Főoldal Érdekességek Érdekességek Melrose Place – Így néznek ki a főhősök napjainkban

Melrose Place – Így néznek ki a főhősök napjainkban

4
Oszd meg!

Az Entertainment Weekley már harmadik éve lepi meg azzal a sorozat rajongókat, hogy egy-egy fotó erejéig összehozza az ikonikus sorozatok egykori szereplőit, és készít velük egy frankó interjút és cikket az emlékekről. Idén az eredeti Melrose Place főhősei álltak össze egy cikk erejéig, a show egyik sztárja, Courtney Thorne-Smith így emlékezett vissza a kezdetekre:

“Az elején nagyon jók voltunk, aztán már kevésbé, de nem lettünk addig tökéletesek, míg Heather Locklear meg nem jelent. Az volt az a pillanat, amikor a show igazán életre kelt. A sorozat arról szólt, hogy nyolc gyerek megpróbálja az áttörést. Amikor Heather megérkezett, a Melrose Place átalakult egy szappanoperává, ahol őrült dolgok történtek, szerelmi háromszögek, kapcsolatok és dráma”

Mondjuk már a pilot is hasonlókkal indított, de ezzel inkább ne foglalkozzunk. Jó így, egy közös képen látni a régi kedvenceket, a legfurcsább pedig az, hogy a srácok felett mennyire eljárt az idő. Grant Show például őrjítően jó pasi volt, eltelt másfél évtized, és bumm. A lányok viszont remekül tartják magukat, bár mindegyiknek fröcsög az arca a szilikontól, de korukhoz képest még mindig istenien festenek. És tényleg jó őket együtt látni :)

4 Hozzászólások

  1. Kár, hogy Michael doki (Thomas Calabro) nincs rajta! Nagyon bírtam, és ő az egyetlen, aki az elejétől a végéig szerepelt a sorozatban.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here