pedig a 3. évad kiválóra sikerült. A GG esetében örülök, hogy ez az utolsó évad, mert nem csak a rész nézettsége volt tragikus, hanem a rész is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here