Főoldal Hírek Őszi újoncok – Berendelt az NBC és a FOX

Őszi újoncok – Berendelt az NBC és a FOX

0
Oszd meg!

Megtörténtek az első berendelések, azaz már tudni lehet, hogy melyek azok az első évados őszi újonc sorozatok, amik a nézettségük okán megkapták a teljes évadra vonatkozó berendelésüket. Ez azt jelenti, hogy a már meglévő tizenhárom epizódot egészítették ki plusz kilenccel, így egy teljes szezon ezen szériákból már mindenképp le fog menni.

Elsőként még múlthéten az NBC vagánykodott, akkor teljesen megérdemelten a Revolution című posztapokaliptikus sorozatnak szavaztak bizalmat az egyórás drámák közül. A vígjátékoknál a The New Normal és a Matthew Perry-féle Go On lesz látható a teljes évadban. Ma a FOX is berendelt, a The Mindy Project megkapta a teljes évadot, azonban a Ben and Kate plusz hat résszel számolhat, így 19 epizódos lesz az első évada. Ennek az oka az, hogy a hősnő, Dana Fox terhes.

Ami meglepő, hogy még egy csatorna sem kaszált sorozatot, de lassan ez is meglesz, hiszen van pár olyan újonc, ami botrányos nézettséget hoz. A FOX minden bizonnyal elkaszálja majd a The Mob Doctort, ami a legutóbbi részével 3.46 millió nézőt érdekelt, és csupán 1.0-ás 18-49es raitinget produkált, ami édeskevés. A CBS-nél a Made in Jersey van veszélyben, ami hiába nyerte múlthéten a sávját a teljes lakosság körében (6.77 millió), ha a 18-49es korosztálynál csupán 0.8-at termelt, amire még a Supernatural is képes volt a THE CW-n. A Sophia Bush főszereplésével vetített Partners sincs biztonságban, 2.1-es 18-49es demója jó lenne önmagában, de előtte a How I Met Your Mother 3.3-at hoz, utána pedig a 2 Broke Girls 3.5-öt, és még a Mike & Molly is képes 2.9-re, ergó a Partners-re nem harapott rá a nép. Az ABC-n a 666 Park Avenue van kaszaközelben, a tegnapi rész 18-49ben csupán 1.7-es demót hozott, amivel igaz, hogy holtversenyben a The Good Wife-fal nyerte a sávját, de ilyen eredmények a 2.6-os Revenge felvezetésével nagyon kevésnek bizonyulhatnak. Mindenesetre a 666 Park Avenue rajongói még reménykedhetnek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here