Főoldal Hírek Információk a tv2 csoport új sorozatairól

Információk a tv2 csoport új sorozatairól

7
Oszd meg!

A Tihanyi konferencián a tv2 csoport a kábeltévé szolgáltatóknak mutatta be a portfólióját, beszélt a csatornák jövőbeli terveiről, és a leendő új műsorok is szóba kerültek, a tv2 csoport tehát megpróbálta eladni saját magát, annak érdekében, hogy a kábelszolgáltatók felvegyék a kínálatukba az új csatornáikat. És nekünk, sorozatrajongóknak ebből mi érdekes? Kiderült, hogy érkezik többek között tv2 csatornáira a Ringer, Made in Jersey (!), Gifted Man, NYC22, Heartbeat, Wild Boys valamint  ismétlésként pedig a már másutt látott Fairly Legal, Charlie’s Angels, Mr. Sunshine. És még ki tudja mennyi olyan műsor van, amiről nem is tudunk.

Ami pedig a csatornákat illeti, a már meglévőkön Október 15-től tartalmi megújulás várható, a Super TV2 pedig November 2-án debütál. Reál HD tartalmakat kínálnak már az induláskor, és ígéretük szerint a már elérhető HD tartalmú sorozatokból azokat veszik meg, a korábbi saját gyártású műsoraik HD-re való konvertálásait pedig legkésőbb 2015-ben véghez viszik. Nos, ezek lennének az ígéretek, de nézzük pontosan, hogy milyen új műsorok várnak ránk a két meglévő kábelcsatornán és a SUPER TV2-n.

FEM3
A tv2 szerint: “A nézők kedvelik és keresik a kínálatban, így ebben a csatornában csak tartalmi frissítéseket hajtunk végre.” Ez azt takarja, hogy a tematikus blokkokban bíznak, és három új koncepció szerint cselekednek. Fontos elem lesz a gasztronómia, hétköznap két órás blokkot szentelnek neki. Hétvégén a család és a gyermeknevelés áll majd az előtérben, így nőknek szóló sorozatok, életmód magazinok, szépségápolás lesz a terítékben. Jövő év elején pedig érkezik Joshi Bharat és Mónika közös talk showja, ahol két különböző nézőpont szerint békítik majd az acsarkodó statisztákat. Reality műsorokból is sok lesz, például a The Real Housewives of Atlanta, a Kidnapped by the kids, Eden’s World vagy a Big easy Bridest
Premier sorozatok a csatornán: Melrose Place 2.0.; Cougar Town 3. évad
Más csatornán már leadott sorozatok ismétlése: Unforgettable (Felejthetetlen); Three Rivers (Doktor Donor), Providence, Charlie’s Angels 2011 (Charlie angyalai)

PRO4
Korábban általános szórakoztató csatornaként kezelték, de újabban ráakasztották a férfi csatorna címerét, és ezentúl ebbe az irányba terelik az adót. “Most ősztől száz százalékig férfi köntösbe bújik a csatorna, olyan tartalmakat vásárlunk és gyártunk, ami ebben a  célközönségben nagy érdeklődésre tart számot“. Ez alatt azt értik, hogy speciálisan férfiak számára vásárolnak tartalmakat, de mivel korábban egy telenovella és a 90210 új részei is a csatornán futottak, egyelőre kétkedhetünk. Újításként a minden este egy órában erotikus blokk lesz, hétvégén pedig másfél-két órás erotikus filmekkel támadnak. Vujity Tvrtko is kap a csatornán egy saját gyártású műsort, ami oknyomozós lesz majd, szombatonként kerül adásba. Egyébiránt elsősorban az Endemol férfias reality műsoraiból táplálkoznak, de érkeznek sorozatok is.
Premier sorozatok a csatornán: Wild Boys (ausztrál sorozat); Justified (A törvény embere – már fut)

