Once Upon a Time – A magyar poszterek

5

Azt hiszem az M1-en nem múlt, hogy az Egyszer volt, hol nem volt nem lett akkora siker, mint amekkora lehetett volna. Ugyanis hétről-hétre veszíti el a nézőit, de ennek köze lehet az időpontváltozáshoz is. Mindenesetre azért mondom, hogy az M1-en nem múlt, mert hatalmas reklámhadjáratot kerítettek a sorozatnak – meg a Bosszúnak is, – és a Once Upon a Time hivatalos első évados posztereit is magyarosították, amik úton-útfélén láthatóak voltak. Plusz viszonylag magas adatokkal nyitott Augusztusban a sorozat, de valamiért a nézők lemorzsolódtak. Sebaj, az ő veszteségük. A tovább mögött a maradék poszterek, remélem mindet megtaláltam.

1418 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.5 hozzászólás

  1. Zörgőfürge?!
    Egyébként engem nem nagyon érint, mert úgyis a neten nézem.
    És igazad van, ez a nézők vesztesége..:D

  2. Ez tök fura, hogy amcsiban meg fordítva van: ott az Ouat a csúcs nézettségű, és a bosszú azt “épp, hogy megvan” kategóriás. Itthon meg a bosszú a siker. Bár lehet, hogy akit nagyon érdekel az ouat, az letölti inkább.

    • Na igen, tényleg furcsa, pedig az OUAT m1 szinten rohadt jól nyitott, de felezett, a Bosszú pedig “csak jól” nyitott, és azóta is tartja azokat az adatokat. Ez is azt takarja, mennyire másak a nézői szokások odakint és itthon.

  3. nem is értem, milyen meggondolásból rakták ezt az m1-re… alapból nem nézek közszolgálati csatornát, így mindig lemaradok róla… nem úgy, mintha kereskedelmi csatornán menne, ahol minden második reklámban a képembe tolják, h “LE NE MARADJAK SZERDÁN A SZÜLETETT FELESÉGEKRŐL!” csomó ismerősöm nem is vágja, h létezik ez a sorozat, épp azért, mert nem nézünk m1-et! egy fél részt kaptam el, azt is véletlen!
    csalódott vagyok, h nem tudta megvenni a tv2 vagy az rtl… ott biztos nem maradnék le róla!
    és igen: a rumpelstilzkin fordítása engem is a sírba kerget… :P :D

  4. Szerintem tök mindegy milyen csatornán, bár én kifejezetten örülök, hogy az M1, már abból a szempontból is, hogy nem szakítják meg reklámokkal! Ha meg az ember igazán rajong egy sorozatért, nem számít mikor és hol, nem marad le róla… :)

Leave A Reply