SUPER TV2
Amit a tv2 szerint tudni érdemes: “A legfontosabb vállalkozásunk ősztől. Általános szórakoztató csatorna lesz, amely prémium tartalmakat kínál prémium minőségben, hoz a magyar piacra a család összes tagjának kínál szórakozási lehetőségget”. Ez többek között azt takarja, hogy 16:9-es képarányban lesz fogható, de HD minőségben is elérhetővé válik. A céljuk az, hogy három éven belül 4-10%-os nézettségük legyen a 18-49es korosztályban. Ezt úgy akarják elérni, hogy például a Tények és a Jóban-rosszban a premier előtt egy órával látható lesz a csatornán, és exkluzív saját gyátású műsoraik lesznek. A Mokka “folytatásaként” Tilla és Liptai Claudia lesz délelőtt képernyőn egy beszélgetés műsorban, ami előtt a gyermekeknek reggeli rajzfilmsávot kínálnak. Ősszel a The Voice kísérőműsora is ide kerül, és minden bizonnyal érkezik a csatornára az amerikai The Voice is, legalábbis minden jel erre utal, de erről nincs hivatalos megerősítés. Ami viszont biztos, hogy jövő tavasszal új epizódokkal folytatódik a Hal a tortán és a Nagy Duett című műsor is.  Ami pedig a sorozatokat illeti, hát abból sem lesz hiány. És az idei év amerikai újoncaiból úgy fest a Super TV2 mutatja be az elsőt, a CBS-től a Made in Jersey-t. De nézzük pontosan mik várhatóak:
Premier sorozatok a csatornán: Ringer ; Made in Jersey; Mad Love valamint, NYC 22 (a CBS tavalyi rendőrös sorozata) Heart Beat (angol kórházas sorozat); Strong Medicine (a Lifetime kórházas sorozata)
Más csatornán már leadott sorozatok ismétlése: The Pacific (A hős alakulat); Fairly Legal (Békét bíró); Mr. Sunshine;

Az információkat amúgy a Tihanyi tájékoztató kapcsán szereztem, az alábbiakban pedig megtekinthetitek a tájékozón látható képeket is, a diavetítés során ezeket mutatták a kábelszolgáltatóknak. Ez tehát a tv2 csoport kínálata, legalábbis egyelőre ezek derültek ki, de idővel minden bizonnyal még több premier sorozat kilétére fény derülhet. Ezek alapján felkeltette az érdeklődéseteket a SUPER TV2 és a Fem3 vagy a Pro4?

7 Hozzászólások

 1. Én a Fem3-at nézem csak, bár az induláskor jobban szerettem azt a csatornát.
  A TV2 nem is fog érdekelni, ha a két klasszikus sorinak vége lesz (House és D. Housewives). Híradót az Rtl klubon nézem.
  A Pro4 egyáltalán nem érdekel, a Super sem, HD tartalmak sem. A Melrose Place 2.0-át várom. Azt hiszem ennyi. :)

  • A HD tartalom – amit annyira reklámoznak, – amúgy csak annyi, hogy nem 4:3-as, hanem 16:9-es arányban sugároznak, ergó a régi típusú tévéken lesz fent és lent egy fekete csík, akinek meg lapos puccos tévéje van, az nagyon jól jár.

 2. Engem ebből 2 sorozat érdekel. A Providenc gondolom az ami régen ment a tv2-ön. Nagyon szerettem az a sorozatot szívesen újra nézném.
  A másik sorozat pedig a Ringer az is azért, mert Sara Michel Gellre játszik benne. Megnézném a visszatérését.
  Na meg esetleg a FEM3 valamelyik Relaty műsöra ha jó lesz esetleg belenézek

  • Senki se mondta, hogy baj lenne, annyit jegyeztem meg, hogy szerintem nem olyan nagy szám. 2012-ben nem lenne szabad nagy dobásnak lennie, ha valami HD vagy 16:9 …

 3. Az a baj, hogy 2012-ben még mindig külön kell fizetni a HD-ért és nem alap, hogy abban sugároznak… aztán megy a nagy hülyítés egy csomó platformon, hogy ez meg az HD-ben lesz… ja, persze a nem tudom milyen csomag nem tudom hányadik csatornáján… de az alapcsatornán is bámulni kell az SD adáson a HD logót.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here